X

Søg på bloggen

Del rummene op med gamle ruder

Jeg har længe været vild med idéen om at bruge gamle vinduer og vinduesrammer som rumdeler indendørs. Det giver noget personlig og tjekket til et rum. Forleden i boligprogrammet “I hus til halsen” benyttede designeren Anders Busk Faarborg også den geniale idé, og det tilføjer bare så meget cool til indretningen synes jeg.

Det geniale ved løsningen er, at du deler rummet op og gør det dermed mindre, men når du deler om med glas i stedet for fast væg, så vil rummet ikke føles visuelt mindre.

Hvis du har et rum du gerne vil dele op, men du har opgivet tanken, fordi du måske ville ende ud med et rum uden vinduer, så er en glasvæg også en perfekt løsning.

Gamle vinduer kan du skaffe på genbrugsstationer og Genbyg.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I love the idea of ​​using old windows and window frames as a room divider indoors. There is something personal and very urban about it. The beauty of the solution is, that even if you divide a room in two, and thereby making smaller, the room won’t seem smaller when the wall i made of glass.

 

Source: vosgesparis.blogspot.dk - interiors-porn.tumblr.com - princesse-aux-bidouilles.com - bymildred.blogspot.fr
 
Artikel
Del rummene op med gamle ruder
Beskrivelse
Jeg har længe været vild med idéen om at bruge gamle vinduer og vinduesrammer som rumdeler indendørs. Det giver noget personlig og tjekket til et rum
Forfatter
Boligcious
Malene Marie Møller:
Relateret indlæg