Badeværelset -(Bathrooms) Ceramics Køkkenet (Kitchen) Kunst Soveværelse (Bedroom)

Who the fuck is Arttiles?

Who the fuck is Arttiles?

Arttiles blev stiftet i 2010 af Anette  Nørmark og Trine Galschiøt. De to kvinder kendte ikke hinanden forvejen, men deres fælles kærlighed for Portugal førte dem sammen.

Who the fuck is Arttiles?

Anette havde være på ferie i Portugal og opdagede pludselig, at hun følte sig tiltrukket af de smukke flisefacader i gadebilledet. Hun var stærkt fascineret, og denne fascination havde ikke boet i hende før – den flyttede ind under huden på hende, på denne rejse til Portugal. Hun dyrkede mønstrene, slidtagen og den historie facaderne fortalte. Da hun vendte hjem mødte hun Trine, som var billedkunstner og netop hjemvendt, efter at have boet en del år i Portugal…Sikke et tilfælde.

Who the fuck is Arttiles?

Køkkenet i Arttiles Butik, ret cool ikk?

Who the fuck is Arttiles?

Fliserne kan bruges alle steder. Her fungerer de som et smukt og dekorativt hovedgærde!

Pigernes kemi klikkede med det samme, og de begyndte at ekperimentere med fliser og kunst. Malerier delvist dækket af fliser, små kvadratiske kanvaslærreder med kunsttryk og en lakering, der gav samme overflade som en flise. De eksperimenterede og legede, og dette legesyge element er stadig tilstede i pigernes arbejde, og det skinner igennem. Arttiles er noget unikt, det er personligt, det har kant og bag det lille firma står to voldsomt kreative, helt fantastiske og talentfulde kvinder, som så tydeligt er passionerede omkring deres univers. Konstant fornyer de sig med nye fliser, nye værker, de indretter for private, designer bestillingsværker, møbler, kunstvægge m.m. for deres kunder.

Aller fliser trykkes i hånden og brændes af Anette og Trine i deres smukke værksted på Vesterbro.

Who the fuck is Arttiles?

Who the fuck is Arttiles?

Lækre skærebræt med nedfræset flise

Et stenkast fra værkstedet har pigerne showroom og butik, og den er virkelig et besøg værd. I butikken bliver man inspireret til, hvordan man kan indrette sig med disse kunstfliser. Nogle mennekser går all in og får lavet gulve, køkkenvægge og badeværelser med Arttiles fliser, mens andre måske blot nøjes med en kasse fliser, som de selv kan lege med eller måske køber de blot en flise.

Hos Arttiles kan du købe fliser enkeltvist eller du kan købe en kasse med nok fliser til f.eks. din væg over komfuret. Indholdet af disse kasser er nøjsomt sammensat af Anette og Trine, og de passer sammen, men det er op til dig, hvordan du vil mikse dem. Du kan dog få hjælp til dette af pigerne. Herunder er et par eksempler på indholdet af disse kasser. Who the fuck is Arttiles? Who the fuck is Arttiles?

Der er så uendelig mange muligheder, både i selv at customize, men også projekter, ønsker og drømme som Trine og Anette er eksperter til at opfylde. Du kan se de mange muligeheder og shoppe selv i deres webshop lige her – Du kan også besøge butikken på Oehlenschlægersgade 30 & 34 st.
1663 København V

PS. Hos Arttiles kan du også købe flise stickers! Dem kan du dekorere dine egne fliser med hjemme.

Who the fuck is Arttiles?

 

Who the fuck is Arttiles?
Artikel
Who the fuck is Arttiles?
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply