Låge nr. 8 – Et smukt bord fra ILVA

Ta-Da… findes der noget bedre end at starte en mandag med et besøg hos Boligcious og et kig ind bag låge nr. 8 – nej det mener vi heller ikke der gør! I dag har vi et lækkert og smukt møbel fra ILVA.  

 

 

Låge nr. 8 - Et smukt bord fra ILVA

Dansk håndværk med kant

Den danske designer Niels Gammelgaard har designet et hjørnebord i massiv, lakeret egetræ til ILVA. Bordet hedder ”Edge” og hentyder til kanten på bordpladen, som peger diskret opad og giver en fin og praktisk ramme. Men det har ikke været let at fremstille bordet:

– Designet kræver at man skærer bordpladen ud af et massivt stykke træ. Jeg har valgt egetræ fra Polen, som er både hårdt og bastant. Det giver bordet en vis tyngde. Jeg er glad for den måde hvorpå kanten og de skråstillede ben fortæller historien om udsøgt snedkerarbejde og gennemført håndværk, siger Niels Gammelgaard.

Bordet måler H50 x D44 cm. ‘Edge’ har en værdi af 1.999 kroner.

Låge nr. 8 - Et smukt bord fra ILVA

Sådan deltager du

Fortæl os, hvad du synes om bordet, og hvor du ville anvende det, hvis du var så heldig at vinde. Læg kommentaren i vores kommentarfelt herunder og så trækker vi lod ved midnat.

Held og lykke og god mandag ♣

 

Låge nr. 8 – Et smukt bord fra ILVA
Artikel
Låge nr. 8 – Et smukt bord fra ILVA
Beskrivelse
Ta-Da... findes der noget bedre end at starte en mandag med et besøg hos Boligcious og et kig ind bag låge nr. 8 - nej det mener vi
Forfatter
Boligcious

703 Comment

 1. smukt og klassisk. passer perfekt ind i vores stue :)

  • Jeg syns det er et fantastisk smuk og lækkert bord. Jeg vil helt sikkert bruge det ved min sofa ;-)

 2. Jeg vil placere det i hjørnet ved siden af sofaen med min smukke hawaiplante

 3. Jeg ville elske at vinde dette smukke bord. I februar flytter min mand og jeg i et hus og skal i den forbindelse opdatere vores møbler. Der passer dette skønne bord lige ind! :)

 4. Jeg syns det er et fantastisk smuk og lækkert bord. Jeg vil helt sikkert bruge det ved min sofa.

 5. Bordet er så lækkert smukt og enkelt, at det ville kunne passe ind alle steder i hjemmet. Vi har et “knæk” i vores stue, hvor det ville passe perfekt :)

 6. Jeg ville bruge det ved siden af min sofa. Det er ikke altid rart eller belejligt at skulle rykke sig frem efter en kop the, når heg har gæster og hjørnesofaen er fyldt.
  Smukt bord, lækkert design.

  • Dette bord passer perfekt i min stue med en kinesisk lampe med le klint skærm..vil elske den <3

 7. Jeg vil bruge det i min stue. Det skal stå ved siden af mine sofa, som en god bogholder :-D

 8. Jeg ville gerne eje dette kønne bord, har beundret det i virkeligheden og ja, jeg ville sætte det mellem mine to lænestole så en lampe og en god kop kaffe eller te kunne stå på det :-).

 9. Det fine bord skal helt sikkert st

 10. Det er fantastisk l

 11. vil bare passe fint i min cigar lounge

 12. Jeg ville stille det ved siden af skabet med alle mine mumi kopper, der skulle det stå med en lysestage og en vase og se smuk og enkel ud

 13. Super elegant og stilfuldt bord. Jeg ville bruge det som bar bord i stuen til min Rum karaffel samt glas. Det vil se super godt ud

 14. Bordet er super flot og enkelt, men samtidig også rigtig stilig! Det ville passe perfekt i vores hjem. Jeg ville forære det i julegave til mine forældre, og så ville det få en fin plads et sted i vores store stue.

 15. Jeg vil bruge det i den ene ende af min nye hyggelige stue med gammeldags vinduer og fritliggende bjælker og loft til kip, sammen med en højrygget lænestol fra Ilva i mørkeblå, en blød plaid, en god læselampe (gerne fra Tom Dixon), en kop te og en god bog.

 16. Det er smukt og vil placere det i stuen

 17. Smukt, smukt bord. Det skal stå med min 2 personer sofa i hygge hjørnet.

 18. jeg vil forære det til et af mine børn som godt kan bruge et fint bord!

 19. Et smukt og unikt bord ❤️
  Min kæreste og jeg flytter sammen til marts så vi kunne sagtens bruge bordet i vores nyrenoverede stue. Måske til forskellige spiritusser så man altid kan byde gæster en drink

 20. Det skønne bord skal da stå midt i min stue og stråle, intet er for godt til så smukt et stk møbel.

 21. Et smukt og unikt bord ❤️
  Min kæreste og jeg flytter sammen til marts så vi kunne sagtens bruge bordet i vores nyrenoverede stue. Måske til forskellige spiritusser så man altid kan byde gæster en drink

 22. Et smukt og unikt bord ❤️
  Min kæreste og jeg flytter sammen til marts så vi kunne sagtens bruge bordet i vores nyrenoverede stue. Måske til forskellige spiritusser så man altid kan byde gæster en drink

 23. den skal st

 24. Passer lige ved min loungestol,hvor jeg sidder med mit h

 25. jeg her det perfekte sted i min hyggelige stue i kanappen sammen med min lænestol, så kan jeg sidde med en kop kaffe og læse en god bog.

 26. Passer lige ved min loungestol,hvor jeg sidder med mit h

 27. I stuen, i et hjørne hvorfra man kan se det hele tiden.

 28. ved min sofa, så kaffekoppen er nær;)

 29. Passer lige ved min loungestol,hvor jeg sidder med mit h

 30. Bordet er så fint og helt perfekt, jeg elsker møbler i egetræ. Det skulle stå ved siden af min sofa, med en lampe og noget pyntedims :)

 31. Det vil passe perfekt midt i min stue ved de 2 afslapningsstole.

 32. Nej, der findes da ikke en bedre måde at starte dagen på! Og hvis man så kunne være heldig at starte dagen i morgen med at få at vide at man havde vundet dette smukke bord, så kunne det jo slet ikke blive bedre ;) Jeg synes det er smukt i sin enkelhed, meget tidsløst og som designeren selv siger, så udtrykker det kvalitet og håndværk. Det ville passe perfekt i hjørnet mellem min sofa og min fine arvede gyngestol, med en lille lysestage og ellers plads til kaffekopper, da jeg har verdens mindste sofabord hvor der altid mangler plads!

 33. Det er SÅ fint! Jeg ville have det stående i stuen :)

 34. Passer lige ved min loungestol,hvor jeg sidder med mit h

 35. Det skal stå på min datters værelse. Hun er ved at få øjnene op for indretning. Vil gerne glæde hende med et lækkert møbel, som hun forhåbentligt vil tage med dig når hun engang flytter hjemmefra….

 36. Øj jeg har lige fået malet stue – både loft, vægge og paneler … Nye gardiner osv…
  Så ville det da være perfekt med det smukke bord under min nye lampe til at hænge i loftet. En rar dæmpet belysning :)

 37. Jeg synes bordet er super flot, men jeg vil dig give det til min storebror da jeg synes han fortjener det og da det vil passe super godt ind i hans nye lejlighed 😊🎅👍

 38. Virkelig smukt og stilrent bord! Jeg ville placere det i hjørnet af min lejlighed, hvor min lysestager og vase med blomster skal have sin plads, er sikker på det ville se smukt ud, da det er et træbord. :)

 39. Hvad er der ikke at kunne lide ved bordet?! Et er enkelt, stilrent og skide flot!

 40. Meget smukt bord, som vil passe perfekt i vores nyindrettede tv-hjørne…

 41. Jeg er vild med det flotte bord og hvis jeg vandt skulle det have

 42. Rigtigt flot bord. Ville passe perfekt i min stue. Jeg er netop på jagt efter sådan et bord. Vi skal have et andet, da vi har et marmor bord med spidse hjørner, og vi er bange for vorrs lille barnebarn Fie slår hul i hovedet, hvis hun rammer bordet, så dette ville bare Være så perfekt! Glædelig jul og godt nytår til alle :-D ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

 43. Super fint og enkelt bord! Jeg vil anvende det i stuen :-)

 44. Jeg vil placere det i mit l

 45. Min mor og jeg er lige flyttet for os selv i et dejligt lille hus, hvor jeg er så heldig at have min egen lille stue. Den er indrettet i lyse pasteller og jordfarver og det der smukke bord vil passe perfekt ind! Det er lige hvad jeg mangler.

 46. Elsker træsorten – og størrelsen er så fin og hyggelig.
  Bordet ville passe godt til mit sofabord ved siden af min sofa, evt. med en lille lampe og min Lyngbyvase i min lejlighed, som jeg for nylig er flyttet ind i:-)

 47. Vil placere bordet ved siden af min lænestol, så jeg kan have min kaffe og en lille skål med slik stående mens jeg læser!

 48. Hvor er det bare et fint bord, jeg ville bruge det som et lille natbord ☺️

 49. Jeg vil bruge det i stuen ved siden af min lænestol, og tage det hen til sofaen og stille min kaffe på det om aftenen når børnene er puttet, og det er tid til afslapning. Vi bor 5 mennesker på 70 kvadratmeter, så sofabordet er sløjfet til fordel for gulvplads. Lige nu er det børnenes lille bord der bruges til formålet, det er der jo ikke meget stil over ;0)

 50. jeg har en flot

 51. Elsker træsorten – og så er størrelsen på bordet virkelig fin og hyggelig
  Bordet ville passe rigtig godt til min nye sofa og sofabord i min lejlighed, som jeg for nylig er flyttet i. Desuden ville det være pænt med en lille fin lampe eller min Lyngbyvase med grene i ovenpå bordet

 52. Julegave til svigermor 😊
  Det gamle hun har, er ved at falde fra hinanden.

 53. Det skal stå ved læsestolen – så man lige har bogen og teen ved hånden

 54. Super smukt bord! Jeg ville placere det ved siden af min hjørnesofa, det ville klæde min stue så godt. Jeg krydser fingre ☺

 55. Super stilrent bord. ville være perfekt til at stille min khäler vase på! Jeg ville stille sætte det inde i min stue som et lille blomster bord.

 56. Tror det skal stå på vores 1.sal ved lænestolen, hvor der lige nu mangler et lille bord

 57. Jeg synes det er et yderst smukt bord, med fine detaljer som den lille kant. Og s

 58. Jeg vil stille det mellem, vores 2 sofaer. Det vil passe rigtig godt ind der:)

 59. Jeg er vild med bordets enkelthed – og alle mine møbler har ben i egetræ, så de passer sammen.. Bordet vil jeg stille ved siden af min elskede læsestol i grå stof med lækre egeben – som afsætterbord kan jeg jo ligge min bog på bordet og have et glas vand med (muligvis også en pose lakrids :-) )

 60. Vil placere det ved siden af min dejlige læsestol så er der perfekt . Så kan teen og div, gode ting der hører med når man læse stå på det. Også en dejlig julestjerne så når julen er forbi bliver skiftet ud med en anden blomst alt efter årstid:)

 61. Ville bruge det som sengebord… så er vækkeuret altid lige i nærheden :)

 62. Skønt bord, som jeg vil placere på mit nyrenoverede kontor, hvor jeg har en gammel Illum Vikkelsø gyngestol til at stå. Den mangler lige et bord ved siden af, hvor man kan stille sin te, når man sidder med en go bog.

 63. Sikke et flot bord! Det vil virkelig pynte ved siden af min seng som et nyt og lækkert natbord. Og det vil også give en god grund til at få købt en flottere natlampe end den jeg har nu ;)

 64. Jeg elsker det allerede! Det skulle bo for enden af min nye sofa med chaiselong, som kommer i denne uge, og bruges til min bog, kaffe og briller.

 65. Simpelthen eg så fint bord og ville placere det i vores stue i vores nye hjem, ville passe perfekt fordi det ikke er større!!

 66. Jeg ville bruge bordet som sofabord, det ville passe perfekt i størrelsen og farven til min stue :-)

 67. Simpelthen et så fint bord og ville placere det i vores stue i vores nye hjem, ville passe perfekt fordi det ikke er større!!

 68. Jeg ville stille det i stuen. Vi har de fineste kampfisk i en bowle – de ville klæde bordet og bordet ville klæde dem!

 69. Ihh lige hvad jeg mangler i min stue s

 70. Hvor perfekt! Jeg er lige flyttet i ny lejlighed og står og mangler et sofabord. Har ikke kunnet finde det rigtige endnu.
  Det her bord ville pynte godt ved min sofa. Jeg ville gøre det meget enkelt med fx en vase på, altid med friske blomster, og så ellers benytte det til at lægge ting fra sig, når jeg og mine gæster sidder og hygger!

 71. jeg vil helt klart have det stående ved siden af min sofa så jeg kan sætte min latte på det ☺️☺️

 72. jeg vil helt klart have det stående ved siden af min sofa så jeg kan sætte min latte på det ☺️☺️

 73. Smukt smukt smukt bord, meget unikt! Jeg ville bruge det ved siden af min gyngestol, ville passe perfekt! :-) :-)

 74. Ufattelig lækkert designerbord, som jeg ville bruge som et lille sofabord

 75. Superfint bord! Ville placere det lige midt i min nye lejlighed

 76. Jeg ville have det som portable kop/glas bord i stuen

 77. ved siden af stolen, hvor jeg sidder og læser

 78. Det er det perfekte sofabord til min lille bitte stue. Lige plads til et par kopper eller tre, n

 79. Synes det er super smukt og moderne. Ville stille det i vores “p

 80. Vi har et meget tomt hjørne i vores stue hvor vi pt har sat vores lille juletræ, men der mangler virkelig noget til at stå der når julen er ovre, og det her bord vil være perfekt med en blomst på

 81. Et rigtig smukt bord.. Ville helt sikkert have det st

 82. Jeg vil bruge det til en kop te mm.. så vil nok flytte det lidt rundt efter behov :-)

 83. Et rigtig smukt bord.. Ville helt sikkert have det st

 84. hvis jeg vandt ville jeg give det til min mor i julegave. Det er lige s

 85. helt klart i stuen. Den er mega fed

 86. Ved siden af min stol.

 87. Jeg ville bruge det som sidebord til min skønne sofa. På bordet skal stå en fin lampe og en yndig plante (og kaffe selvfølgelig!).. Bordet skaber virkelig en varme og ynde, som ville klæde min nye stue (og udsigten til Roskilde Domkirke..)..

 88. Vil passe perfekt til sidebord i min stue

 89. Et rigtig smukt bord.. Vil helt sikkert placere det ved siden af min sofa, i forhold til det “ikke-s

 90. Det er simpelthen bare så skønt – både i design og materiale. Og det ville give et blødt modspil til alt det sorte og hvide, der præger vores bolig.

 91. Jeg ville skifte det ud med mit gamle “udbrændte” bord, det ville passe perfekt ved siden af min morfar lænestol , trænger til noget fornyelse på den plads ☺

 92. Det skal bruges til afsætning af en kop kaffe og en god bog ved siden af lænestolen ☺️

 93. det stilfuldt bord skulle pryde vores ny renoverede k

 94. i stuen, vores sofabord er blevet gnavet i af labradoren, og det er ikke kønt at se på.

 95. Bordet er simpelthen så fint og ville passe perfekt ind i vores stue! Hvis jeg vandt, ville jeg stille det ved siden af vores lænestol, så man nemt kunne lægge en bog og stille en kop kaffe og have en lille bordlampe stående til at give godt læselys :)

 96. Det skal da stå i min entre -lige ved spejlet. Med en flot lille skål på, så det er det sted, man lægger sine bilnøgler. Så er de også til at finde, når man skal ud ad døren igen :)

 97. Jeg ville bruge det i vores stue i stedet for det ikke-særlig-babyvenlige bord vi har nu, som vores datter har slået sig på.

 98. Jeg vil have den stående ovre ved min dejlige lænestol det står ved bogreolerne.

 99. Vil bruge det til at bolte mit skrustik fast med ude i værkstedet.

 100. Dette smukke bord ville jeg da bruge i stuen! Helt klart! :-) det skal ikke gemmes væk – derimod vises frem! Tror familie og venner ville misunde mig hvis jeg havde sådan et lækkert sofabord!
  Står faktisk og mangler et! Så kunne da ikke være mere perfekt! Ellers kommer det helt sikkert på ønskelisten

 101. Det skulle stå ved siden af min sofa, med min gammel kobberlysestage og kamera på :)

 102. Super l

  • Super lækkert bord. Det ville passe perfekt ind i min stue, hvor det kunne stå i hjørnet og evt. med en juledekoration på her i julen :-)

 103. Enkelt og simpelt, men opsigtsvækkende. Elegant og interessant.
  Jeg ville placere den i stuen ved siden af vores slappe-af-stol, og på bordet kunne man have lækkerier på, mens man slappede af i stolen.

 104. Det skulle da st

 105. Et flot og unikt bord! Det skal ved læsestolen, så har jeg te ved handen når se jeg tv :)

 106. Jeg ville placere dit i min forhåbentlig nye lejlighed. Vi mangler nye møbler, og det ville være et godt sted at starte ;)

 107. Ved siden af min seng, da jeg mangler et sted at ligge en god bog og mit vækkeur

 108. Jeg vil bruge det som et lille side bord til en hyggelig kurvestole i min stue.. Her vil det v

 109. Det vil passer perfekt for enden af min sofa :)

 110. Bordet er flot – et tidsløst, klassisk design. Det skulle stå lige ved siden af min seng.

 111. Bordet er superflot, og passer lige ind i min stil, som er en blanding af nyt og gammelt. Jeg ville sætte bordet under mit vindue, med et par lysestager og en fin lille vase :)
  Jeg kan lige se det for mig!!

 112. Jeg synes, at bordet er utroligt flot og stilrent, hvsi jeg var heldig nok til at vinde det, så skulle det stå ved siden af sofaen, sikkert med en blanding af nips og sønnens legetøj på.

 113. Det skulle da stå og se lækkert ud i min dejlige stue!

 114. Perfekt, stilrent og klassisk, ved ikke hvilket hjem denne skønhed ikke vil pynte. Vil passe perfekt i min stue ved siden af min fantastiske komfortabel sofa. Vil sætte prikken over i’et.

 115. Jeg vil bruge det som sofabord :)

 116. Det ville få en plads i min stue, hvor det kunne ses og virkelig komme til sin ret

 117. Et flot tidsløst bord, jeg ville bruge det i men stue, tror godt jeg kan finde en flot plads til den, den passer lige ind :-)

 118. Flytter hjemmefra i denne uge, så dette flotte bord ville passe perfekt ind, nu hvor man ikke rigtig har så meget☺️

 119. Flot bord, jeg ville glæde mig mor med dette bord. Tænker hun vil have det i deres stue

 120. Det smukke bord skal stå i min entre med et spejllysfad med masser af lys og en fyldig bregne

 121. Super smukt bord. Ville passe perfekt ved min hyggestol

 122. Jeg vil meget gerne vinde det smukke bord som jeg ville placere i min nye lejlighed uden nogen møbler endnu. Den skulle stå midt i stuen, så alle kan se det. :)

 123. Det smukke bord skal stå i min entre med et spejllysfad med masser af lys og en fyldig bregne

 124. Det smukke bord vil jeg sætte ved siden af min lænestol. Her han jeg lægge en bog og sætte kaffen og nødderne.

 125. jeg vil forære det smukke bord til min bror, fordi han fortjener det <3 <3

 126. Det skal stå ved den nye lænestol med blade og små planter :)

 127. Et meget stilrent og smukt bord, der vil passe perfekt ind i den stil vi vil købe til stuen, når vi til februar skal i gang med at indrette vores nyrenoverede hus :-)

 128. Lækkert bord! Elsker møbler hvor man kan se træets STRUKTUR. Bordet ville jeg placere ved siden af vores nyindkøbte RECAST sovesofa i vores filmværelse så vi har et sted at sætte vores POPKORN :-D

 129. Skulle jeg blive den heldige vinder, ville jeg g

 130. Jeg vil placere det ved siden af min sofa i stuen,s

 131. Smukt. Jeg vil s

 132. Smukt. Jeg vil s

 133. Dette smukke bord skal stå ved siden af lænestolen, klar til kaffe og godter

 134. Det er et rigtig lækkert bord både af design og materiale. Jeg ville ønske, at jeg vandt det! Så kunne det stå ved siden af min seng og pynte i stedet for den papkasse, jeg bruger som natbord. :-)

 135. Smukt og elegant bord.
  Jeg ville placere det i det ene hjørne i min stue hvor jeg har planlagt der skal være et fad med nogle lys på.
  Min kæreste og jeg mangler nemlig stadig en masse møbler da vi lige er flyttet sammen.

 136. Jeg synes det er så fint – elsker eg!
  Jeg ville bruge det ved min lænestol/læsehjørne – passer perfekt til en kop kaffe og en bog :-)

 137. I stuen ved siden af min l

 138. Det smukke bord passer lige ved siden af min stol i klinikken til de papirer jeg bruger under behandlingen <3

 139. Det er et super lækkert bord, som jeg vil placere mellem mine 2 sorte lædersofaer. Der vil det komme fint til sin ret da det nemt kan beundres

 140. sådan et fint bord ville passe fantastisk ved siden af vores lænestol i stuens hyggehjørne:-). Hav en dejlig dag

 141. meget fint og tidløst bord…jeg vil bruge det som sidebord til min Børge Mogensen Tremmesofa, der tror jeg det vil være så fint

 142. Ved siden af min sofa med en fin lampe på, til at skabe lidt hygge :-)

 143. bordet ville være så lækkert ved min sofa, og virkelig give et lækkert look til min stue :-D Virkelig lækkert bord! Jeg er fan!

 144. Super stilrent – vil gå rent ind i vores stue :)

 145. Smukt bord, jeg ville bruge det som natbord :)

 146. Bordet er så enkelt og klassisk. Det vil passe perfekt ind i min nye lejlighed!

 147. Smukt bord, ville bruge det som natbord :)

 148. Smukt, elegant og tidløst. Vil passe perfekt ind til vores stue som er ved at blive renoveret

 149. Rigtigt flot bord – skulle stå ved min sofa

 150. Virkelig smukt og veldesignet bord, der ville stå perfekt foran min sofa :)

 151. Meget smukt og stilrent håndværk.. Den vil passe perfekt ind i min stue, hvor den vil blive beundret hver dag og pyntet med blomster :D

 152. Det ville passe perfekt ind i min stue. Det er et meget stilfuldt og enkelt, men elegant design :-)

 153. Jeg har lige fået ny sofa med chaiselong del, og synes at sådan et bord ville klæde mit hjem. Det ville stå rigtigt godt til min stue og nye sofa. :-D

 154. smukt og enkelt, jeg skal bruge den ved siden af min seng, passer lige ind i stilen, så det ville være så fint

 155. Jeg vil anvende det som nr. 2 sofabord, da det vil komplimentere mit lille kvadratiske sofabord.. Jeg har lige flyttet om, og det vil passe perfekt ind i mit lille hjem! :)

 156. Utroligt smukt bord. Det skal stå i min lille stue med en flot vase og levende lys

 157. Jeg vil placere det i vores nye stue :-)

 158. Mit sofabord synger p

 159. Smukt, enkelt og helt perfekt til vores stue ;)

 160. bordet er så smukt. Elsker at det er så enkelt!
  Det skulle stå i vores nye hus som vi skal overtage til foråret, ved siden af en lænestol.

