Når vi taler ovne, kogeplader, køleskabe, vaskemaskiner osv… ja så får man lidt lyst til at gabe lidt, for gud hvor er det ofte kedeligt, dyrt og ussexet, men desværre fuldstændig uundværligt udstyr i vores køkkener. Men, men, men, det kan faktisk godt være sexet og hamrende flot, når et firma som Gaggenau står bag designet. Gaggenau sætter en ære i at kæle for detaljerne, skabe strømlinet og elegant ‘high end’ udstyr til køkkenet – De forstå simpelthen at gøre det sexet… ja okay sexet og sexet, men lidt er det altså, det synes jeg i hvert fald.
Gaggenau er for feinsmechkere, -dem som virkelig sætter en ære i at lave mad og samtidig lægger vægt på at udstyret ikke blot er tip top i orden, men også er flot at se på. Når en verdensberømt kok som Rasmus Kofoed vælger at bruge Gaggenau’s ovne og vinkøleskabe i den 3 x Michelin stjernede restaurant Geranium, kan man godt være stolt!
Jeg sidder her i mit køkken mens jeg skriver dette og skæver lidt pinligt til min Ikea ovn, som på blot 5 år har været udskiftet 2 gange, og ikke kan meget andet end lidt varmluft og så’en…hmmmm, det kan vidst godt betale sig at bruge lidt ekstra på god kvalitet, tænker man måske skal overveje at begynde at spare lidt op? Sådan en dampovn ville jeg da vildt gerne lave mad i, tænker, at jeg måske kan snige en stjerne mere på de kokkestjerner mine unger har givet mig :-).
No Comments