Blog TAKE OVER Soveværelse (Bedroom) Uncategorized

Sover du godt i varmen? – Auping gæsteblogger om senge

I dag vikarierer Morten Petersen, administrerende direktør hos Auping her på min blog! Så nu kan du og jeg blive klogere på hvordan vi holder disse varme nætter ud:-)

Jeg giver ordet til Auping:

Sikke en dansk sommer – og sikke en varme. Vi danskere har i hvert fald ikke noget at klage over pt. Meeen alligevel er der nok mange af os, som kan have tendens til at klage over de hede sommernætter i øjeblikket.

Sover du godt i varmen? - Auping gæsteblogger om senge

Auping sælger nogen af de mest ventilerende senge i verden og med en Auping seng kan kroppen derfor bedre ‘ånde’, når vi sover. Vi afgiver i gennemsnit ca. 350 ml fugt om natten – og mere, når der er hedebølge som nu. For at sikre en god nattesøvn, er det vigtigt, at fugten forsvinder hurtigt fra sengen. Auping senge er derfor konstrueret af specielle materialer med åbne strukturer, som let bortleder væske og bidrager til, at fugten fordamper, så man altid sover i en sund, tør og behagelig seng.

Sover du godt i varmen? - Auping gæsteblogger om senge

Ud over den dejlige danske sommer har Auping meget at fejre i år. I 2013 kan Auping nemlig både fejre 125 års jubilæum – og fejre at en af vores bedst sælgende modeler, Auronde, har 40 år på bagen og derfor netop er blevet lanceret i 4 nye trendfarver og en orange limited edition.

Vores ultimative sværvægter, Auronde, blev designet af Frans de la Haye i 1973. Modellen er kendt for sine runde former og karakteristiske ben. Det tidsløse design, den gode og holdbare kvalitet og optimale sovekomfort gør at sengen er én af de mest populære senge nogensinde – og at den stadig også denne sommer bliver relanceret i nye moderne farver som retro grøn, ocean blue, moss grey og bejdset hvid.

Sover du godt i varmen? - Auping gæsteblogger om senge

Vi håber, at de også falder i god smag hos jer – og I vil være med til at fejre os i år.

Fortsat god sommer.

Morten Petersen, administrerende direktør, Auping.

Sover du godt i varmen? - Auping gæsteblogger om senge Sover du godt i varmen? - Auping gæsteblogger om senge Sover du godt i varmen? - Auping gæsteblogger om senge Sover du godt i varmen? - Auping gæsteblogger om senge Sover du godt i varmen? - Auping gæsteblogger om senge

Sover du godt i varmen? – Auping gæsteblogger om senge
Artikel
Sover du godt i varmen? – Auping gæsteblogger om senge
Beskrivelse
I dag vikarierer Morten Petersen, administrerende direktør hos Auping her på min blog! Så nu kan du og jeg blive klogere på hvordan vi holder disse varme nætter
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply