KONKURENCE: Vind en pakke lækre soyalys – Konkurrencen er afsluttet

Kender du de nye Soyalys by Ransborg? Soyalys er geniale fordi de er lugtfri og fri for kemikalier. Soyalysene er duftlys med rene essentielle olier. Jeg er normalt ikke til duftlys, jeg synes oftest at de er for voldsomme, men disse udgiver kun meget svag duft.

KONKURENCE: Vind en pakke lækre soyalys - Konkurrencen er afsluttet

En anden ting som jeg lidt vild med, er soyaolien når den smelter under flammen. Man kan nemlig dyppe et par fingre ned i den flydende soya og derefter smørre sine hænder ind i det. Det er vildt lækkert, det giver fugt og en dejlig duft til hænderne. Jeg er nærmest blevet afhængig af at have et lys i nærheden hele tiden:-)

KONKURENCE: Vind en pakke lækre soyalys - Konkurrencen er afsluttet

SOYALYS by Ransborg har samlet en lækker pakke lys til en heldig af Boligcious læsere.

Værdi af 573 kr.

DU KAN VINDE:

Du deltager ved at lægge en kommentar i feltet herunder. Fortæl os om du kendte lysene i forvejen og om du har prøvet dem. Vi trækker lod blandt alle kommentarer søndag den 20. januar 2013 kl. 20.00 Held og lykke!

Vinderen er fundet – TILLYKKE TIL

CHARLOTTE KRØIJER HANSEN

Lodtrækningen foregik via Random.org og Charlotte har fået direkte besked via mail. 1000 tak til alle jer som deltog♥

KONKURENCE: Vind en pakke lækre soyalys – Konkurrencen er afsluttet
Artikel
KONKURENCE: Vind en pakke lækre soyalys – Konkurrencen er afsluttet
Beskrivelse
Kender du de nye Soyalys by Ransborg? Soyalys er geniale fordi de er lugtfri og fri for kemikalier. Soyalysene er duftlys med rene essentielle olier. Jeg er normalt ikke til
Forfatter
Boligcious

176 Comment

 1. Jeg kender ikke lysene, men kunne virkelig godt tænke mig et lys, da de alm. stearinlys udsender, så mange allergene stoffer, som jeg og mit barnebarn ikke kan tåle, så det er højtid uden levende lys,som ellers er så hyggeligt

 2. Jeg elsker de lys og specielt duften af lavendel. Det giver en helt anden hygge med levende lys og deler med glæde den søde konkurrence og håber at vinde <3

 3. Jeg kendte ikke til lysene før jeg læste dette indlæg.. men de er rigtig flotte/dekorative.. nu håber jeg at jeg bliver den heldige vinder, så jeg selv kan prøve at smøre den smeltede stearin ud på mine tørre vinter hænder..

 4. Jeg kender ikke til lysene, men har det på samme måde som dig, at jeg bedst kan li’ duftlys der ikke er for kraftige i duften, så disse lyder helt perfekte:)

 5. Uh, dem vil jeg virkelig gerne vinde. Jeg har ikke prøvet nogle duftlys før overhovedet – mest fordi, jeg har tænkt, de har været for dyre, eller at jeg har været bange for, at de – som du siger – dufter for kraftigt. Det kunne være nice at få afprøvet nogle, som måske kunne blive en favorit.

 6. lækre… jeg holder mig normalt fra duftlys fordi min næse slet ikke kan klare den stærke lugt de mange gange har, så jeg vil da meget gerne vinde så jeg kan se om jeg kan være i rum med disse :-)

 7. Kender dem ikke og har heller ikke prøvet dem før! Har dog prøvet nogetsom minder lidt om:-D

 8. Wauuu, lækre sager !!
  – kender ikke til SOYALYS i forvejen, men har virkelig været på jagt længe, efter et alternativ til de “normale” duftlys.., og hvad finder jeg i min indbakke ? ALTERNATIVET – lækkert, lækkert, lækkert !!
  Krydser fingre for at de skal afprøves på vores ny-renoveret landejendom – krydse, krydse, krydse !!!!! ;0)

 9. jeg kender dem slet ikke – men hold nu op de skal prøves. håber jeg er den heldige vinder omend jeg ikke er må jeg vist ud selv og købe dem – for prøves det skal de de ;)

  //trine v

 10. Jeg kender ikke til dem, men efter dette indlæg må de helt klart prøves! :-)

 11. Kendte dem ikke i forvejen.. Men de lyder super lækre! Især det med, at man kan smørre sine hænder ind! I like! Maria

 12. Har aldrig hørt om dem men de lyder lækre.

 13. Kender ikke Soya-lysene. Men de lyder geniale! Jeg har selv et ret så ambivalent forhold til duftlys og synes næsten deres duft kan være bedøvende! Ikke lækkert! Derfor lyder disse lækre og hvis de kan sprede en diskret duft til hjemmet er de jo fantastiske!

 14. Kender ikke lysene..er som dig heller ikke til duftlys..så synes bestemt det lyder spændende med soyalysene :-)

 15. Kender ikke netop dette mærke, har nemlig aldrig haft råd til sådan en luksus – men det kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve :)

 16. Sikke nogle lækre lys :-)
  Jeg kendte dem ikke i forvejen, men jeg kan da helt klart konkludere at sådan nogle MÅ jeg eje!

 17. Det lyder da rigtig spændende, og fint design. Jeg har ikke tidligere hørt om disse lys.

 18. Dem kender jeg ikke, men lyder da som værende et meget spændende bekendtskab. Jeg er normal heller ikke til duftlys, men er duften blid er jeg helt sikkert klar til at prøve dem af. Håndcreme lige ved hånden….hmmm det vil jeg gerne prøve :-)

 19. Har aldrig hørt om dem før, men de både lyder og ser enormt lækre ud :-)

 20. Kendte ikke mærket, men det lyder interessant!

 21. Jeg kender ikke lysene,og har ikke prøver dem,men kunne virkeligt godt tænke mig at prøve dem.,da de lyder til at være rigtig gode,elsker gode dufte :)

 22. Jeg kender ikke til lysene, men vil meget gerne lære dem at kende :-)

 23. Nej jeg kender dem ikke, men de lyder så lækre og lige noget for en lys elsker og livs nyder som min dejlige mor:) Håber jeg får fornøjelsen af at forøre hende så lækker en gave:)

 24. Har slet ikke hørt om lysene, men lyder rigtigt lækkert også kan bruges som håndcreme meget smart og ville være super praktisk, når man arbejder som dagplejer og er meget inde i den kolde tid:)

 25. Kendte ikke lysene i forvejen. Jeg bruger altid duftlys på badeværelset og synes det er super hyggeligt med duften. De lyder rigtig spændende de her lys :)

 26. Kendte det ikke før nu, men lyder virkelig skønne :)

 27. Jeg kender heller ikke til lysene, men de lyder som behagelige duftlys, der afgiver en tilpas mængde duft uden at det bliver for unaturligt :)

 28. Jeg har desværre ikk kendt noget til disse lys før jeg har læst dit opslag/konkurrence.. Men de lyder helt fantastiske, for jeg har nemlig lige som dig, med at jeg synes duft lys som regel er meget kraftige i det.. Hvilket jeg synes er rigtig surt.. Da det ville være dejligt nogen gange at kunne sende en blød sanselig duft igennem stuen samtidig med at man skaber hygge.. Så nu krydser jeg fingre for at vinde, så jeg kan prøve disse forhåbentlig fantastiske lys:)))

 29. Jeg kender ikke lysene, men håber meget at kunne prøve dem forhåbentlig:)

 30. Åhh hvor er det skønt!! Og så med sne i ruderne – og så lade rummet fyldes af dufte – skønt skønt :)

