Uncategorized

Den vildeste uge….

Ja det har virkelig været en vild uge! -En vildt fantastisk uge, en vildt hård uge, og en vildt travl uge! Minus søvn, minus 3 kg. (Minus og minus gir plus, -3 kg. Bonus:). Vi knoklede så hårdt, og det var p….. Sjovt, frustrerende og tålmodighedskrævende på engang. I torsdags afholdte vi lanceringsreception for kunder, presse og samarbejdspartnere, og vi var glade for, at så mange dukkede op på trods af efterårsferien lå lige for døren. Vi havde en fed dag – TAK.

Den vildeste uge....På selve lanceringsdagen udkom Feminas Guldnummer. Femina hylder 100 kvinder, som de synes er imponerende og inspirerende, og lige der som nr. 60 i rækken af imponerende kvinder, dukker jeg op! Jeg sagde jo det har været en vild, jeg er pavestolt!

Her kommer et par uddrag af Boligcious Lookbook, jeg synes vi har fundet vores helt egen stil og skabt en inspirerende Lookbook. hvis du ikke har læst den endnu så kan du gratis downloade den, klik på magasinet, som ligger oppe i højre hjørne her på bloggen.

Den vildeste uge....Den vildeste uge....Den vildeste uge....Den vildeste uge....

Den vildeste uge….
Artikel
Den vildeste uge….
Beskrivelse
Ja det har virkelig været en vild uge! -En vildt fantastisk uge, en vildt hård uge, og en vildt travl uge! Minus søvn, minus 3 kg. (Minus
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Louise
  oktober 13, 2013 at 16:39

  Hej Malene

  Tillykke med det hele! Jeg kan godt forstå at du er stolt – og med rette!
  Vedr. jeres lookbook – jeg havde lidt problemer med at få den til at fungere optimalt på ipad – ved ikke om jeg bare var uheldig forleden, tænkte bare på, om det var noget I er opmærksomme på?

  Fortsat rigtig meget held og lykke, og god fornøjelse med projektet!

  Mvh Louise

Leave a Reply