 161. Det er bare super fint og l

 162. det er bare super fint og lækkert. Det passer fint ind til vores stue. Kan lige forestille mig den lækre kvalitet

 163. Jeg vil bruge det smukke bord for enden af vores sofa.

 164. Øj, det bord ville passe perfekt ind i vores meget nordiske lejlighed. Der er faktisk en del hvidpigmenteret eg i lejligheden i forvejen. Jeg ville bruge det som sidebord til sofaen. Der vil det komme til sin ret :)

 165. Jeg ville bruge det i min stue som sofabord :)

 166. til at stå ved siden af min stol, som jeg sidder og læser i

 167. i stuen

 168. Det smukke egetræsbord skulle stå på mit værelse, og så ville det være perfekt til når jeg engang flytter hjemmefra! :-)

 169. Det ville passe så godt mellem vores to sorte hygge-læder-stole, som også er fra Ilva

 170. Jeg har en skøn gammel gyngestol, som er blevet slebet ned, og nu er pyntet med puder og et lækkert lammeskind. Den er så skøn at sidde i, men jeg har ikke noget sted at stille min kaffekop og lægge min bog – men det lille fine bord er helt sikkert løsningen. Det skulle pyntes med en lille vase med friske blomster og en af mine iittala fyrfadstager. Perfekt hyggekrog!

 171. Bordet er super lækkert og godt håndværk, det vil passe perfekt ind til min stue!

 172. Nu hvor ungerne er ved at v

 173. Jeg vil placere det ved siden af min infinit sofa :)

 174. Jeg ville bruge det smukke bord i min stue, med en flot vase og en lysestage.

 175. Jeg ville stille det ved siden af min sofa med en Kählervase og en dejlig kop kaffe! :D

 176. Jeg ville give det til min mors mand som er kommet på plejehjem, det er ikke de største stuer der er, så et lille fint bord som dette ville passe perfekt ind.

 177. Super smukt, jo!
  Ville passe perfekt ind i mit soveværelse – måske som natbord? :)

 178. Jeg ville gladeligt sætte det i min nye lejlighed, når jeg skal flytte til min første egen snart!

 179. Hvem kan ikke bruge et flot bord produceret i l

 180. Passer fint ved siden af vores nye lænestol i stuen

 181. Har et grimt sofa bord fra IKEA, så ville bruge det som sofabord! Det kunne passer perfekt!

 182. Jeg vil bruge det som det første lille bord foran sofaen….vil gerne have en samling små borde istedet for et stort. Der skal være Min Kubusstage på som p.t er pyntet med kobberstjerne og grønne lys …og så en lille konfektskål i kobber. <3

 183. Enkelhed, kvalitet og smukt, passer perfekt i min lille stue

 184. Præcis hvad jeg leder – skal stå for enden af min sofa

 185. Smukt bord. Jeg ville sætte det i stuen.

 186. Rigtig flot træbord, virkelig lækker træ. Skal stå ved min sofa med julegodter på og måske en kaffekop. ;-)

 187. i stuen ved siden af vores sofa <3

 188. Ville passe rigtig godt til min sofa i min stue

 189. Jeg synes det er super flot, jeg ville anvende det som ‘sidebord’ ved siden af sofaen.

 190. Let og nordisk :) Den vil passe perfekt til min grå sofa, der pt. er uden bord!

 191. Så fint og tidsløst! Ville bruge det forskellige steder – lige nu mangler jeg virkelig et sengebord, så der skulle det stå til at starte med.

 192. Det er jo et superlækkert tidløst bord der passer ind over alt. men ville personligt bruge det i stuen da vi ikke rigtig har et stuebord pt, men rettere en trækasse med en gammel palle ovenpå med film på! :)
  Sådan et lækkert bord ville pynte! !:)

 193. Jeg vil helt klart anvende det som sidebord til min sofa, det vil være noget så fint med en lille sukkulent og en smuk bog på!

 194. Et fin lille og meget smukt bord. Jeg vil placerede til for enden af min seng, hvor min Eames gyngestol ogs

 195. Sofabord i stien n

 196. Elsker smukke og stilfulde træmøbler, er dette bord kommer bestemt under denne katagori. Bordet skal stå i min stue i min nye lejlighed,

 197. Det er et rigtig sødt og klassisk lille bord. Rigtig lækkert med træ og ville passe godt i vores stue :)

 198. Tidsl

  • Den postede så ikke hele svaret…

   Tidsløst og alligevel hamrende “tids-rigtig”!
   Stort JA TAK herfra :)

 199. Jeg vil bruge det som et smukt sengebord.. Trænger til lidt lækker fornyelse i mit soveværelse

 200. Jeg synes bordet er meget smukt og elegant. Jeg ville bruge det som sofa bord sammen med Edge i 80 diameter.

 201. Meget smukt bord som vil passe perfekt ind i vores stue hvor de øvrige træmøbler også er i egetræ – incl sofaordet som efter 10 år med med små børn i huset kunne trænge til en udskiftning….

 202. Det er så fint og vil passe perfekt ind i min nye stue

 203. Fint bord til at stå ved siden af min sofa.

 204. Jeg har netop f

 205. jeg ville placere det i min stue, ved siden af min store stol fra ilva også. SÅ smukt bord

 206. Jeg elsker, at det er så enkelt samtidig med, at det stråler af god kvalitet.
  Jeg ville bruge det som sidebord ved min sofa. Det ville være perfekt til en buket blomster og en masse fint nips!

 207. Smukt og stilrent. Er på jagt efter flotte træmøbler til vores stue. Dette bord vil passe godt ved siden af vores sofa!

 208. Enkelt og stilet – Det skal helt sikkert stå ved siden af min charles eames gyngestol

 209. dejligt, enkelt bord, som jeg vil stille ved siden af min nye sofa.
  Vh Katrine Søgaard

 210. Det er S

 211. I min nye stue, med min nye sofa – den vil passe perfekt, for stuen er ikke s

 212. Dette lækre kvalitets bord skal have en helt særlig plads i stuen, fungerende sol sofabord :) Det er så smukt og sejt på samme tid, at det skal være stuens centrum :)

 213. Jeg tror at jeg ville bruge det som natbord :)

 214. Det er s

 215. Vi ville bruge det til vores læsehjørne :)

 216. Utroligt lækker design, simplet, enkelt men super gennemført og stilet.
  Ville klæde at stå ved siden af min ene sofa med en lampe og et par magasiner på.

 217. Dette ville passe perfekt i mit soveværelse! Har ledt med lys og lygte efter en passende lille natbord, dette ville være perfekt! :)

 218. Dejlig bord.ville passe fint ind i vores stue.har en julefigur der kan stå derpå.det blot så godt

 219. Smukt og klassisk design.
  Som sideordn ved ynglingslænestolen.

 220. Super enkelt og lækkert design. Det skal bruges som mit nat/sofabord, og ville gøre min ellers lille lejlighed meget pænere

 221. Smukt bord, der skal stå i min stue

 222. kommer til at passe perfekt i vores stue

 223. Fedt bord. Skulle stå ved siden af min lænestol, hvor jeg sidder hver aften…… :)

 224. Vi skal have lavet stuen om, så den passer til en familie på 6. Og bordet vil passe perfekt ind!

 225. Jeg vil stille bordet i min stue som et nice touch med en fin lampe på

 226. Ville bruge det som natbord, super smukt egetræ.

 227. Det er et rigtig fint lille bord. Hvis jeg vinder, skal det stå i ved siden af min sofa i hjørnet :)

 228. Simpelthen det fineste lille bord. Det ville passe helt perfekt ved siden af min sofa. <3

 229. Super smukt og elegant bord. Vil passe perfekt ind i vores stue i stedet for det gamle sofabord vi har nu.

 230. Et rigtigt fint bord og det vil passe perfekt ind ved siden af min sofa :-)

 231. Ville sætte det i vores “kanap” mellem vores to instruktørstolen fra Trip Trap.

 232. Det passer perfekt til vores andre ILVA-møbler og vi vil bruge det som sofabord ved vores 1½-personers sofa som står lidt langt fra det almindelige sofabord.

 233. Jeg synes, det er så smukt og lækkert at kigge på og vil rigtig gerne bruge det som sengebord – det passer perfekt i størrelsen.

 234. Jeg ville bruge det lille fine bord i vores gæsteværelse, som ikke er så stort. Så det ville passe helt perfekt <3

 235. Smukt og enkelt – skulle stå ved siden af min sofa eller seng med en lille lampe :-)

 236. Et smukt, enkelt og klassisk bord. Det vil passe så fint ind i min kærestes og mit nye, fælles hjem, hvor det vil stå perfekt ved siden af sofaen.

 237. Jeg vil placere det ved siden af min sofa i stuen :)

 238. Bordet er utrolig flot og klassisk og udstråler samtidig rigtig god kvalitet.
  Jeg vil nyde at se det i min stue ved siden af sofaen.

 239. jeg ville bruge det ved siden af min nye Poppy sofa som jeg er s

 240. Flot og enkelt, lille passe fint i vores stue ved siden af sofaen :)

 241. Jeg tænker sengebord. Og jeg tænker faktisk, at det vil være helt perfekt med egetræ til mine soveværelsesfarver i rosa og lys grå.

 242. Bordet vil passe perfekt i min nye lejlighed. Den skal helt sikkert stå i stuen med en buket blomster. :)

 243. Til vores lysegrå sofa, vil dette bord passe perfekt.
  Vi er tre unge piger, som er flyttet sammen og leder efter det rigtige sofabord!
  Det bord vil være perfekt.

 244. jeg vil sætte det smukke bord i min stue

 245. Det skal stå ved min mands lænestol, så han har noget at sætte sin kaffekop på.

 246. Da jeg skal flytte i noget mindre “lige om lidt” skal jeg have nye ting i min stue der fylder mindre – og her ville dette fantastiske bord simpelthen passe perfekt. Jeg elsker møbler der ikke er “tunge” og “fyldige” og her kommer Edge bordet fuldstændig til sin ret.
  Jeg håber og krydser ben for at jeg er den heldige.
  Glædelig december og jul
  June
  jusp@hotmail.dk

 247. Bordet er retro og lækkert med det flotte træ.
  Jeg ville stille det ved siden af min sofa, som også har en blottet træramme, lige ved siden af altandøren.

 248. Fedt bord, det gad jeg godt vinde!

 249. Et klassisk og gennemført bord, som ville passe perfekt ind i min nye stue som kritisk mangler møbler.. :)

 250. Synes bordet er så flot. Godt design og tidsløs møbel. Skal helt sikkert stå i min sofastue med en fed lampe på:-)

 251. Jeg er stor fan af klassiske og tidløse møbler som disse…. og det ville passe perfekt ind i min nyrenoverede stue…

 252. Det ville passe perfekt til vores tvstue

 253. Klassisk, enkelt, stilfuldt – passer i min stue

 254. Ville bruge det som sidebord til min sofa – med en lille lampe på :) Fint bord.

 255. Bordet er lækkert og stilrent. Er vild med kanten, som giver bordet et twist og ekstra personlighed.
  Ville bruge det ved siden af min sofa, under et par kobberfarvede creton maison lamper. På bordet ville det være fint med min nyindkøbte bakke fra nur med et par forskellige lysestager på.

 256. Et rigtig flot og enkelt bord :) Det ville passe super godt ind i min nye stue :)

 257. Jeg er helt vild med det. Er s

 258. Jeg vil sætte det hos min elskede cognac farvede Børge Mogensen sofa! Ville passe perfekt sammen :-)

 259. Et perfekt egoistbord til mig, når jeg sidder i sofahjørnet og ikke kan nå sofabordet, smukt og stilrent.

 260. Ville passe i vores stue

 261. Ville passe godt ind i mit nye hygge/hobbyrum :-)
  Det er super fint!

 262. Det er virkelig smukt – og super fint med den lille kant, så ting ikke har så nemt ved at falde ned. Jeg har to små børn; pige på 3 år og dreng på 8 mdr. så ting kan hurtigt falde ned “af sig selv” :-) Bordet skal stå i vores nye stue, hvor ungerne og jeg flytter ind pr. 1. februar.

 263. æææælsker borde med lamper alle vegne, og har det H E L T perfekte hjørne til dette smukke bord… :-)

 264. smukt smukt bord der vil passe perfekt hos mig. Vil bruge det ved min sofa sammen med det andet runde træbord jeg har

 265. Smukt. Det skulle placeres ved siden af min gyngestol fra Eames…

 266. Jeg synes det er superflot og ville placere det i soveværelset ved side af min seng :-)

 267. Bordet skal selvfølgelig stå inde i stuen hvor alle kan se mit smukke bord, og så skal de pyntes med fine fyrfadslys.

 268. Wauw, det vil være så fint i vores nye stue, håber jeg er heldig

 269. Jeg har en svaghed for egetræ og møbler med et klassisk look. Bordet vil passe perfekt som sidetable til min lænestol fra i stuen :-)

 270. Super smagfuldt og enkelt bord. Det skal pryde et nu MEGET bart hjørne i vores spisestue, ovenpå skal min nye Polspotten ananas stå, sammen med lidt andet godt “nips”. Og så skal væggen flankeres af en ny Kristina Dam plakat,

 271. Det fine bord vil passe perfekt til min nye sofa med egetræsben, som jeg går og venter på at få leveret. Har ledt vidt og bredt efter et bord der kunne passe i både størrelse og form og tá da…så finder jeg det her:)

 272. Det skal st

 273. Det skal st

 274. Passer lige i hjørnet ved min sorte lædersofa.

 275. Meget flot.

 276. Det skulle stå ved min store lænestol og fuldende det hyggelige læsehjørne med smukke lys. Er ellevild med møbler i træ og de varme farver ville passe perfekt ind.

 277. Det er et super flot bord. Jeg ville nok stille det i hjørnet af stuen, ved siden af min sofa.

 278. Jeg ville bruge det som sofabord, det er super fint.
  God jul:-)

 279. Det skulle st

 280. Pænt bord. :-D Jeg ville anvende det i min nye bolig.

 281. Superflot og enkelt.. og meget pænere end mit 75 kroners bord fra Bilka til min lænestol

 282. Den ville passe s

 283. Wow, det er flot. Jeg elsker møbler i træ, som har den der bløde afrundede facon, som bordet her, til trods for ‘edge’en’, har. Helt ærligt, så ved jeg ikke, hvor det skal stå. Vi overtager den 15. januar vores helt eget nedlagte landbrug, og jeg kan næsten ikke vente med at indrette. Men vi flytter fra 80 kvm til knap 200 kvm, så det får helt sikkert plads et sted – og et godt et enddda ;-)

 284. SÅ fint & enkelt, vil placere det i hjørnet mellem mine 2 sofaer :)

 285. l

  • hov min kommentar kom ikke frem? nå men super fint bord ville passe fint ind i min stue ved siden af sofaen jeg krydser fingre:-)

 286. l

 287. Super enkelt og stilrent bord.
  Jeg ville sætte det i lænestols-hjørnet i vores nye stue (når vores hus er færdigrenoveret) – dér ville det passe perfekt :) Glædelig jul!

 288. Jeg vil bruge det ved min sofa som et hjørnebord til en lille bordlampe

 289. Jeg er helt vild med det enkle, men alligevel komplekse finish. Jeg ville helt klart anvende det ved min comfy-lænestol i min tegnestue :)

 290. Super flot og enkelt!
  Jeg ville stille det i lænestols-hjørnet i vores nye stue (når vores hus er færdigrenoveret) – dér ville det passe perfekt :) Glædelig jul!

  • Undskyld, jeg er kommet til at poste det 2 gange – jeg troede ikke, den gik igennem første gang :-/

 291. Jeg synes, det er flot

  Det skal stå ved min læsestol, da jeg mangler noget til at stille min te på

 292. Elegant og let udtryk, jeg ville placere det for enden af vores ene sofa, og bruge det til tekoppen, bøger, en plante og en enkelt lysestage.

 293. Det skal bruges ved siden af min sofa.

 294. Det passer så fint ved siden af min sofa.

 295. Jeg

 296. Det vil passe perfekt i vores stue som “sidebord” til vores sofa :) Jeg har en stor skål med forskellige krystaller og sten som jeg ville sætte på det :) Det er super flot i et enkelt og lækkert design

 297. Jeg mangler dette smukke bord ved min sofa

 298. Tr

  • Træ-lækkert, nordisk og stilrent: SMUKT. Pladsen ville blive ved siden af min kommende amme-stol. Så jeg har mobil, fjernbetjener, stofble og et glas vand indenfor rækkevidde.. Og måske en lille plante, så det ser endnu mere lækkert ud ;)

 299. Virkelig et flot og velskabt bord. Det ville jo passe perfekt i mit lille værelse, med min Philip Starck lampe, det ville skabe den perfekte kontrast.

 300. det skal bruges i stuen ved siden af sofaerne :) det vil passe helt perfekt :)

 301. Jeg æææælsker design i alle rum og derfor skal dette enkle og elegante bord stå i vores soveværelse. Selvfølgelig ved min side af sengen ;-) Med tiden må vi så anskaffe os et magen til, til den anden side af sengen…

 302. Smukt og klassisk, det passer perfekt ind i voresmin stue.

 303. jeg vil bruge bordet imellem mine to nye Polo stole der står overfor min sofa. Bordet ville blive brugt flittigt og til stor glæde af hele familien

 304. Flot og klassiske – passer lige i min stue :)

 305. Vil bruge det i min nye lejlighed :)

 306. hvis jeg er den heldige skal den være i min stue, den er bare så flot og enkel..

 307. Bordet skal stå ved siden af min store lænestol, så jeg har et sted at stille min kaffekop, når jeg sidder og hygger med en bog:-)

 308. Det er et smukt og enkelt bord – måske er det endda det enkle udtryk, som gør det ekstra smukt. Jeg skal flytte hjemmefra til sommer og starte på universitetet. Lige nu bruger jeg mine penge på at klare mig i Madrid, hvor jeg udlever et eventyr inden livet for alvor går igang. Bordet ville være så fint i mit “nye hjem”, og give det kant og charme. Hvem vil ikke gerne have det, når man for første gang skal skabe sit eget hjem?

 309. Lækkert og enkelt med et twist med den forhøjede bordkant – vil give et fantastisk modspil til vores lidt kantede sofa og stol :)

 310. Jeg ville bruge det til min fine bolia sofa i stuen. Det er så smukt og klassisk og ville passe perfekt ind til mine hvide møbler..

 311. Bordet skal stå ved siden af min loungestol i vores hyggehjørne, der vvil det passe perfekt hvis hegnet så heldig at vinde :-)

 312. fantastisk flot og lækkert bord. Den skal helt klar pynte i min stue :-)

 313. Et flot bord i tidens trend, ja tak det vil passe perfekt i min stue :-)

 314. det er et virkelig smukt bord, simpelt men smukt. jeg ville s

  • det er et virkelig smukt bord, simpelt men smukt. jeg ville sætte min fine bowl med fisk på det inde i vores lille stue. det ville se så godt ud :)

 315. Jeg ville bruge det som et sofabord :)

 316. Så smukt et bord passer perfekt til min sofa i stuen.

 317. Stå ved sofaen i stedet for det rædsel af gammelt arvestykke :-)

 318. Har et lille rundt bord i et hjørne … et i marmor, som jeg har haft mange år og som efterhånden har nogle ikke så pæne, sorte metalben. Ville være så fantastisk, at kunne skifte det ud med sådan et smukt bord her ♥

 319. Det er så fint og enkelt….ville passe perfekt i karnappen sammen med flagermus stolen….yndlings spot :-)

 320. Så fint og enkelt! Jeg vil bruge det enten som sidebord til sofaen, eller som den længe eftersøgte løsning til opbevaring at min kærestes dyrebare whisky og rom flasker (som desværre ikke må blive gemt væk

 321. Det er skønt at se et rundt bord, der passer så godt i mit hjem: en lille lejlighed med stue, som fungerer både som spisestue og fjernsynsstue. Her ville det selvfølgelig blive placeret.

 322. Smukt bord, det ville passe perfekt i vores nye stue ved siden af lænestolen – så har man et sted at lægge bogen og sætte thekoppen :-)

 323. Vil passe meget fint ind i vores stue eller det nye gæsteværelse….

 324. Hvor det bare smukt, elsker det lækre enkelt design . det skulle stå i vores stue hvis jeg er heldig at vinde

 325. Smukt bord! det vil passe perfekt i vores nye stue ved siden af lænestolen, så man har et sted at lægge bogen og sætte thekoppen :-)

 326. Jeg ville give det til min søster, som står og skal flytte. Hun har brug for alt hun kan få for så små penge som muligt, og dette ville være en god gave.

 327. Ville være en skøn gevinst her under en skilsmisse hvor der mangler penge til alt

 328. Jeg mangler lige sådan et lækkert, lille bord ved siden af min lænestol, arvet efter min farfar. Skøn præmie – håber jeg er heldig:)

 329. Jeg ville placere den i vores hygge/læse hjørne :-)

 330. Utrolig smukt bord. Enkelt og elegant. Egetræ er vores ynglings materiale. Bordet skal stå i mellem vores to stole og blive en del af et lille hyggehjørne, hvor man kan hygge sig med en god bog eller dagens avis.

 331. I vores stue ville den da passe vildt godt ind :-)

 332. PERFEKT…. mangler et bord ved siden af min skønne lænestol. Uha, det er super flot og størrelsen er lige som jeg ønsker mig det.

 333. Et virkeligt unikt bord, hvor det klassiske touch smelter sammen med et moderne look….
  Ville anvende det i min privatklinik, som samling mellem mig og klienten for at udsende ro og stil på en gang

 334. Rigtig skønt bord. Jeg ville anvende det som hyggeligt sidebord i stuen :)

 335. Jeg vil bruge det i min stue. Har et gammelt bord jeg købte, da jeg flyttede hjemmefra for maaaaaange år siden, så nu trænger jeg til noget nyt og fint. Ville være så fint med nogle små hyggelige lysestager. Dejlig konkurrence. Glædelig jul

 336. Årrrh det er så smukt, stilet men varmt <3 Det skal stå ved siden af min cognacfarvede gyngelæderstol <3

  Kh Maria Seidelin mariaseidelin@hotmail.dk

 337. Smukt bord! Jeg ville have det på min værelse. :)

 338. Et smukt træ møbel som ville være så smuk i min stue og til min sofe i grå. Jeg elsker møbler i træ og som er tidløse. :)

 339. Jeg ville anvende det smukke bord som sofabord :)

 340. Bordet har en perfekt størrelse til en kop te og en god bog.

 341. Åh, det er et fint, lille bord. Det ville passe perfekt i min foreløbigt umøblerede entre i mit nye hus!

 342. Niels Gammelgaard er super dygtig, og jeg har kigget på det bord SÅ mange gange, men har ikke haft råd til at købe det endnu. Det står allerede på min juleønskeliste :-)

 343. Jeg ville helt sikkert bruge bordet i stuen som sofabord! Det er vildt fint, og ville passe både godt ind i vores lejlighed og også i det hus som vi har fået øje på og forhåbentlig bliver vores hjem!
  Jeg krydser fingre!!

 344. Lækkert bord – kan især godt lide de skrå ben og rundede former! Jeg ville bruge bordet i min nye entre – der er ikke plads til ret meget, men sådan et lille bord som dette til et hyggeligt stilleben og en krukke til nøglerne så de ikke bliver væk:)

  kristina_7800@yahoo.dk

 345. Superflot bord! Passer lige til min tekop og læselampe ved sofaen!

 346. smukt bord og det passer smukt sammen med mine sofamøbler

 347. Det bord er da bare s

 348. Let, enkel og elegant i det fineste træ.. Smuk <3 i min kolonihave ..

 349. Virkelig flot og klassiske bord, meget tidsløst og utrolig flot
  jeg ville stille et par stearinlys på og sætte den ved siden af min lænestol
  Utrolig hyggeligt at sidde og læse med tæppe på og levende lys

 350. det skal stå på den mest centrale optimale plads i stuen…

 351. Lækker, råt, enkelt og nordisk – passer helt super i vores hus ;-)

 352. Jeg har sammen med min kæreste købt Edge bordet i et nummer større, som vi kan afhente i januar. Så det fine lille bord ville være perfekt som sidebord til vores lænestol, hvor det større skal bruges ved sofaen. Er helt vild med de borde :) Glædelig jul!

 353. Bordet er simpelthen så enkelt og flot. Det passer lige ind i min stue :)

 354. Det er så smukt. Ville passe perfekt ind i min stue. Så enkel ! Elsker det

 355. Jeg ville bruge det til at skabe en hygge krog i vores karnap, jeg synes det er så fint, når man får skabt små forskellige hjørner at hygge i

 356. Et smukt og klassisk lille bord. Det ville passe helt perfekt ind hos mig. Bor stadig hjemme, men har en sofa på værelset, hvor den ville passe helt perfekt til. Nå man sidder med kæresten og snakker over en kop te/kaffe i disse kolde vintermåneder.

 357. Lækkert design. Jeg vil stille bordet ved siden af min lænestol.

 358. Det skal stå lige ved siden af den gode lænestol, så jeg har noget at lægge bogen på, og også have min kaffe indenfor rækkevidde.

 359. Meget fint bord! ☺️ ville give det til min mor da hun flytter fra det der har været hendes hjem i 23år – som ligeledes er mit barndomshjem. Hun skal have det i hendes nye bolig, da der ikke er plads til mange af de møbler hun har

 360. Ville passe godt ind i stilen her :D.
  Glædelig jul

 361. Smukt med smukt på :) Ville passe rigtig godt ved vores sofaer i vores 60’er inspirerede hjem

 362. Jeg ELSKER bordet! Det er super smukt!
  Jeg ville skifte det ud med mit gamle, grimme bord på mit værelse. Det trænger virkelig til at blive skiftet! Og det ville også være dejligt at have dette bord til når, jeg flytter i lejlighed inden for et års tid :)

 363. Jeg vil sætte bordet i stuen ved siden af min sofa, og med et par lækre lysestager på – ville blive SÅ fint! <3

  Krydser fingre!

 364. det er et flot bord og meget anvendeligt. Kan stå alle stedet. Hvis jeg vinder det, skal det stå imellem de to stole, vi sidder mest i.

 365. Smukt og klassisk bord. Det vil passe perfekt i vores stue mellem to lænestole :-)

 366. Det er super fint og ville passe perfekt til m in nye blår såfa :)

 367. Det fine bord skal stå ved siden af min sofa :-)

 368. Har netop indrettet krea- og afslapningszone vores lyse kælder… Wegner- og Børge Mogensen-stolene står klar i hyggekrogen, men de føler sig lidt ene uden et sofabord, så hvis jeg vinder, er lykken gjort!

 369. Smukt og stilrent bord. Jeg ville bruge det som sofabord, idet min lejlighed er ret lille og størrelsen dertil derfor perfekt. På bordet ville jeg stille den lille hvide kubusstage samt en af de mindre Lyngby vaser. Enkelt og stilrent!

 370. Det smukke bord er da vist lavet til min stue ;)

 371. Det ville v

 372. Det er virkelig smukt, det ville passe perfekt i vores nye stue :)

 373. så lækkert og fint med sin helt egen charme. Det ville passe perfekt ind i min studiebolig, hvor hjemmelavede avocadotræer og hygge opstår.

 374. Det ville være flot ved siden af sofaen i min stue

 375. Smuk, med tanke for detaljen
  Jeg ville placere det ved min sofa

 376. super fint bord. Kan godt lide at der er den kant på bordet, så alting ikke bare rusjer ud over kanten.

 377. Det skal stå ved siden af vores kæmpe sofa, så min kaffe kan stå der ved siden af en lækker krimi :)

 378. Lige foran fjerneren!

 379. Det er så fint! Passer perfekt til den grå lænestol :)

 380. Det ville passe SÅ godt ind i min mors stue, så hvis jeg vinder, så bliver det en gave til hende :D

 381. Jeg ville putte dette smukke bord ind i min halv tomme stue! Med et nyt hus og kun en indkomst og en su, er det ikke nemt at fylde stuen op! Et smukt hus, burde have et smukt bord!

 382. ville være ideelt på datterens værelse og flytte med når hun starter sit eget hjem

 383. Det skal stå ved siden af sofaen og sprede hygge med friske blomster og et par fyrfadslys.

 384. Synes det er et meget flot og klassisk bord, som aldrig vil gå af mode :-) det ville passe rigtig fint i stuen, som et lille pyntebord

 385. Jeg vil give det til min datter i julegave til hendes nye første hjem :-)

 386. Total fedt bord, passer perfekt hjemme i min stue

 387. Virkelig lækkert bord. Lige hvad jeg mangler til min stue

 388. Det skal helt klart stå ved siden af min sofa, hvor det vil passe perfekt til mit splinternye Edge sofabord :-)

 389. Syntes bordet er super lækkert i et enkelt og nordisk design. Passer perfekt til mine andre møbler som er helt i hvid højglans samt egetræ :-)

 390. Rigtig fint bord der ville passe perfekt ved siden af min l

 391. jeg har lige købt edge sofabordet, og det lille ville bare passe perfekt i hjørnet ved siden af sofaen, til min lille nye læselampe

 392. Virkeligt smukt bord. Det ville passe super godt hjemme hos os.

 393. Lige det bord jeg mangler til min kaffekop og den gode bog – lige ved siden af min hyggekrog

 394. Skulle stå ved siden af min gode læsestol og ville passe perfekt ind i stuens andre møbler

 395. Jeg er vild med træet, samt det stilsikre og tidslæse design! Jeg vil bruge det som sofabord, ville se fint ud med den grå sofa og farvet puder!

 396. Bordet ville passe perfekt til vores stue og min mand vil elske det og han fortjener virkelig at blive forkælet – vi blev forældre til en lille dreng i torsdags og han har bare klaret alt her hjemme til UG siden vi er kommet hjem igen. Jeg synes er det virkelig smukt bord, men tidløst og ville passe perfekt til vores indretning

 397. Bordet skal stå ved siden af lænestolen i vores “bibliotek” Så man lige kan have en kop kaffe ved hånden når man sidder der og læser en god bog :)

 398. Jeg ville anvende bordet, som et “sidebord” til vores sofa, i hjørnet af vores stue. Sandheden er, at der pt. står et gammelt (på den slidte og IKKE retroagtige måde) natbord fra Netto i hjørnet nu. Da vi flyttede hjemmefra, var der så mange uforudsete udgifter, så møbler blev ikke prioriteret ud fra andet end pris (=vi købte blot det BILLIGSTE). Nu har vi boet med et grimt natbord i hjørnet af vores stue i 7 år – til daglig irritation. Det kunne virkelig være fedt, at få det skiftet ud!

 399. Flot bord! Skal stå ved siden af min læsestol i soveværelset :)

 400. Super elegant og stilfuldt bord. Ved mig skulle det stå ved siden af min arbejdsplads, hvor jeg ville have mine bøger/magasiner og små planter på.

 401. Hvis jeg vandt så skulle det bo i min stue sammen med mine to små Hay borde. Jeg er stor fan af flere små borde, og vi har næsten lige købt ny sofa (fra ILVA faktisk) som er noget større end den sidste vi havde. Når nu sofaen er udvidet ville et lille bord som dette til at udvide sofa-bords-samlingen med derfor passe rigtig godt :)
  God jul

 402. Smukt bord – elsker træet. Det skal da stå i vores stue ved sofaen.

 403. det er så fint det lille bord det skal stå på det nye værelse jeg skal ha hvor jeg kan trække mig tilbage og læse en god bog el bare sidde og drikke kaffe og lytte til god musik

 404. Lille, lækkert og stilfuldt

 405. det skal stå på mit nye værelse hvor jeg kan trække mig tilbage med en god bog el en kop kaffe og god musik

 406. Bordet er superlækkert og jeg kunne forestille mig at have det stående ved siden af sofaen :-)

 407. Som sengebord i mit soveværelse … smukt og enkelt design… ville passe perfekt ind og mangler netop sådan et smukt sengebord

 408. Jeg synes det er fantastisk! Deltager normalt ikke i sådanne lodtrækninger, men dette ville passe perfekt ind i vores køkken/slynge/alrum/stue. Jeg krydser alt jeg kan, hvem kan stå for de små kanter og den skønne farve?

 409. Hvor er det fint! Hvis jeg vandt ville jeg placere det ved siden af min sofa hvor det ville passe rigtig godt! Et andet sted jeg kunne finde på at placere det ville være i soveværelset som sengebord. Jeg krydser fingre :)

 410. enkelt,stilrent og smukt. vil uden tvivl passe perfekt ved siden af vores sofa :)

 411. Fedt vil passe perfekt i vores nye hus

 412. Det er et smukt bord, i en (for mig) nordisk stil. Hvis jeg vinder skal det stå ved vores briks :)

 413. Wow, hvor er det bare lækkert, stilrent, organisk og smukt! Jeg ville ELSKE at eje sådan et fint bord, og det skulle stå i stuen i den nye lejlighed min kæreste og jeg flytter sammen i til Januar :)

 414. dt ville pifte hjørnesofaen gevaldigt op

 415. Ville passe perfekt i vores 50/60´er inspirerede stue :)

 416. Jeg ville bruge det ved siden af min sofa i mit læsehjørne til at stille en kop kaffe og en skål slik mens jeg læser op til eksamen! :-)

 417. Og jeg synes selvfølgelig at bordet er super smukt! <3

 418. Den er enkel og stilren. Et design som kan findes i lækre nordiske hjem altid.

 419. Det skulle stå inde på mit soveværelse

 420. Bordet skal stå ved siden af en dejlig lænestol i hjemmet. Hvor jeg skal bruge det til afsætning af bøger og en god kop kaffe, når jeg tager en pause fra dagens gøremål;)

 421. Virkelig smukt og enkelt. Derfor passer det stort set også til alt, og hos mig skulle bordet bruges i stuen og stå ved siden af sofaen med en smuk blomst og lidt lys :)

 422. Som sofabord.. eftersom jeg bor alene, saa er det vist stort nok – og saa smukt!

 423. Klassisk autentisk og ville stå smukt i min stue :-)

 424. Smukt og klassisk…ville bruge det som sidebord i stuen…

 425. Klassisk og enkelt bord, som ville være perfekt som sofabord til mit splinter nye værelse ;)

 426. Jamen, det ville jo bare passe som FOD I HOSE på vores overetage – vi mangler nogle små fine borde til vores hyggesofa :)

 427. Min mor har endelig fået ombetrukket sin arvede Finn Juhl sofa, og er så glad for at den endelig kommer til sin fulde ret, men de har ikke noget sofabord til og alt hvad man kan finde er for dyrt for et pensionistpar (der er brugt mange timer på Lauritz.com) – så dette ville være den perfekte julegave og ville stå så smukt til de grå nuancer som sofaen har fået.

 428. Det ville passe rigtigt godt til læsekrogen i stuen.

 429. Smukt bord, der skal stå i hyggehjørnet.

 430. I mit soveværelse så manden kunne stille en kop kaffe hver morgen til at vågne på

 431. Det er SÅ fint og hvis det ender her bliver det i hyggehjørnet i stuen :)

 432. fint bord, der passer perfekt i størrelsen til at blive mit nye sengebord – lige nøjagtig plads til vækkeur og sengelampe.

 433. Jeg synes det er et klassisk smukt bord, som jeg ville bruge ved siden af min sofa. :)

 434. Jeg vil placere det oppe i mit sy-rum hvor jeg også har en sofaseng, så jeg kan sidde og nyde en god kop kaffe.
  Men jeg mangler et dejligt bord hvor jeg kan stille kaffen på, da jeg jo ikke kan have det på selve sy-bordet.
  I øjeblikket er jeg ved at sy et gulvtæppe af gamle cowboybukser og er næsten færdig :-)

 435. I stuen hvor man kan se det .

 436. Det er virkeligt fint lille bord. Da jeg lige er flyttet og stadig mangler en del ting ville dette pynte gevaldigt som mit natbord med en fin lille lampe på. :)

 437. I stuen hvor det bliver set

 438. Det er smukt og enkelt – lige som jeg bedst kan lide det :-)

  Det skal stå ved siden af min sofa, og det skal bl.a. bruges, når jeg skal nyde en god kop the.

 439. Bordet er meget tidsl

 440. Sikke et fint lille bord, som jeg ville stille ved siden af min sofa med min kobberlysestage og kahler vase

 441. Som sidebord v min sofa

 442. Det ville passe perfekt som sengebord

 443. smukt bord der vil stå godt hjemme hos mine forældre.

 444. Hvor er det flot, klassisk og enkelt! Jeg flytter i ny lejlighed i januar, og det ville passe perfekt i vindueskrogen ved siden af min læderlænestol. Jeg håber på en ekstra julegave! :)

 445. Jeg ELSKER bare træborde og dette lille bord vil passe perfekt ved siden af den lænestol som jeg er ved at spare op til. Man skal jo starte et sted så hvis jeg vinder bordet er jeg jo godt på vej :-)

 446. Til min kommende bolig! Skal flytte til min egen snart – så hvor ville den pynte godt op

 447. Jeg synes det er smukt og stilrent, og så har jeg en svaghed for møbler udskåret i træ. Der er noget rustikt over det.
  Bordet ville skulle så ved siden af min lænestol i min ny istandsatte stue, der har lidt new yorker look over sig :)

 448. Super fint bord

 449. Ville passe PERFEKT i vores lille nye lejlighed, som skal være feriebolig!

 450. Foran min sofa som prikken over i’et på et lækkert indrettet rum☺️

 451. Smukt og tidløst. Skal stå ved siden af min sofa.

 452. det vil passe fint ind i min stue så jeg xxx finger

 453. Hvor er det bare flot! Jeg ville bruge det som sengebord med et lys på og nogle bøger. :)

 454. for din min skønne datter virkelig mangler et så dan bord til hendes lejlighed og det passer til de andre møbler fra Ilva

 455. Ih det er fint, som i virkelig virkelig fint :)
  Hvis jeg er den heldige, så ville jeg stille det ved siden af min gyngestol inde i soveværelset

 456. Det skal ståved siden af sofaen i stuen :)

 457. Et skønt bord i en god størrelse.
  Det skulle stå i min stue, hvis jeg vandt…

 458. Vil give det flotte bord til min søn i gave på hans 18 års fødselsdag :-)

 459. Bordet passer perfekt til mit lille læse hjørne i stuen. Så kan der endelig nydes krus varm kakao i ment hygge -læsningen er igang.

 460. Det skal bruges som det første af vores to mindre sofaborde :) Så skal jeg nemlig kun købe et enkelt :)

 461. classic og skal stå i min stue

 462. Sikke et fint bord!
  Jeg ville have det i min stue, som stadig er ret så tom efter lige at være flyttet ind :) Så dette bord ville rigtig pynte!

 463. Ved siden af sofaen som et ekstra lille tebord

 464. Det ville passe rigtig godt ind i mit kommende læsehjørne! Så skal der stå te, nødder og bøger på det.

 465. Mit egetræsgulv er også fra Polen, så mon ikke det ville passe perfekt til hinanden! Og hjemme hos os har intet en fast plads, så det vil komme rundt omkring i huset…

 466. så ville klæde vores stue så flot ! :)

 467. Sikke et fint bord! Det ville jeg placere i stuen ved siden af min nye Raun sofa :-)

 468. Jeg ville s

 469. Vil danse rundt med det – og om det :-)

 470. Jeg ville forære min søn og svigerdatter det. De er netop flyttet og mangler et sofabord. Lige nu bruger de en flyttekasse med en træplade på, så mon ikke den ville falde i godt jord.

 471. Bordet er meget stilfuldt og passer sammen med næsten alting. Nå jeg engang flytter hjemme fra vil jeg sætte det i min stue. Så sparer jeg lidt penge og kan bruge dem på flere flotte møbler, så der ikke kun står et sofabord i stuen. ;) :D

 472. Så fint og klassisk bord. Jeg tror jeg ville sætte en fin grøn plante derpå, og efterlade lidt plads til at kunne sætte en kop kaffe.

 473. Jeg tror jeg vil finde plads i entréen i vores (forhåbentlig snart) kommende hjem – med en fin Sophora plante og andet nips pyntende på det.

 474. Smukt og levende- skal det stå i entréen og ønske velkommen, måske med en smuk krukke til nøgler og lign :-)

 475. Låge 8
  Måske det forkerte sted at svare, men jeg synes,at det er et lækkert bord, som jeg vil placere hos min søn, som lige er blevet skilt

 476. Jeg synes det pææænt og jeg ville bruge det til natbord :D

 477. Pis!!! Nu har jeg savlet mit tastatur til igen :-D

  Ved siden af mormors gamle gyngestol, som også er i eg… eller som ekstra bord ved min nye hjørnesofa, jeg dog først får d. 22 december, eller eller eller…. ;-D

 478. Bordet er smukt og enkelt – kan især rigtig godt lide, at det er af rigtig træ. Når vi runder nytår, vil jeg købe en ny sofa til min stue, og den vil dette bord passe perfekt til.

 479. Lige nu låner jeg min søsters bord, som natbord. Hun flytter snart i egen lejlighed, og napper derfor bordet med sig. Jeg har kigget på præcis dette bord i laaaang tid. Jeg elsket det rå træ, og at den er rund. Den ville passe perfekt på mit helt hvide værelse til mine pynte ting i træ!

 480. Jeg synes det er smukt, jeg er helt vild med farven på træet..
  Jeg ville placere det i spisestuen lige under vores smukke Kate Moss maleri :)

 481. Enkelheden stråler ud af det, så smukt… Kan jo passende komplementere min yndlings Lyngbyvase ved siden af Mormors gamle patinerede læderstol :o)

 482. Det skal st

 483. det er smukt og stilrent-passer lige til min nye lædersofa og stue

 484. Dejlig enkelt desing. Skal da stå i min stue.

 485. Jeg synes det er helt fantastisk! Man kan virkelig se det er kvalitet, der kan gå i arv til min datter.
  Jeg kommer snart flytte ind i stuen efter en separation, og forestiller mig det ville blive perfekt som læse/seng/lys/te-bord :)

 486. Et lækkert og smukt designet bord lige noget til min søns stue, så han kan invitere mig til kaffe.

 487. et virkelig flot og handy bord. vil bruge det til kaffekoppen og den spændende bog og andre af de aktuelle ting, der er brug for her og nu.

 488. Bordet er så smuk og jeg ville elske at have det i min stue <3

 489. Jeg ville forære det til min datter som har fødselsdag d. 15 dec, og som ønsker sig sådan et bord.

 490. Det er vel nok et meget fint og klassisk bord. Det vil passe perfekt ind i vores sommerhus ….lige ved siden af sofaen til en dejlig kop te foran brændeovnen : )

 491. Så smukt. Det skal stå ved siden af min lilla stol med udsigt ud på det smukke vintervejr. Så kan jeg sidde og nyde en kop god kaffe når jeg kommer hjem fra job.

 492. Det er super smukt :) Jeg tror det skulle stå ved siden af min sofa…!

 493. Jeg har ikke et sofabord så jeg trænger virkelig til et

 494. Uh! Det ville være et perfekt nyt natbord!

 495. Et mega smukt bord, der er perfekt til mig, nu hvor jeg skal flytte hjemmefra efter jul :)

 496. Jeg ville anvende bordet i min stue præcist som på billedet – ved siden af min egen Infinity sofa fra Ilva (sofaen på billedet) :] Materialet er også rigtig lækkert, og når det så ovenikøbet er identisk med sofa stellet får det 5 stjerner herfra ☆☆☆☆☆

 497. Smukt bord <3 det skal stå ved siden af min hvilestol i stuen

 498. Vil passe perfekt til vores lille lejlighed :}

 499. Uha hvor vil det stå fint ved siden af sofaen i vores nye fælles lejlighed :-)

 500. Jeg vil stille det sammen med min lille gamle Wegener stol. Det kunne være sådan et hyggeligt lille sted.

 501. Så fint og klassisk! Og det skal stå lige midt mellem min gamle lænestol og brændeovnen :-)

 502. Lige ved siden af min sofa

 503. Det er et super fint, meget enkelt og klassisk bord! Jeg ville bruge det ved siden af min bedstefar-l

 504. Er vild med bordets enkle og stilfulde design. Hvis jeg vinder det, skal det placeres ved siden af min gyngestol :-)

 505. Jeg ville bruge det ved siden af sofaen. Det ville v

 506. Vil passe super godt i mit lille bamsebo

 507. Bordet er enkelt, stilrent og funktionelt = alt hvad jeg leder efter i et bord.
  Hvis jeg vinder skal det 15 år gamle sofabord der fylder som et ondt år skiftes ud med dette flotte bord, som vil stå godt til min grå sofa

 508. Enkelt og lækkert håndværk. Det skulle stå ved siden af min y-stol med en lille plante på :-)

 509. Bordet kan stå mange forskellige steder, designet er tidsløs og passer til den indretning jeg har, men det skal stå i stuen som sofabord.

 510. Det smukke egetræsbord skal stå og pynte og bruges til en god kop kaffe ved siden af min wegner skalstol :)

  Mangler lidt et bord at stille kaffe på, når jeg sidder i den stol :)

 511. Vi har et hjørne ved sofaen det vil passe perfekt til.

 512. I stuen ved sofaen.

 513. Perfekt lille bord, så smukt.. Ville passe lige ind i vores lille stue :)

 514. Det skal helt klart ind i hjørnet mellem de to sofaer jeg ejer. Mangler noget til kaffekoppen, en fin plante og en plads til telefonen!

 515. Et fint tidsløst design – ville bruge det som sengebord :)

 516. Smukt og enkelt og passer lige mellem mine to lænestole, der skal stå i den stue vi er ved at indrette.

 517. i min skønne stue ville det smukke bord passe ind :)

 518. Et meget smukt og enkelt bord. Vil passe så fint i hjørnet ved siden af min hjørnesofa med chaiselong

 519. den skulle stå ved vores sofa :)

 520. Har lige pladsen hvor det passer perfekt

 521. Jeg vil placere det i hjørnet ved siden af sofaen i stuen

 522. Det skal stå i vores udestue.

 523. Jeg har lige købt 2 stavanger sofaer i ILVA til vores stue så kunne det være dejligt med sådan et fint bord som tilbehør :-)

 524. Jeg synes virkelig det er et lækkert bord! Klassisk egetræsborg, og massivt på den fede måde! ;-)
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg enten bruge det som sengebord eller sidebord til sofaen.

 525. Flot <3 Ville bruge det som sengebord

 526. Ved sofaen

 527. Jeg synes, bordet er meget smukt – elsker at man kan se, at designeren og håndværkeren har gjort sig umage :-)!
  Hvis jeg er heldig at vinde det, så vil jeg stille det sammen med en papegøjestol, jeg har – de to ville klæde hinanden :-)!

  Gode førjulehilsner
  Åse L

 528. Synes simpelthen det er så flot og kan godt lide den finesse at det har en kant :) jeg ville stille bordet i hjørnet, med et sæt fine vaser på i forskellige højder, ved siden af vores store verdenskort. Hjørnet ser så tomt ud nu hvor vores standerlampe har måtte lade livet :(

 529. Enkelt men har alligevel lidt spræl. Hvis det bliver midt skal det stå ved siden af “kongestolen”

 530. Hvor er det et flot og lækkert bord, jeg vil smide mit gamle hjørnebord ud, som bor ved siden af sofaen, her vil jeg stille det nye smukke bord :)

  Glædelig 8 december.

 531. Rigtig fint og tidløst bord Som passer lige ind i min stue

 532. Så flot! Med min polske baggrund ville jeg elske at have et bord af polsk eg i min stue

 533. Det ville være et møglækkert bord i min entre ^_^

 534. Wow, fint! Ville sætte bordet i min stue, ved min store sofa, der mangler sådan en lille fin sag :)

 535. Jeg har lige købt stolen og skamlen på billedet – og bordet vil passe perfekt hertil hyggehjørnet.

 536. Jeg synes, at det er virkelig flot og stilrent. Det skal uden tvivl stå i min stue. :-)

 537. Meget smukt og lækkert bord – hvis jeg skulle være den heldige vinder vil jeg bruge det som sidebord ved min dejlige lænestol

 538. Det er fint og enkelt. Jeg vil sætte en hvid amaryllis i en lerpotte på bordet ved siden af min sofa.

 539. Lækkert og unikt.
  Ville være alt for skønt til vores nye lejlighed. Det skal bruges til at skabe hygge i nordisk stil.

 540. Sikke et lækkert bord! Jeg ville bruge det sammen med et hvidt bord, som jeg allerede har, som sofabord for at skabe dynamik i stuen

 541. Det er et rigtig fint bord. Hvis jeg vandt, skulle det st

 542. Den skal da stå i stuen :)
  Den er dejlig fleksibel at flytte rundt med, sådan en er der altid plads til og rigtig rar at have

 543. Det står på min ønskeliste

 544. Det er et meget fint og elegant bord, som vil passe perfekt i hjørnet ved min sofa.

 545. Det er rigtig flot og jeg har en meget fin plads til det mellem to lænestole.

 546. Det er så smukt det bord. Jeg ville stille det sammen med vores lænestol i hyggehjørnet. Det er præcis et bord som dette, som mangler der. Men det er jo vanvittigt brugbart, og et bord man kan flytte rundt på mange gange. Det gør det kun bedre! En klassiker!
  Krydser fingre :)

 547. Super flot enkelt og elegant bord – som ville passe perfekt i min stue, med et stearinlys og et billede af min dejlige familie.
  Ønsker alle en god jul.

 548. Dette smukke bord skal stå i min stue -> der vil jeg sætte kaffekoppen fra mig, når jeg hygger min hjørnesofa ;-)

 549. Vil bruge det flotte bord som sidebord i stuen.

 550. Jeg kan især godt lide, at det er lavet af ægte træ og ikke er laminat. Det ser supergodt ud. Jeg vil købe mig en ny sofa, og der vil det fine bord passe godt til.

 551. jeg ville bruge det som sofabord :)

 552. Mangler noget let i stuen, er ved at være lidt træt af vores store tunge møbler, så dette ville være perfekt

 553. Sikke et skønt bord, jeg vil bruge det som et lille sidebord ved siden af min sofa, hvor jeg kan have en lampe og en bog :)

 554. Det ville skulle stå i min karnap, med en blomst og en lille figur :D

 555. Virkelig fint bord. Jeg elsker m

 556. synes det er super flot det bord, og det skulle stå i hjørnet i min stue som er ret tom pt

 557. Dette smukke bord vil med sin varme glød og smukke form give lige det ekstra jeg har søgt for at fuldende min stue. Det skulle stå ved siden af min gyngestol og gamle wienerstige.

 558. Det er enkelt men flot.
  Her skal det bruges i hyggehjørnet, da jeg mangler et bord ved den gode lænestol

 559. Det skal pynte ved siden af sofaen, og bruges som sidebord :) Perfekt. Så smukt et bord <3

 560. Det smukkeste bord jeg længe har set, et bord i smukke runde former.
  Et bord der oser af klasse og gedigent design.
  Et fantastisk bord som jeg dagligt vil nyde at have i min stue ❤️

 561. Et smukt og anvendeligt lille bord. Egner sig lige til en plads mellem 2 stressless stole vi har stående i havestuen

 562. i vores nye stue, når vi flytter :-)

 563. Enkelt og super fint

 564. Superfint bord – vil elske at vinde det, da jeg efter 10 år med det samme sofabord, trænger til fornyelse.
  Glædelig Jul ! :-)

 565. Lækkert og klassisk. Jeg vil give det en æresplads ved siden af fjernsynet hvor jeg kan sætte flot pynt på.

 566. Det er jo et smukt klassisk bord der passer ind alle steder. Jeg er dog praktisk anlagt så det skulle stå ved siden af sofaen, som sidebord.

 567. Super flot. Ville bruge den i min stue

 568. Enkelt og stilrent!
  Ville være så flot i vores lille stue.

 569. Jeg ville stille det nær vinduet – dels som sidebord til en lænestol – dels som en god mulighede for at style det med blomsterdeko og lys o.lign.
  Det vil det egne sig perfekt til. Det er smukt og enkelt og passer fint ind i de fleste interiører.

 570. Jeg ville stille det i hjørnet ved vores sofa :) Vi trænger virkelig til et nyt bord lige præcis der :)

  Kh Rikke

 571. Jeg har planer om at lave helt nyt soveværelse, og tænker at det smukke bord ville fungere perfekt som natbord. Der er præcis plads til en bog, min telefon og et glas vand. Jeg er ikke meget for de traditionelle natborde, der godt kan blive ret kompakte med skuffer/skabe. Dette har med de 3 ben et letter og mere luftigt udtryk over sig. Helt perfekt til mine planer :)

 572. Uha det ville pynte smukt i vores nye hus som akal stå færdigt i foråret 2015. ♡

 573. Smukt! Mit nye sofabord :-)

 574. Hvis jeg vinder skal det smukke bord, stå ved siden af min sovesofa. Nu jeg har fået det smukke gæsteværelse.

 575. Det er et enkelt smukt design og jeg vil anbringe det i mit sommerhus for at bringe mere sjæl ind i det sammen med mine andre smukke ting :-) Glædelig jul.

 576. Super fint bord der skal bruges som sengebord :-)

 577. Det skal klart stå i vores stue ved siden af sofaen, dér mangler vi nemlig et lille rundt bord. Har længe ledt efter et, men det har skisme været svært at finde :-) Dette bord er dog helt perfekt!

 578. Den skulle stå I stuen ved siden af en stol vi ikke har fundet endnu, det kunne meget vel være den på billedet, har godt kigget på den I Ilvas katalog :-)

 579. har planer om et hyggehjørne med bord og lænestol og en lampe – sådan et rigtigt læsehjørne og her ville borde jo blive perfekt til lige at stille sin kop på.

 580. Jeg bor på kollegie med meget lidt plads, så et bord af denne størrelse ved sofaen ville være perfekt :)

 581. Det er bare fint!
  Jeg vil bruge det som bord i soveværelset.
  Hav en dejlig aften.
  Hilsner fra Dianna

 582. Super fint lille bord, der ville bringe lidt varme ind i min stue

 583. Jeg ville nok bruge det som et vildt lækkert natbord :-)

 584. PERFEKT – GANSKE ENKELT… Fordi jeg lige har fået Infinity sofaen og mangler et bord der passer perfekt til – det gør dette jo i så fald. Det er virkelig en lækker serie hvor man kan se træet er skåret med “bløde former” – sans for detaljen;)

 585. Jeg kan godt lide den runde form – god fung shui.
  Bordet skulle stå ved siden af min seng, hvorpå jeg ville lægge mine bøger og en flot lille natlampe.
  Der skulle ikke være for mange ting på bordet, sådan at man bedre kan se træet.

 586. Det smukkeste design, som jeg vil elske at have stående i min stue :-)

 587. så flot lige sådan et vi står og mangler

 588. Flot flot bord! Ville bruge det som natbord :)

 589. Det ville stå rigtig godt i et lille “hul” ved siden af vores sofa :-)

 590. Det ville passe perfekt ved siden af vores sofa!!!

 591. Vil tage det med rundt i huset til min kaffekop :)

 592. Helt klart som natbord I soveværelset med det klassisk nordiske look :)

 593. Synes det er et meget smukt bord, det har noget rigtig klassisk over sig!
  Er i sommers flyttet i hus og det kræver mange nye ting for at fylde pladsen ud… Derfor vil bordet passe helt perfekt ved siden af min morfars meget gamle læder lænestol! <3

 594. Det er et bord, som passer lige ind hos min dejlige kæreste <3 Det skal han absolut have, hvis jeg bliver den heldige vinder. Jeg synes, det er et smukt bord og har en størrelse, som gør, at det kan placeres mange forskellige steder :-)

 595. Hvis jeg bliver den heldige vinder af det smukke bord, så skal det være i stuen. Helt præcist skal det stå siden af vores Ilva-sofa. Disse to vil gøre hinanden rigtig godt selskab, er jeg sikker på. Jeg ønsker hele tiden at være opdateret på tidens trends og tendenser, hvilket jeg udlever på min instagramprofil. Jeg er en død-passioneret indretningstosse med sans for detaljer :-)

 596. Det er enkelt og underspillet! Jeg er vild med designet.. Jeg ville bruge det som sengebord, jeg har en meget stringent stil og det vil passe perfekt ind…

 597. Det er så fint og det ville jeg elske at bruge som et lille sofabord

 598. Det er SÅ lækkert!! Ville være perfekt ved siden af min nye “gamle” øreklap-lænestol og tilhørende skammel .. ❤️

 599. Elegant, kvalitet og stilsikkert.
  – Det passer perfekt ind i mit soveværelse!

 600. Den vil være god at skulle stille sammen med min læselænestol, hvor bogen man er i gang med vil kunne ligge.:-))

 601. Det er virkelig fedt. Jeg ville bruge det som sengebord da det jeg har nu er rigtig grimt og orange!

 602. Skønt bord, enkelt men varmt design. Vi har en lænestol i et hjørne af stuen, hvor vi elsker at sidde. Men vi mangler klart bordet til lampen, kaffen og bogen :-)

 603. Så smukt og flot lavet

 604. Ville elske at vinde bordet, jeg leder netop nu efter et lille fint bord til et hjørne i min stue, under min trappe. Der skal nemlig stå en fin stol, som jeg er ved at få polstret, og vil gerne ha et lille bord ved siden af, så jeg kan ha en lampe på. Mit eget private hyggehjørne ❤

 605. Det skulle stå ved siden af min ynglings lænestol, så jeg kan stille min kaffekop og lægge min bog

 606. Det er så fint og vil passe ind i min stue :)

 607. Et smukt lille bord der vil passe perfekt i stuen i mit lille hus, der er ved at blive bygget. Mine nuværende møbler er alt for store.