 31. Jeg kender ikke til lysene, men de ville falde i god jord herhjemme ;0)

 32. Har ikke prøvet lysene…men vil vældig gerne! ;)

 33. Det lyder spændende:) Jeg har heller aldrig brudt mig så meget om duftlys, men disse må jeg vist prøve :)

 34. Jeg kender ikke lysene i forvejen – men de lyder vildt spændende og lækre :)

 35. kender ikke lysene ,men ville elske at prøve dem

 36. Kender dem ikke, men de lyder skønne :-)

 37. De lyder super lækre!!! Kender dem ej heller, men de må i den grad meget gerne komme og sprede lidt aroma-terapi her i huset..;O)

 38. Hej..
  Nej, jeg kendte/kender ikke lysene, men ville da meget gerne lære dem at kende.. :)

 39. så lækkert deltager gerne

 40. Som alle andre, må jeg hoppe på den med at jeg ikke kender lysene. Jeg vil dog mægtig gerne deltage i konkurrencen :-)

 41. Jeg kendte ikke lysene i forvejen, men jeg vil meget gerne prøve dem. De lyder virkelig skønne :)

 42. Nej jeg kender desværre ikke lysene i forvejen – men det har jeg da virkelig lyst til, efter at have hørt din beskrivelse.
  At være den heldige vinder vil da bare være SÅ skønt… :-)
  Mange hilsner fra Susan

 43. Det lyder vildt lækre! Ville være perfekte til at skabe stemning nu hvor sneen daler!

 44. sidst jeg prøvede et duftlys formåede jeg at sode et helt badeværelse til – fordi jeg glemte at slukke det… sååååå – men omvendt er det jo bare op på hesten igen – og din beskrivelse af de her lys lyder vildt lækkert.

 45. Uha nej, dem kendte jeg ikke, men det gør jeg så da heldigvis nu :0) Super kombination :0))

 46. Levende lys skaber for mig ro, hygge, afstresning, romantik og gode stunder. Har ikke hørt om dem før, men kan ikke leve uden lys.

 47. Jeg kender ikke duftlysene, men kunne godt bruge et par stykker. Trods megen rengøring lugter her stadigvæk en smule af den ældre dame som boede her før

 48. jeg kender ikke lysene, men synes de lyder rigtig lækre og som et godt alternativ til almindelige duftlys – håber jeg er den glade vinder.

 49. Hørte første gang om lysene på din blog og vil rigtig gerne være den heldige vinder af duftlysene.

 50. Jeg kender dem ikke, men det vil jeg da enormt gerne ;)

 51. Jeg kender ikke disse lys, men har prøvet andre soyalys, som jeg synes var ret lækre. Man kunne bruge den varme soya som massageolie.

  Kunne rigtig godt tænke mig at prøve disse.

  Kh. Tina

 52. Jeg kender ikke lysene, men elsker elsker elsker levende lys, så jeg vil rigtig gerne prøve dem :-)

 53. Jeg har aldrig hørt om de fine lys. Men vil da elske at prøve dem. Jeg elsker levende lys og har altid stearinlys rundt i hele stuen om aftenen. Håber det bliver mig <3

 54. Jeg kendte ikke til dem før jeg læste dette indlæg. Men de lyder skønne :-)

 55. Har aldrig hørt om dem, men vil da gerne prøve dem :)

 56. Har ikke hørt om lysene før, men har altid levende lys tændt hele vinteren, så de kunne være dejlige at prøve.

 57. Kender ikke fiskelus, men efter din beskrivelse af dem, skal de da prøves. Så jeg håber på at være heldig ellers må de da helt klart bestilles.

