DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Uncategorized

United Kingdom of Feathers – Dagens Poster

Denne plakat er simpelthen så smuk at det er svært at tage øjnene fra den. En eventyrlig samling af fjer i en smuk spejlning og sammensat i en usædvanlig lækker farveskala…. mums det er eye candy det der!

Kunstnere hedder Karina Eibatova og du kan se hendes kunst hos Artelimited.com

NOTE: umiddelbart efter plakaten her var som Dagens Poster, blev den fjernet fra Artelimited. Måske er den blevet udsolgt. Der er mange der har vist interesse for plakaten, som jeg er så gudesmuk! Hvis du meget gerne vil have fingrene i den så prøv at skriv til kunstneren via hendes hjemmeside: http://www.behance.net/eika (Skriv da endelig hvor du så plakaten henne, det vil jeg sætte pris på)

United Kingdom of Feathers - Dagens Poster

 

This poster is simply so beautiful, that it’s hard to take your eyes off it. An adventurous collection of feathers in a beautiful mirroring and composed in an unusually delicious color scale …. yummy… This is eye candy!

The Artist name is Karina Eibatova and you can see her art at Artelimited.com

NOTE: immediately after the poster was displayed on my blog it was removed from Arte Limited. Perhaps it has been sold out. Many of my readers have written to me because they love this beautiful poster! If you would like to have your hands on it, You can write to the artist via her ​​website: http://www.behance.net/eika

United Kingdom of Feathers – Dagens Poster
Artikel
United Kingdom of Feathers – Dagens Poster
Beskrivelse
Denne plakat er simpelthen så smuk at det er svært at tage øjnene fra den. En eventyrlig samling af fjer i en smuk spejlning og sammensat i en usæ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Olivia
  juni 26, 2013 at 17:51

  Er det ægte fjer på billedet? Eller er det sat på? 🙂 Og hold da op, hvor er den bare flot!

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juni 27, 2013 at 10:33

   Nej det er ikke ægte fjer, hun er dygtig til de der helt fine detaljer:-) Jeg er glad for at du kan li’ den.

   Kh. Malene

 • Reply
  Anja
  juni 27, 2013 at 10:37

  Det er så flot det billed, kan bare ikke finde det på den hjemmeside du henviser til. Ved du hvor det kan købes henne? 🙂

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juni 27, 2013 at 11:41

   Hej Anja…. jeg kan se den er blevet taget ned…. måske er den udsolgt, det var en limited edition og der var stor respons på den. Jeg har lavet en note i indlægget, hvor jeg henviser til kunstnerens hjemmeside. Du kan skrive til hende den vej, hun vil sikkert blive meget beæret. Hør hende om hun har flere tilbage:-)

   Kh. Malene

 • Reply
  Sascha Feder
  juni 28, 2013 at 08:43

  Wow, hvor er det et flot og super cool billede.
  Det må jeg bare eje.

Leave a Reply