BØGER Stilleben og andre lækkerier

Under cover opbevaring

Jeg er vild med opbevaringsbøgerne fra House Doctor, de er absolut geniale. Jeg har en stak stående på min sofaryg. De havnede der ved et tilfælde, men det er nu egentlig en meget cool placering og også funktionel. Jeg gemmer nemlig fjernbetjening og opladere i den ene, neglefil, håndcreme m.m. (al det der selvforkælelse, man kan foretage når man ser fjernsyn) og så gemmer jeg kvitteringer i den sidste.

Her er et par opstillinger hjemme fra mig, hvor bøgerne er placeret i et stilleben. Billederne taget til Limedinbolig.dk, hvor du også kan købe bøgerne.

Under cover opbevaring

De to øverste bøger er fra House Doctors tidligere kollektion, den nederste er ny. Der er kommet nogle ret fine nye designs. Den smukke gentleman kalder vi Monsieur – han er i Papmache og købt hos HAY.

Under cover opbevaring

Samme bøger, lysestage i sort akryl fra House Doctor, træhus med neon tag fra Applicata og min favorit: Little Joseph fra HAY.

 

These storage books from House Doctor is absolutely brilliant. I keep the remote control and charger in one, nail file, hand cream etc. (all that _ pampering yourself when you watch TV) and in the third book I store receipts.

You can buy the books here: Limedinbolig.dk

 

Under cover opbevaring
Artikel
Under cover opbevaring
Beskrivelse
Jeg er vild med opbevaringsbøgerne fra House Doctor, de er absolut geniale. Jeg har en stak stående på min sofaryg. De havnede der ved et tilfælde, men
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Helle D.
    juni 26, 2013 at 19:23

    Ha ha, jeg bruger også min bog til bl.a. neglefil og alle de andre småting, som bare flød rundt på bordet før, fordi man helst skal have alting indenfor rækkevidde, når man sidder i sofaen og ser tv 🙂

Leave a Reply