Bæredygtigt design UDENDØRS

Bog: “TagTomat Vejen til grønne fællesskaber”

Indlægget er skrevet af Bina Overby Hansen

Bog:

Mads Boserup Lauritsen har skrevet bogen ’TagTomat Vejen til grønne fællesskaber’, som en inspiration og guide til grønne fællesskaber i byen.Bog:

Bog:

I 2011 fik bybonde og arkitekt Mads Boserup Lauritzen den idé at dyrke grøntsager i selvvandende plantekasser i sin baggård på Nørrebro. Begrebet Tagtomat opstod da Mads sammen med gårdlauget på Nørrebro ville lave en workshop for kvarterets beboere og søgte støtte om en planteworkhop. Det lykkedes dem at få støttekroner til selvvandende plantekasser og tomatplanter til 20 familier, så var der grobund for den fælles taghave.

Bog:

Projektet TagTomat har siden bredt sig rundt i byen og er en god guide til at skabe urbane rum, bæredygtighed og grønne fællesskaber.

Bogen ’TagTomat Vejen til grønne fællesskaber’ giver råd til hvordan man dyrker grøntsager, planter og urter og giver tips til at lave plantekasser, insekthoteller, frøbomber og kompostere affald og herved skaber nye grønne fællesskaber.

Er du også vild med urban gardening, og ønsker du at følge bølgen af grønne fælleskaber og cirkulær økonomi, så er TagTomat rigtig god inspiration til at komme i gang.

Bogen kan købes her

 

Bog: “TagTomat Vejen til grønne fællesskaber”
Artikel
Bog: “TagTomat Vejen til grønne fællesskaber”
Beskrivelse
Indlægget er skrevet af Bina Overby Hansen Mads Boserup Lauritsen har skrevet bogen ’TagTomat Vejen til grønne fællesskaber’, som en inspiration og guide til grønne fæ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply