Jul (X-mas)

Julebordet – Inspiration

Har du styr på julebordet? Jeg holder jul for familien hvet år, og jeg ender altid med at dække det samme traditionelle juleborde – lidt kedeligt synes jeg faktisk. Men hos os har julen altid været traditionel og min mormor, som hele min barndom har stået for julen, dækkede altid det samme smukke bord, og det er som om, jeg lidt har overtaget den tendens. Det kan faktisk nærmest være angstprovokerende at bryde med denne tradition – ‘Rør dog ikke ved min gamle jul’ – Herunder kan du se it julebord fra sidste år.

 

Julebordet - Inspiration Julebordet - Inspiration Julebordet - Inspiration

Bordkortene lavede jeg ud af papirler købt hos Panduro Hobby. Jeg rullede leret ud med en kagerulle, og prikkede dem ud med kageforme. Herefter pressede jeg min mormors gamle kniplinger ned i leret, så det fik et fint mønster. Hullet lavede jeg med en kødnål, og så skal leret tørre i 24 timer. Jeg skrev navn på bagsiden. Tanken var, at hvert familiemedlem fik en lille ting med hjem, som de kunne bruge som julepynt.  

 

I år SKAL det være, jeg skal ud af min comfort zone…. jeg må prøve at bryde traditionen lidt.

Her kommer inspiration fundet på Pinterest.

 

 

Julebordet - Inspiration

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julebordene i år hos Royal Copenhagen, var fantastiske, fik du set dem? Jeg har pillet nogle ud, som jeg synes vil give dig masser af inspiration til dit eget julebord.

Julebordet - Inspiration Julebordet - Inspiration Julebordet - Inspiration Julebordet - Inspiration Julebordet - Inspiration Julebordet - Inspiration

Pics: Royal Copenhagen

Julebordet – Inspiration
Artikel
Julebordet – Inspiration
Beskrivelse
Har du styr på julebordet? Jeg holder jul for familien hvet år, og jeg ender altid med at dække det samme traditionelle juleborde - lidt kedeligt synes jeg faktisk. Men
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply