X

Søg på bloggen

Boligcious Gaveguide

I samarbejde med den lækre webshop Designfund.dk har vi fundet en masse gode idéer til, hvad du enten kan ønske dig i julegave eller give i julegave.

Inden vi går i gang, så vil vi da liiiiige nævne, at du hver dag på Designfund.dk får masser af gode tilbud på julegaver, inspiration fra BO BEDRES Julekatalog, og så går de tæt på særligt udvalgte boligeksperter og udfritter dem om deres juletraditioner og ønsker. HVIS man tilmelder sig Designfunds nyhedsbrev her, får du direkte i din mailbox adgang til knald gode tilbud på nogle af de hotteste designbrands!

Endnu en grund til at handle er, at du få 12 “til-og-fra-kort” med billederne fra Designfunds årskalender GRATIS med, når du køber i december!

Vi har udplukket 11 idéer til ønsker eller julegaver – Fælles for dem alle er, at både Rikke og jeg begge ville blive glade for hver enkelt af disse gaver! – Ville du ikke?

Designfunds kunstkalender 2015 er den geniale julegave til næsten alle. 12 kunstprint fra udvalgte kunstnere, som kan indrammes når måneden er forbi. 199,00 kr. kan købes her | Smukt salatbestik i messing – også en gave, der vil falde i god jord hos de fleste. 239,00 kr. kan købes her | Stempelkaffekanden i stentøj fra Muuto, gaven til ham, hende og dem. 559,00 kr. kan købes her Eva Trios klassiske ikoniske gryde i hvid har været voldsomt populær, siden den blev lanceret for et par år siden. En alletiders fællesgave. 549,00 kr. kan købes her | Noget nær den smukkeste vase vi har set! Vasen fra Aytm kan faktisk gå både til mænd og damer. 649, kr. kan købes her | En plaid er en klassiker, når det gælder julegaver, og denne far Elvang er så lækker. 50% alpakauld, 40% fåreuld og 10% mikrofiber! En dejlig varm gave til en kold vinteraften. 499,00 kr. Kan købes her | FLIP spejl med fod, som giver mulighed for lidt opbevaring af f.eks. smykker. 696,00 kr. fra Normann Copenhagen. Kan købes her | “Minimal” sengetøj fra HAY, god gave til f.esk. teenageren, eller det unge par. 525,00 kr. køb her | Endnu en gave til alle. HAY’s LUP OBLONG vægstage i messing. Smuk og skulpturel. Fås i flere størrelser. Denne model koster 349,00 kr. Kan købes her | Glacier ispand fra Stelton med lækker læderdetalje. 299,00 kr. Kan købes her | HAY’s populære DOT puder i nye farver. 499,00 kr. kan købes her


Kunstkalenderen 2015


 

Det er efterhånden lidt af en tradition, at Designfund i samarbejde med udvalgte kunstnere laver en årlig kalender. Det er faktisk et af deres mest sælgende produkter, og det kan vi godt forstå! Til en pris på 199 kr. får du 12 smukke kunstneriske indslag. Den er en fin pris og den perfekte gave, hvis du spørger os. En gave som modtageren vil glæde sig over i 365 dage og måske sende dig en varm tanke hver dag – Kan købes her

Her får du et lille peak ind i kalenderen …

Kunstnerne bag dette års kalender er:

Januar: JANUAR by SONJA STRANGE
Februar: KÆRLIGHED by FREDSTEGN
Marts: DESIGN OCTA by METTE HØRSTED
April: GRAFISKEDYR by MARTIN SCHWARTZ
Maj: BALLOON DREAM by VISSEVASSE
Juni: SWIMMER by PAPER COLLECTIVE
Juli: VII by PLAYTYPE
August: WILD AT HEART by I LOVE MY TYPE
September: BLUE BIRD by MICHELLE CARLSLUND
Oktober: PALM LEAF by SOFIE BØRSTING
November: SCANDINAVIA by MARTIN MOORE
December:DANISH DESIGN by NYNNE ROSENVINGE

TIP: Kunstkalenderen er ikke en brug-og-smid-væk-genstand – tværtimod! Når året er omme, anbefaler vi, at man klipper de smukke print ud, og fluks har man nyt og lækkert kunst til væggen! 


Indlægget er sponsoreret af Designfund.dk – Vi har selv udvalgt alle gaveidéerne fra deres store sortiment. Vi har gjort os umage for at ramme din stil! Vi bilder os nemlig ind, at vi kender lidt til dig ♥

 

 

Artikel
Boligcious Gaveguide
Boligcious
Relateret indlæg