 58. Jeg kender ikke lysene, men kan sagtens se dem stå på kanten af mit badekar… :-)

 59. Argghh duftlys skulle der ha stået og ikke fiskelus – fjollede stavekontrol

 60. Hej Malene
  Jeg har ikke hørt om disse lys før! Jeg er normalt heller ikke til duftlys – vil egentligt gerne bruge det, men synes simpelthen at de fleste mærker er alt fr kraftige og syntetiske i deres dufte. De her lyder anderledes gode, så dem kunne jeg da vildt godt tænke mig at prøve!

 61. Har aldrig set eller hørt om lysene, men det lyder meget spændene og jeg er i den grad til lys. Er faktisk ved at få malet stuen og der kan det ses…… Men jeg vil aldrig undværre den hygge det giver. Jeg smider et lod og håber at få lov at prøve disse.

 62. Jeg kender dem ikke og har aldrig hørt om dem :)

 63. Jeg kendte ikke til lysene på forhånd, men der er ingen tvivl om, at det er nogle lys jeg gerne vil lære lidt bedre, at kende.. ;)

 64. Det lyder helt vildt lækkert! Det måtte godt stå hjemme hos mig – måske som en del af et stilleben!

 65. Jeg kendte ikke duftlysene og har af den grund heller ikke prøvet dem, men en gang skal jo være den første..

 66. Jeg kender ikke lysene, men kunne være vildt dejligt at prøve dem :-) Normalt går jeg langt udenom duftlys, da jeg synes, at lugten (og ikke duften) er meget tung…

 67. Dem kender jeg ikke, men ville da rigtig gerne prøve dem i denne mørke og kolde tid! :-)

 68. Lyder da vildt lækkert..
  Har ikke hørt om dem før.

 69. Jeg kendte dem ikke i forvejen, men de ser super lækre ud!

 70. Kender ikke de lys, men kunne godt tænke mig at prøve dem. Nu x’er jeg fingre om jeg kunne vinde dem her .-)

 71. Jeg har aldrig hørt om dem, men er da frisk på at prøve dem :-)

 72. Dejlig konkurrence med lækre præmier :)

 73. Jeg har ikke prøvet soyamel lysene, men elsker luftlys.

 74. Nej hvor ser det lækkert ud, jeg elsker også lys, men har dem ikke tændt så ofte som jeg vil, pga. kemi. Derfor vil jeg vildt gerne prøve disse.. De ser så fine ud..

 75. Jeg er med, har ikke prøvet dem før, men de ser sååå fine ud… <3

 76. Dejlig konkurrence, hvis ikke jeg er heldig at få disse må jeg selv ud at finde nogen! De lyder super hyggelige!

 77. De ser da for lækre ud! Jeg er med, selvom jeg ikke kender dem :)

 78. Jeg kender ikke lysene, men jeg vil sindsygt gerne lære dem at kende og prøve dem (-: De ser så lækre ud (-:

 79. Lyder toplækkert og æstetisk.. Har aldrig hørt eller set lysene.. Håber på at jeg får muligheden..

 80. Helt nyt for mig

 81. Jeg har aldrig hørt om disse lys før, men vil glæde mig til at prøve dem, hvis jeg vinder :-)

 82. Jeg kender ikke lysene, men konceptet om lys af olie som man kan smøre hænder i, er ikke helt ny for mig. De ser rigtig flotte ud og lyder lige som noget der kunne passe ind i mit hjem.

 83. Jeg har aldrig hørt om lysene før, men lyder rigtig spændende!
  Jeg er som du, ret skeptisk overfor duftlys men disse lyder jo lækre og så vil jeg virkelig gerne prøve at smøre hænderne ind i soyaoilen :-)
  Jeg er helt sikkert med!

  Hilsen Frk. Hansen
  http://www.frkhansen.dk -Nu med give away på bloggen!

 84. Jeg kender dem ikke, men prøver gerne ;-)

 85. Ej det lyder spændende at man også kan bruge det til hænderne, specielt i denne kolde til.
  Jeg har aldrig hørt om dem før, men jeg tror lige det vil være noget for mig :) “Ren”hygge :)

 86. Jeg kender dem ikke og undgår generelt duftlys, men de her lyder til at være diskrete i duften, så dem kunne jeg godt tænke mig at prøve, krydser fingre:-) hilsen Mette

 87. Uh, hvor lyder det lækkert! Især Winter Spirit og Rain Mist. Har set lysene de sidste dage på blogs, så er ved at blive overbevist :)

 88. Hvor fantastisk! Jeg køber aldrig duftløs da de som sagt er fyldt med alt muligt – så de her lyder da fantastiske :) dem ville jeg mægtig gerne vinde!

 89. Dejligt med en konkurrence – det kunne være lækkert med et par lys :)

 90. Nej, dem kender jeg ikke, men jeg er vild med at de ikke forurener ;-)

 91. kender ikke endnu – prøver meget gerne ;-)

 92. De ser sørme lækre ud de lys – dem vil jeg meget gerne vinde selvom jeg ikke kender dem i forvejen :)

 93. Jeg kender ikke lysene, men vil vildt gerne lære dem at kende, da jeg ikke bruger alm forurenende lys

 94. med :) kender dem slet ikke men de lyder lækre

  Kig også gerne forbi min give away hvor du kan vinde et Danefæ sengesæt:

  http://krea-kaos.blogspot.dk/2012/12/give-away-6.html

 95. Kender ikke mærket eller lysene, men det lyder for lækkert med duften, og at det er så naturligt, at man kan smøre massen på huden. Lækkert.

 96. Kender ikke de nye soyalys by Ransborg, men de lyder klart som værende et bekendtskab værd. Ikke mindst i denne mørke tid, hvor skønne lys er et must have … En dejlig mulighed for at afprøve disse via den dejlige konkurrence.

 97. Kender ikke lysene i forvejen – men elsker sterinlys og kunne rigtig godt tænke mig og prøve disse – perfekt at de ikke oser kraftigt af duftlys og spændende at det flydende soya kan bruges til hænderne :)

 98. Fantastisk koncept! Vi i Norden er kendte for hygge, og den måde vi skaber hygge på – belysning, indretning…og stearinlys! Kendte dem ikke, men da helt klart noget jeg kunne bruge hjemme på kolde mørke vinteraftner:-)

 99. øj de lyder lækre.. dem ville jeg gerne prøve.. kender dem ikke i forvejen, men lyder bestemt som noget jeg også kunne blive “afhængig” af :)

 100. SÅÅÅ fine. Har aldrig hørt om dem før, men elementet med den flydende soya er fantastisk…ville passe perfekt i mit nye stilleben ;-)

 101. Jeg må tilstå at jeg ikke kender dem, men de lyder super lækre :)

 102. Jeg kender ikke Soya-lys i forvejen. Så det er dejligt at du “oplyser” om de lækre lys. Sideeffekten med massageolie/håndcreme er da svær at undvære, især i dette vintervejr som også udfordrer huden :-)

 103. Nej, det har jeg aldrig prøvet, men det lyder da vældigt spændende, og jeg ville da være klar på at prøve dem.
  Det lyder lækkert, at man kan bruge stearinen som en creme :)

 104. De lyder vildt lækre. Jeg har altid godt kunne lide tanken om duftlys, men har som regel smidt dem ud hurtigt efter de er købt. Netop fordi de ofte er så overvældende i duften. Ville elske at vinde disse!

 105. Jeg kender ikke lysene men jeg kunne godt tænke mig at prøve dem :-)
  De ser bare rigtig fine ud!

 106. Jeg kendte ikke lysene før nu… Jeg kan enormt godt li’ duftlys, men tit er de virkelig kunstige og kradse, så det her lyder som en god løsning!
  Super konkurrence og fin blog :-)

  Kh Kristine

 107. Har DESVÆRRE aldrig hørt om disse lys. De lyder fantastiske!! Jeg elsker duftlys, men det gør min bedre halvdel ikke. Men ja, ofte er almindelige duftlys meget kraftige i duften. Derfor lyder det perfekt med en mild duft og at man så samtidig kan pleje sine hænder – det lyder da bare så smart

 108. Jeg kender ikke til soyalys, men vil da gerne prøve dem .)

 109. Har ikke hørt om soyalys før, men kan godt lide duftelys. Men det er da for genialt at kunne smøre hænderne ind samtidig. Har så tørre hænder pga. alle de håndvaske, der skal gøres i løbet af dagen. Var forbi Ikea forleden, men der havde jeg altså ikke lyst til at købe duftlys fra.
  Kender kun soyaprodukter i mad og lign. Børnene ved at vi skal have en lækker smoothie, når de ser soyamælken i køleskabet ;)

  Har fulgt med på bloggen, siden du testede Twister fra Ringsted Dun

  Sov godt

  Trang Jensen

 110. Hey – har ikke hørt om dem før nu. Men kan jeg vinde, kan jeg jo blive afhængig ;-)

 111. Jeg har aldrig hørt om dem, men hvor er det dog en genial idé!! Ville blive super glad, hvis jeg vandt dem :)

 112. Har ikke hørt om lysene før, men de lyder skønne <3
  Kh Maria Seidelin

 113. Det er første gang jeg hører om lysene – men det er en dejlig nyhed at man kan tænde et lys med god samvittighed!

 114. Det er allerførste gang, jeg hører om de fine soyalys, men det tiltaler mig meget, at de er lugt- og osfri, da jeg har en tendens til at blive “allergisk” over for lys. Og hvor lyder det genialt med den “indbyggede” håndcreme – det må helt klart prøves! :-)

 115. Hej! Har lige opdaget din side, meget inspirerende:-) Jeg kender ikke til lysene, men jeg er på jagt efter nogen kvalitets duft lys, sad og søgte efter nogen igår. Disse lyder rigtig gode så dem vil jeg helt sikkert se nærmer på

 116. Jeg har købt et par i Urtehuset på Frederiksberg. De er rigtig lækre og balancerede i duften.

 117. Super skønne lys har aldrig hørt om dem før håber meget at vinde!

 118. Nej, jeg kender ikke lysene i forvejen. Men det lyder spændende og kunne godt tænke mig at prøve dem :-)

 119. Super super skønt med levende lys uden alle de kemikalier og sod. Samtidig har jeg hørt at de skulle dufte fabelagtigt, hvilket lige er mig, når der skal hygges herhjemme! Håber jeg er en af de heldige!

 120. Jeg kendte ikke til lysene i forvejen, men jeg er allerede solgt på konceptet :)

 121. Kender ikke lysene, men vil meget gerne poræsenteres for dem. ;)

 122. Skønt koncept og fantastisk design. Ville lige passe ind i vores nyindrettede stue. Hvis ikke jeg vinder, må jeg jo Google mig frem til en forhandler ;-)

 123. Jeg har prøvet lysene og de er helt fantastiske. Nu kan jeg endelig tænde alle de lys jeg har lyst til uden at tænke på miljø og farlige stoffer;) fedt!

 124. Jeg har ikke prøvet dem, men det lyder som et gennemtænkt produkt, ville elske at vinde:)

 125. Jeg har desværre ikke prøvet dem, men hørt meget godt om dem <3

 126. Jeg har ikke prøvet lysene, desværre og kendte heller ikke til mærket før jeg læste dette indlæg. Men jeg elsker stearinlys og at kunne tænde lys og samtidig tænke på miljø, det er da fedt. Jeg krydser både fingre og tæer, for at jeg bliver den heldige vinder :)

 127. Jeg brugte lysene som julegave, så ja, kendte godt. De er så skønne – og kønne at have stående. Ville ønske nogen havde givet mig…

 128. Kender ikke lysene,men hold da op hvor det lyder dejligt,dem kunne jeg da godt tænke mig at prøve

 129. Jeg kender ikke lysene, men kunne rigtig godt tænke mig at prøve dem. de lyder rigtig lækre :-)

 130. Havde aldrig hørt om lysene før, men det lyder interessant. :)

 131. Kender ikke lige det mærke, men elsker stearinlys så ville elske at prøve dem! I’m in (:

 132. Ihhh hvor ser de lækre ud. der er ikke noget der hygger mere end levende lys i just love it <3

  jeg deltager med glæde i denne skønne konkurrence <3

  kærligst Pia Hansen

 133. Jeg går hjemme på barsel med min lille pige på 7 mdr., der er ikke megen tid til selvforkælelse og luksus, så det ville være rigtig skønt med lidt luksus til næseborerne ;-) Lille Ida er ret betaget af lys, og tror også hun vil ku nyde de sarte dufte fra lysene mens hun leger.

  Hvilken en er din favorit,,? :)

  Vinterhilsen fra
  Anne.

 134. Ejjj, hvor ser de lækre ud! Dem har jeg ikke hørt om eller set før. Hvis jeg vinder vil jeg forære dem til min mor, da hun har fødselsdag den 23. Januar og sikkert godt kan bruge sådanne lækre kemikaliefrie duftlys, ikke mindst i denne mørke tid :-)

  KH
  Maja

 135. Jeg har aldrig hørt om de her lys før. Men ville nyde at vinde disse – tænker de ville være gode i denne mørke tid.

 136. Har ikke prøvet lysene før, men for pokker – det ville jeg viiildt gerne. Jeg er nemlig ikke så meget for almindelige stearin-/parafinlys.

 137. Jeg har ikke set eller hørt om lysene før, men de er da ikke til at stå for. Smukke, velduftende og uden farlige kemikalier – det er jo hele tre ting på en gang;)

 138. Jeg er helt sikkert med og tjek også min give away på min blog. Kender desværre ikke produktet:-(

 139. Deltager :-)
  Jeg kender ikke produktet i forvejen

  JulieM93@hotmail.com

 140. De lyder spændende! Jeg håber de kan hygge i de mørke timer mens min lille nye søn og jeg hygger med amning!

 141. Hej! jeg kendte ikke lysene i forvejen, men jeg er da begejstret! over at man kan lave soja lys og så kan jeg også bedst lide at lysene ikke har kemiske dufte!!

 142. Kender ikke lysene, men dejligt endeligt at se nogle som er kemikalier frie!
  Jeg elsker at tænde for levende lys, specielt her nu om den kolde tid, men da jeg har et barn på 1 år, har jeg undværet stearinlys siden hans ankomst til verden, da røgen er giftig.

 143. Jeg har aldrig hørt om dem før, men de ser super flotte ud og dejligt os de er naturlige. :D
  mvh Susan

 144. Nej, jeg kender ikke lysene i forvejen. De er flotte at se på/skønt design, så kunne være lækkert at opleve dem “live”! :)

  Mvh. Helene

 145. Jeg kendte dem ikke før din præsentation. De lyder super lækre. De må gerne komme hjem hos mig og bo:-)

 146. Wow, de lys lyder lige som noget for mig:-) Dem vil jeg gerne prøve!

 147. Kendte slet ikke til lysene , men de lyder fantastiske . Kemikalie frie, olie til hænderne og svag duft – helt klart nogle lys jeg skal overveje at købe fremover. Elsker stearinlys og har ofte nogle tændt , så vil være så lækre til min bolig :D

 148. Jeg har aldrig hørt om lysene før, men det lyder de lyder da fantastiske :-)
  Dem prøver jeg da meget gerne :-)

 149. Har aldrig hørt om lysene, men de lyder virkelig hyggelige. Noget som jeg kan bruge til at sprede hygge både i stuen og badeværelset :-)
  Krydser fingre for at jeg er den heldige!

 150. Hej:)

  Jeg har aldrig, før nu, hørt eller set disse produkter, men det lyder som om, at de er fantastiske, og kunne derfor være skønt at få fingere i disse:))

  Tak for en fantastisk blog!

 151. Kender ikke lysene, men vil meget gerne prøve dem :)

 152. Jeg har aldrig hørt om lysene før, men det lyder meget spændende og ikke mindst som noget man nemt kunne blive afhængig af :)

 153. Har aldrig hørt om lysene – men de lyder meget tiltalende.

 154. Har aldrig hørt om dem før – men i guder hvor lyder de fantastiske! Synes det er hamrende smart ( og luksus) at man lige dypper fingeren ned i og vupti……forkælelse til TØRRE og trætte hænder!

 155. Jeg kender ikke lysene, men de ser så fine ud! :)

 156. Jeg kender dem ikke men det lyder da vildt lækkert!

 157. Uhmmm, hvordan har jeg da misset denne skønne konkurrence :)
  Jeg har altid duflys i min lejlighed! Er meget kræsen med, om de er for heftige i deres duft. dejlige blide duftlys, er den ultimative luksus for mig :)
  Krydser alllllt!! Det ville godt nok være skønt :)
  Hav en dejlig søndag!
  Kh. Julie

 158. Elsker lys, men ikke prøvd disse.
  Duftlys er så kos :)

  Carpe diem!

 159. Kendte dem ikke …men det med at dyppe fingrene og så smøre hænderne ind i det lyder da spændende :-S

 160. Kender dem ikke, men bruger en del andre duftlys, og det lyder interessant mht at bruge soyaolie som hånd”lotion”

 161. Har aldrig prøvet eller hørt om de lys, men din forklaring af dem gør da at man får lyst til ikke at leve uden dem. Ville elske at vinde dem og prøve dem . De lyder top lækre og ser jo fantastiske ud :-)

 162. Jeg kendte ikke til lysene, men det lyder genialt, at man også kan bruge dem til at smøre sine hænder ind i. Har i den sidste måneds tid haft et duftlyst stående mens jeg har læst til eksamen – det er nu brændt ned, så derfor kunne det være skønt med et nyt.

 163. Kender ikke lysene, men de lyder til at være dejlige. Tror jeg ville forære dem til min mor, det ville lige være noget for hende:-)

 164. Kender ikke, endnu ;0)

 165. Kender ikke duftlysene, håber at komme til det, lyder som om de kunne sprede hygge i stuen.

 166. kender dem ikke, men håber på jeg blir den heldige:)

 167. Jeg har hverken hørt om eller prøvet lysene før, og som allergiker kan det være virkelig svært at finde duftlys og håndcreme, jeg kan tåle. Jeg håber derfor meget at vinde lysene, så jeg fremover ved hvad jeg skal gå efter:-)

 168. Aldrig hørt om lysene, og dermed heller ikke prøvet dem men de lyder da for skønne!!!

 169. Lyder FANTASTISK ..<3

 170. Perfekt til vinterhygge!

 171. Ja tak

 172. Lyder utroligt lækkert – især med den svage duft og fri for grimme ting.
  At de er gode til hænderne også er bare bonus. Kender dem ikke og har derfor heller aldrig prøvet dem – men nu har jeg jo muligheden – Tak

 173. Kendte dem ikke før, men nu skal de da prøves:)

 174. Kendte dem ikke og har derfor aldrig prøvet dem, men vil jeg da bare så gerne!!

 175. de ser da helt vildt lækre ud, dem ønsker jeg mig så det kan blive extra hygger her i vinterkuleden

 176. Det er første gang jeg mindes at høre om disse lys – de skal helt klart prøves :-) håber på at vinde mit test lys :-) tak for en super blog

Leave a Comment

Email (will not be published)