X

Søg på bloggen

Vidste du at verdens mest spændende og kreative hotel, ligger i København!

Hotel FOX er verdens mest spændende og kreative hotel, og det ligger centralt i København (Jamersplads 3, lige ved rådhuspladsen).
Jeg ved ikke, om det stadig kan brøste sig af at være verdens mest spændende hotel, men det var det for blot få år siden.

I 2005 blev Park Hotel forvandlet til Hotel FOX. Hotellet hyrede 21 kunstnere inden for grafisk design, kunst og illustration, og gav dem frie hænder, til at designe og indrette de 61 værelser.

Hele idéen opstod da Volkswagen relancerede deres nye bil, Volkswagen FOX. I samarbejde med eventbureauerne Eventlabs og Agenda Group arrangerede de en storsillet event, som satte københavn på den anden ende og på verdenskortet. En event som har kastet mange priser af sig.

I april 2005, hvor hotellet åbnede dørerne første gang, var konceptet og idéen meget innovativ. I dag findes der flere hoteller, som har forsøgt sig med lign. projekt, og med ganske flotte resultater. Husker du fx. mit indlæg om hotellet EXCHANGE i Amsterdam? Det er samme koncept, men stadig ligeså interessant og virkelig værd at besøge.

Her ser du et lille udpluk af de 61 værelser på Hotel Fox, det kunne jo være at du planlægger en overnatning i København!

[slideshow]

Artikel
Vidste du at verdens mest spændende og kreative hotel, ligger i København!
Beskrivelse
Hotel FOX er verdens mest spændende og kreative hotel, og det ligger centralt i København (Jamersplads 3, lige ved rådhuspladsen). Jeg ved ikke, om det stadig kan
Forfatter
Boligcious
Malene Marie Møller:
Relateret indlæg