 608. Jeg ville stille det i stuen ved siden af lænestolen

 609. Jeg ville bruge det ved siden af min seng som natbord :)

 610. Bordet vil jeg sætte i stuen ved lænestolen. Det er et smukt og elegant bord.

 611. Ved siden af min Wenger gyngestol, hvor jeg sidder og læser i. På bordet skal den bog, som jeg er i gang med at læse ligge på. Det vikle være perfekt, for der mangler et lille bord <3

 612. Flot, passer lige ved siden af min gyngestol.

 613. bordet er perfekt til min kaffekop v siden af sofaen. Så kan det gamle IKEA bord blive sendt til lossepladsen.

 614. Jeg har en gammel 50’er lænestol ved siden af min seng, og bordet ville gøre sig vildt godt i det selskab, :)

 615. Så fint og klassisk. Vil passe perfekt ved siden af min tv stol i stuen :-)

 616. Meget enkelt og smukt design, og det vil passe perfekt ved siden af vores sofa

 617. Jeg ser et enkelt og meget flot bord, som vil egne sig godt til vores stue, hvor vi i forvejen har et egetræs skab hængende på væggen.

 618. Det flotte bord skal da stå sammen med den nye sofa og de nye dreje stole som vi tænker på at købe ;)

 619. Helt klart ved siden af min store bløde læse-lænestol i hjørnet af stuen, så jeg har noget at sætte min kaffekop på, når jeg læser bøger, magasiner og blogs!

 620. Jeg vil give bordet i julegave til mine forældre. Det vil passe så godt ind i detes stue :)

 621. Uha, det ville passe perfekt ind ved siden af “min” plads i stuen. Og så ville jeg indgå de evigt væltede kopper på gulvet ;-)

 622. Så smukt og enkelt; det ville klæde vores stue :)

 623. Vil bruge det til at kickstarte en meget tiltrængt omrokering i soveværelset – det er som om, at min kæreste og jeg aldrig rigtig er flyttet derind ordentligt! Så det skal helt sikkert stå ved siden af sengen med en fin lampe på :-)

 624. i min stue

 625. Super smukt bord den må gerne stå hjemme hos os :)

 626. Her ville det få en helt særlig plads i soveværelset, så jeg kan nyde synet af det når jeg vågner.

 627. lige hvad jeg mangler! :-)

 628. det er et smukt bord, og jeg har to muligheder, da jeg både mangler en imellem mine to sofaer i stuen, de har også eg ben og kanter. og så mangler jeg et bord ved siden af vores send til mobil telefonen, den ligger på gulvet normalt.

 629. Den passer jo perfekt til den ene ende af vores sofa :)

 630. der skulle står seng

 631. den skal stå ved siden af min nye u-sofa

 632. Flot, harmonisk design – og lavet i mit yndlingstræ, eg. Ville stå godt i mit læsehjørne..

 633. Det skal st

 634. Åh, ja tak :-)

 635. Det er et meget smukt og klassisk bord og alligevel anderledes pga. det lyse egetræ. Det ville passe så fint ind i mit lille læsehjørne i stuen :-)

 636. Jeg synes det er flot og enkelt, det ville passe rigtig fint til mit natur tema i stuen :)

 637. Jeg vil stille bordet i min stue ved siden af min skønne læselænestol

 638. FLOT bord, der er enkelt og stilfuldt. – vil bruge det som et sidebord i mit soveværelse med plads til en kop te, en lille blomst og en bog.

  Glædelig december
  Smil Lene :0)

 639. i min nye lejlighed ;)

 640. For enden af min chokolade farvet skind hjørnesofa – der i øvrigt også er fra Ilva – hvor der i dag står et lille rundt men meget ramponeret bord…

 641. Et perfekt bord ved siden af en god lænestol i stuen, og så en god bog og en kop te.

 642. Smuk, stilren og organisk – ville se flot ud ved siden af vores røde K2’er-stol :-)

 643. Ville være så flot på min lukkede altan

 644. Fantastisk fint og enkelt bord! Jeg ville bruge det ved sofaen istedet for det bord jeg har fået ødelagt ;-)

 645. Vil have det ved min yndlingsstol.

 646. Smukt, enkelt og funktionelt – mere tydeligt kan det vist ikke siges ;)

 647. Jeg ville bruge det ved siden af sengen.

 648. Det kan fint passe til min ego-lænestol, der er bestilt, betalt og kommer i uge 1

 649. Lækkert, klassisk, tidsløst og praktisk! Jeg er vild med det!

 650. Er ved at ændre min datters værelse fra lyserød pigeværelse til teenager værelse og her vil denne bord passe rigtig godt ind.

 651. Det smukke runde bord skulle stå ved siden af vores sofa med et flot kobberlampe på.

 652. Bordet er super flot og stilrent. Det ville passe ind som et fint bord til lænestolen i stuen

 653. Jeg vil bruge bordet til min nye sofa, som jeg netop har anskaffet. Det er samme sofa, som I viser på billedet. Det passer jo perfekt sammen :o)

 654. Jeg ville stille det for enden af sofaen med en vase på…. :)

 655. Det smukke bord ville stå så fint sammen med min gamle FDB gyngestol.

 656. Elsker materialevalget, de skråtstillede ben og det “lette” nordiske look.
  Jeg ville give bordet til min kæreste, det vil klæde hans stue virkelig godt og glæde ham, er jeg sikker på :-)

 657. Så enkelt og smukt, det kunne jeg godt bruge ;-)

 658. Smukt enkelt og fint, det kunne jeg godt bruge ;-)

 659. meget smukt bord! Vi har ikle noget sofabord fordi vi gerne vil have dem fulde plads foran vores store lounge sofa. Men mangler rigtig meget er lille bord som vi kam buge, flytte rundt på og som samtidig er smukt! Det her er perfekt!!

 660. Jeg synes bare bare det er fiiiiint – og det ville rigtigt fint kunne stå ved siden af den lille nye sofa, jeg går og venter på, til at stille kaffekoppen og læsebogen på i en hyggelig eftermiddagsstund ^_^

 661. ENKELT, let design
  TIDSLØST
  SMUK materialevalg
  Også er det nordisk med FLOT udstråling!

  Det er er gidt nok bare et bord, men det er jo harmerende FLOT!
  Og min stue SKRIGER efter det!!!

  Krydser!

 662. Jeg har klunset en gammel stol i egetræ der er vildt god at sidde i, den skal jeg til at ombetrække og så ville det lille bord passe perfekt dertil, så ville jeg sidde der med benene oppe og læse en bog og drikke en kop te :-)

 663. Smukt og klassisk – lige et bord jeg kan bruge. Det vil jeg gerne vinde :-)

 664. Jeg har længe drømt om en læsekrog, med en hyggelig lænestol og et lille bord til min kop te :-) så med dette bord ville jeg næsten være i hus :-)

 665. I stuen hvor alle mine gæster kan se det

 666. Det bord er så smukt, klassisk og enkelt. Ville passe så fint i min stue- kan lige se min bog og en kop the stå på det

 667. Super smukt og klassisk. Passet perfekt til min stue

 668. Det er super flot, vil bruge det i mit hyggehjørne sammen med min gyngestol.

 669. Det skal fuldende min læsekrog <3

  • Beklager at jeg fik kommenteret to gange – den ville ikke opdatere, så det så ud som beskeden ikke var registreret :-/

 670. Det er virkelig fint. Ville passe perfekt som et natbord her. :-)

 671. Jeg ville nyde dette sæt i min udestue :-)

 672. Det super smukke bord vil være en klædelig gave til min smukke kurvesofa fra Dacore på vores kontor. Vi nyder begge at opholde os her, når der er ting der skal laves. En sidder ved den stationære pc, mens en anden kan sidde med den bærebare, eller blot sidde og nyde en kop kaffe, mens der læses. Også en god måde at udnytte tiden sammen på efter en lang dag på jobbet. :)

 673. Så fint og meget enkelt bord, helt klart til stuen;)

 674. Det er stilfuldt og naturligt og jeg ville stille det i min gang med flot dansk design oven på

 675. Det ville passe så godt på min datters værelse !!

 676. Tanken faldt straks på mit Normann Tablo-bord i sort, som har samme æstetik med kanten og det rene look. Dette ILVA-bord vil være en perfekt partner i min stue og give plads til lidt mere stearinlyshygge og små skåle med juleknas:)

 677. det er et super flot bord og lige min stil, det vil stå flot til min nye sofa jeg har bestilt og for i uge 3, det passer helt perfekt i størrelsen og har den helt rigtige form til sofaen :-)

 678. Flot gennemført arbejde, der vil pryde i familiens stue :)

 679. smukt og enkelt og vil pynte i min nye kommende stue

 680. Den ville bare pynte så godt i min stue :) mangler lige sådan flot bord.

 681. Et elegant, nordisk og lidt sprælsk bord! Det ser meget anvendeligt ud! Jeg tror jeg ville placere det ved siden af min sovesofa, så den kunne fungere som kombineret sofabord/sengebord.

 682. Ved min yndlingslænestol vil den få en plads. :-)

  //Christina Stoldt
  christinabstoldt@gmail.com

 683. Jeg ville kombinere bordet med det sofabord, jeg allerede har. Tror, de kunne stå rigtig fint sammen :D

 684. Vil placere bordet i min stue, under vinduet.

 685. Det er sååååå smukt, enkelt og elegant at det passer perfekt ind i min stue som pynt med blomster på… :-) Er forelsket og må bare eje det !!!!

 686. Det er et flot arbejde, smukt og anderlades, ville passe perfekt til min hyggehjørne ;-)

 687. Jeg ville bruge det som sengebord i mit soveværelse :) Mit nuværende er nemlig super grimt haha!

 688. Vil bruge dette smukke bord, i min nye lejlighed. Det vil passe så fint ind! Anderledes, men smukt:-)

 689. Jamen, kan du ikke se mit navn står på det helt vildt smukke bord på billedet.. ;)

  Hvis jeg vandt ville jeg da give det til min mor og hvis hun ikke kan bruge det så bruger jeg det på mit værelse. :)

 690. Det er enkelt, men samtidigt rigtig flot pga. træets flotte naturlige nuancer. Det ville stå flot sammen med min røde sofa.

 691. Sådan et fint bord skulle klart stå og pynte i min nye stue, når jeg flytter :)

 692. Nej, hvor er det fint. Hvis jeg vandt, kunne min kæreste endelig få sit eget natbord, så han slap for at række ind over mig hver nat :)

Leave a Comment

Email (will not be published)