X

Søg på bloggen

One to watch: Frederiksberg Snedkeri lancerer snart smuk møbelkollektion

Gemt væk i en rustik baggård på Frederiksberg ligger Usama Sharifs lille snedkeri ‘Frederiksberg Snedkeri’. Her huserer en skare dygtige møbelsnedkere, ledet af Usama, der har en passion om også at bruge sin møbelsnedker-kunnen til andet end at skabe de flotte køkkener, garderober og helløsninger til offentlige rum, som de primært laver (Frederiksberg Snedkeri har bl.a. lige genopbygget Café Victor i København).

De har travlt i snedkeriet; de har mange kunder, der er vilde med de smukke løsninger, som Usama og hans møbelsnedkere skræddersyer til den enkelte kunde. Så den lille møbelkollektion har været en 4-5 år undervejs, og er blevet skabt i weekender og sene aftentimer – men nu er den endelig et splitsekund fra at blive lanceret!

Vi blev inviteret til at få et smugkik på den kommende kollektion, der indtil videre tæller både det smukke FRB-spisebord, barstole, skamler og bænke, alle i hårdt træ, og med lækre detaljer som læderpolstring eller corian-plader.

Nærmeste forhandler oplyses hos Frederiksberg Snedkeri på tlf: 51409628 / www.frbsnedkeri.dk – og følg med i sidste nyt fra snedkeriet på Instagram: @frbsnedkeri


Færdig skammel med håndsyet læderpude.


Forrest: FRB-spisebordet i olieret eg, med Corian-plade. Bagest: skammel, barstol og lille bænk.


Where the magic happens…


Skamler, barstole og bænke i forskellige færdighedsstadier.

(Alle fotos af Maria Fynsk Norup)

Artikel
One to watch: Frederiksberg Snedkeri lancerer snart smuk møbelkollektion
Beskrivelse
Gemt væk i en rustik baggård på Frederiksberg ligger Usama Sharifs lille snedkeri 'Frederiksberg Snedkeri'. Her huserer en skare dygtige møbelsnedkere, ledet af Usama, der har en
Forfatter
Boligcious
Maria Fynsk Norup: Fotograf og visuel kunstner. Tidligere en del af team Boligicious 2012-2015
Relateret indlæg