RUM OG INDRETNING

Is it for real?! – Part #1

Reklame indlæg udarbejdet i samarbejde med 3d Vizual – Super spændende projekt!

I dag starter jeg en lille serie á 2 dele omkring 3d-visualiseringer som jeg finder utrolig fascinerende. 3d-visualiseringer er den ultimative måde at få den helt rigtige fornemmelse af, hvordan ens hjem kommer til at se ud, når det er færdig bygget. Så denne serie af indlæg er til dig, der skal bygge nyt hus, sommerhus eller skal i gang med en udbygning – her er 3d-billeder geniale fordi de kan spare dig for rigtig mange penge.

home decor, a room with high ceiling and nice white furniture

3d-visualisering af et lækkert hus med en super spændende tagkonstruktion som giver rummet dimensioner og wauw-effekt. Kunne man have forestillet sig, at man havde været i tvivl om man skulle åbne op til kip her? Tænk hvis man ikke havde gjort det…øv ikk?

Jeg ville ønske, at jeg kunne tegne i 3d, og på den måde let visualisere de tanker omkring stemning, farver, rumfornemmelse og lys for mine indretningskunder. Det er lidt tamt og lidt udfordrende at forklare disse ting via moodboards og en flad plantegning. Jeg kunne måske lære det selv, men det kræver dyre programmer, det kræver flere års træning og så kræver det at jeg bruger alt for meget tid på konstant at holde mig opdateret på nye features, nye opdateringer osv. Heldigvis findes der dygtige folk, der kan lige netop dette, og jeg har fundet den bedste i Danmark hvis du spørger mig, og når du har set billederne i indlægget her, vil du nok give mig ret. Martin Kofoed hedder han, og han er manden bag 3d Vizual.

very nice room with good light and colorfull walls. Elegant furniture

Super godt eksempel på, hvordan man kan se lysindfald i dette smalle rum, og hvordan det kan indrettes brugbart på trods af rummets bredde.

Det er klart, at det selvfølgelig kan virke som en ekstra udgift at betale for at få lavet de her billeder, men det kan faktisk være langt mere omkostningstungt ikke at gøre det. Min erfaring med de nybyggerier der bliver bygget i dag, er ofte ret skuffende. Rum, placering af vinduer og størrelserne af disse, samt udnyttelsen af kvadratmeter er ofte alt for dårlig tænkt, og det mener jeg kunne være undgået, hvis man kunne have set det for sig via 3d-tegninger. Jeg står så tit hos kunder, som jeg skal rådgive omkring indretning, der er frustrerede over en vægs placering, vinduesplaceringer i forhold til lysindfald, døre, køkkener m.m. Faktisk er 25% af de indretningsrådgivninger jeg laver, hos folk som simpelthen ikke kan finde ud af at få det maksimale ud af deres rum eller har brug for hjælp til belysninger, alle sammen rådgivninger de kunne have været foruden, hvis de havde haft 3D visualiseringer inden de fik bygget deres hus.

Tegningen herover giver en flot visualisering af, hvordan et rum med så mange spændende løsninger kommer til at se ud, når det står færdigt. Hvis dette skulle fortælles via tekniske tegninger og skitser, ville det have været umuligt for familien, der skulle bo her at se for sig.


Endnu et spektakulært projekt fra 3d-Vizual. Jeg er godt klar over, at man skal være godt ved muffen for at få bygget huse som disse, men det er rent faktisk fra rigtige projekter – husene i dette indlæg er byggede og der lever familier i dem alle sammen – Jeg kunne godt bo her!


Billedet herover visualiserer meget flot en stemning i rummet og fornemmelsen af de to stuer en-suite. Samtidig giver den en fornemmelse af lysindfald udefra, samt lyskilder der skal placeres for at opnå en perfekt belysning. Dette er også virkelig et godt værktøj af have med sig, hvis man gerne vil have fræset ledninger ind i væggen. Dette er nemlig et af de allerstørste udfordringer jeg oplever fra mine kunder. De er så styrede af, at de har ladet sig rådgive ud fra flade plantegninger omkring hvor der skulle placeres lampeudtræk og står nu i en situation, hvor disse udtræk styrer hele indretningen.

Nice livingroom witt nice view over the sea and Kronborg Castle in Denmark

I et hus med sådan en placering her, der er placering af vinduer og vinduernes størrelse ret afgørende for at få det optimale ud af lys og udsigt. Her er 3d-visualiseringer uundværlige efter min mening.

Nice house in Tuscany style. Big house with swimmingpool
3d-visualiserning af min sommerhus i Toscana… I wish :-). Smukt projekt som måtte med i indlægget her for at vise, at 3d-visualiseringer også kan være ret vigtige set udefra.

SPECIAL FEATURE

Du kan også få lavet film så du kan bevæge dig ind i dit hjem som det ender med at se ud, før det er færdig bygget… se her…

3d Vizual laver også 3d billeder hvor ingen hjørner og kroge bliver efterladt til fantasien, her kan du nemlig bevæge dig rundt i rummene og det giver mulighed for at se alle kroge. Prøv det her… (du klikker dig gennem rummene ved at klikke på de små dots eller drejer omkring ved hjælp af musen) Prøv det her

Alle billeder stammer fra projekter lavet af 3d Vizual – vil du høre mere om 3D Vizual så er Martin manden du skal kontakte, han vil elske at guide dig og jeg lover dig, at du er i de bedste og mest professionelle hænder. Klik her for kontaktinfo. https://3d-vizual.dk

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply