HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES)

Hjemmebesøg – Interiørbloggeren Karine Candice fra London

Jeg forsætter lidt i den sort/hvide genre, jeg synes simpelthen at det er så lækkert. Her er der leget med kontrasterne, og det fede er, at man kan se at her er liv (bortset lige fra stuen, den er lidt for tom). Bemærk at de har monteret sandblæst folie på den nederste del af vinduerne. Det er en rigtig god løsning når man bor i stueetagen eller tæt på en offentlig vej. Det smarte ved den sandblæste folie er, at man stadig får lyset, men ingen kan kigge ind, og så er det så diskret at man ikke rigtig bemærker det indefra. Hos Autosolfilm2000.dk. Kan man få alle typer folie monteret professionelt.

Karine Candice som bor her, er oprindelig fra Frankrig, men bor i London. Karine er også blogger, hun har interiørbloggen: Bodie and Fou. Bodie and Fou er kåret som en af de 20 bedste interiørblogs i England.

Hjemmebesøg - Interiørbloggeren Karine Candice fra London

Hjemmebesøg - Interiørbloggeren Karine Candice fra London

Hjemmebesøg - Interiørbloggeren Karine Candice fra London

Hjemmebesøg - Interiørbloggeren Karine Candice fra London

Hjemmebesøg - Interiørbloggeren Karine Candice fra London

Hjemmebesøg - Interiørbloggeren Karine Candice fra London

Hjemmebesøg – Interiørbloggeren Karine Candice fra London
Artikel
Hjemmebesøg – Interiørbloggeren Karine Candice fra London
Beskrivelse
Jeg forsætter lidt i den sort/hvide genre, jeg synes simpelthen at det er så lækkert. Her er der leget med kontrasterne, og det fede er, at man
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply