X

Søg på bloggen

    Kategorier: INTERIØR

Marble’icious

Marmor har slået sig fast i boligen nu og vi er faktisk blevet ret glade for det smukke materiale… –også os, som voksede op i 80’ernes marmor-helvede 😉 Jeg er i hvert fald ret vild med marmor og drømmer f.eks. om køkkenborde i lys marmor. Det tog mig noget tid at acceptere marmor igen, fordi jeg ved gud har set min del af 80’er marmorborde med kromstel tilpasset et koldt og stilrent Hi-Tech miljø.

Nå men så fik vi da slået fast, at jeg er fan af marmor, og jeg tror på, at vi forsætter med at indrette os med den smukke sten en række år endnu. Måske ikke i så voldsom grad som de sidste par år, kurven har toppet, men der dukker nye produkter op, som jeg synes er ret spændende, tjek f.eks. de her sylte-/opbevaringsglas… de er da lækre ikk?

Miss Marble hedder opbevaringskrukkerne med de elegante messingbeslag. Kan købes her

Set oppefra er PLI bakkerne her utrolig smukke, jeg får lyst til at hænge dem sådan her op på væggen. Men ser du dem fra siden, er de faktisk ret dybe og egner så smukt til opbevaring af alt det, du har liggende til at rode i lommerne. Kan købes her

Artikel
Marble’icious
Beskrivelse
Marmor har slået sig fast i boligen nu og vi er faktisk blevet ret glade for det smukke materiale... –også os, som voksede op i 80'ernes marmor-helvede ;-)
Forfatter
Boligcious
Malene Marie Møller:
Relateret indlæg