DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

No More no less…

Jeg elsker alt ved det her billede! -Det perfekte lys, den politiske ukorrekthed og provokationen kontra sårbarheden – Man fornemmer den smukke kvindes ensomhed og følelsen af ikke ikke at passe ind. Bambi på isen, der konstant skal passe på, hun ikke træder forkert – Den følelse kan jeg ret godt relatere til.

Jeg ELKSER kontraster, og her er balancen mellem det ultra feminine og det maskuline udført til UG og slange. Kompostionen sidder lige i skabet – Det har Formento Formento – som står bag værket – altid haft en sublim sans for, og det er bl.a. derfor jeg elsker stort set alt hvad de laver.

No More no less...

Se Formento Formentos værker her

No More no less…
Artikel
No More no less…
Beskrivelse
Jeg elsker alt ved det her billede! -Det perfekte lys, den politiske ukorrekthed og provokationen kontra sårbarheden - Man fornemmer den smukke kvindes ensomhed og følelsen af ikke ikke
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply