VÆRD AT BESØGE

Vidste du at verdens mest spændende og kreative hotel, ligger i København!

Hotel FOX er verdens mest spændende og kreative hotel, og det ligger centralt i København (Jamersplads 3, lige ved rådhuspladsen).
Jeg ved ikke, om det stadig kan brøste sig af at være verdens mest spændende hotel, men det var det for blot få år siden.

I 2005 blev Park Hotel forvandlet til Hotel FOX. Hotellet hyrede 21 kunstnere inden for grafisk design, kunst og illustration, og gav dem frie hænder, til at designe og indrette de 61 værelser.

Hele idéen opstod da Volkswagen relancerede deres nye bil, Volkswagen FOX. I samarbejde med eventbureauerne Eventlabs og Agenda Group arrangerede de en storsillet event, som satte københavn på den anden ende og på verdenskortet. En event som har kastet mange priser af sig.

I april 2005, hvor hotellet åbnede dørerne første gang, var konceptet og idéen meget innovativ. I dag findes der flere hoteller, som har forsøgt sig med lign. projekt, og med ganske flotte resultater. Husker du fx. mit indlæg om hotellet EXCHANGE i Amsterdam? Det er samme koncept, men stadig ligeså interessant og virkelig værd at besøge.

Her ser du et lille udpluk af de 61 værelser på Hotel Fox, det kunne jo være at du planlægger en overnatning i København!

[slideshow]

Artikel
Vidste du at verdens mest spændende og kreative hotel, ligger i København!
Beskrivelse
Hotel FOX er verdens mest spændende og kreative hotel, og det ligger centralt i København (Jamersplads 3, lige ved rådhuspladsen). Jeg ved ikke, om det stadig kan
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  shanesmith949
  oktober 28, 2014 at 07:29

  Det ser spændende ud men efter min mening så er f.eks. Helnan hotel så meget bedre, da de konstant fokusere på opholdet og sætter kunst før oplevelsen.

  Hoteller Århus

  • Reply
   Malene Marie Møller
   oktober 30, 2014 at 21:56

   Det lyder da lige som noget for mig! Shane arbejder du på hotellet? Jeg planlægger nemlig en juleshoppingtur til Århus. Jeg skal lave en juleshopping guide og søger også hoteller restauranter jeg kan anmelde – så jeg kan lave en komplet guide til mine læsere.

Leave a Reply