DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Hands – Dagens Poster (Original art print)

Ileana Hunter har illustreret denne smukke smukke illustration. Alt er tegnet i hånden – man fatter det ikke. En af grundene til, at jeg ELSKER at lave Dagens Poster og, at min kærlighed til kunst i alle afskygninger bliver større fra dag til dag, er netop fordi jeg konstant bliver overrasket og rørt – Overrasket over hvad et mennesker kan med sine hænder, overrasket over, hvor dygtige nogle kan blive, hvor opfindsomme og kreativitet og geniale andre kan bliver… jeg bliver dagligt imponeret og rørt, og det er en kæmpe gave som jeg ikke ville være foruden.

Ileona er ingen undtagelse, tjek hendes værker – du vil finde mange smukke portrætter – også af kendte mennesker…. IMPONERENDE. Se dem her

Værket her er originalt, så det er lidt dyre, end de print vi normalt kommer omkring her i dette indlæg, som jo er limited editions på et par hundrede stykker. -Så her er altså en mulighed for at investerer i originalt kunst!

 

Hands - Dagens Poster (Original art print)

Hands – Dagens Poster (Original art print)
Artikel
Hands – Dagens Poster (Original art print)
Beskrivelse
Ileana Hunter har illustreret denne smukke smukke illustration. Alt er tegnet i hånden - man fatter det ikke. En af grundene til, at jeg ELSKER at lave Dagens Poster og
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply