X

Søg på bloggen

Under cover opbevaring

Jeg er vild med opbevaringsbøgerne fra House Doctor, de er absolut geniale. Jeg har en stak stående på min sofaryg. De havnede der ved et tilfælde, men det er nu egentlig en meget cool placering og også funktionel. Jeg gemmer nemlig fjernbetjening og opladere i den ene, neglefil, håndcreme m.m. (al det der selvforkælelse, man kan foretage når man ser fjernsyn) og så gemmer jeg kvitteringer i den sidste.

Her er et par opstillinger hjemme fra mig, hvor bøgerne er placeret i et stilleben. Billederne taget til Limedinbolig.dk, hvor du også kan købe bøgerne.

De to øverste bøger er fra House Doctors tidligere kollektion, den nederste er ny. Der er kommet nogle ret fine nye designs. Den smukke gentleman kalder vi Monsieur – han er i Papmache og købt hos HAY.

Samme bøger, lysestage i sort akryl fra House Doctor, træhus med neon tag fra Applicata og min favorit: Little Joseph fra HAY.

 

These storage books from House Doctor is absolutely brilliant. I keep the remote control and charger in one, nail file, hand cream etc. (all that _ pampering yourself when you watch TV) and in the third book I store receipts.

You can buy the books here: Limedinbolig.dk

 

Artikel
Under cover opbevaring
Beskrivelse
Jeg er vild med opbevaringsbøgerne fra House Doctor, de er absolut geniale. Jeg har en stak stående på min sofaryg. De havnede der ved et tilfælde, men
Forfatter
Boligcious
Malene Marie Møller:
Relateret indlæg