Badeværelset -(Bathrooms) Gaveidéer (Gift ideas)

Lækker duft og vask… mmmm….

 

VAKINME, A NATIVE SWEDE

“Born in the deepest forest close to the darkest lakes. Home and  body products made with a passion for nature, all organic, plant based and free from parabens. Vakinme hair- och body care range is produced in Sweden out of natural and/or organic ingredients. We have tried to find the best combinations of natural and organic ingredients to deliver the best results for your home, body and skin”
-vakinme

 

For nylig faldt jeg over et nyt (for mig) plejeprodukt. Indpakning er jo nærmest altafgørende (sådan er det altså desværre), når det gælder et godt salg af produkter som disse, og indpakningen her er lækker, ren og stilistisk. Jeg ville da meget gerne se disse flotte flakoner og duftlys i mit badeværelse. Heldigvis er det ikke kun emballagen, der er lækker, produkterne tyder også på at være det. Jeg har ikke prøvet kun duftet, og de er milde og lækre i duften. Ingredienserne er økologiske, og der er kælet meget for udvikling af alt fra duft, indhold, sammensætninger og emballage. Jeg er på, hvad siger du?

Se mere her

 

Lækker duft og vask… mmmm….
Artikel
Lækker duft og vask… mmmm….
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply