728 X 90

Julie fik nyt pastel køkken…. wauw!

By Malene Marie Møller — March 16, 2014

(for English recap scroll down)

Vi skal have nyt køkken, eller opdatere det vi har, og derfor er jeg ekstra opmærksom og researcher inspiration alle vegne fra. Mit køkken er som sådan ikke faldefærdigt, grimt eller slidt, det er bare lige lovlig romantisk/landligt til min smag. Jeg er helt på bar bund! –  jeg mangler ikke idéer, tværtimod jeg har alt for mange, og de stikker i mange retninger.

Jeg er ret imponeret over det her helt fantastiske køkken, som Julie har fået monteret i sin lejlighed. Jeg er sikker på, at det ville være lige lidt for tøset for min kæreste, men her i denne dejlige lejlighed, er det kun Julie og hendes datter Lærke der bestemmer, hvor skabet skal stå, så her er skruet op for feminiteten – I like it!

Kasserne på væggen i forskellige former og farver er en god detalje, som gør køkkenet personligt. Et godt alternative til tunge overskabe, de giver et meget lettere udtryk. En anden detalje er bænken, praktisk når man er mange, pladsbesparende og skønt med ekstra indbyggede skuffer. Køkkenmodulerne er elegante og stilrene. Jeg er vild med, hvordan den smukke træramme afslutter hvert modul…. Der er virkelig mange detaljer i dette køkken, og jeg suger dem til mig! Gad vide om man kan bruge disse moduler på badeværelset, mand, hvor ville jeg gerne have disse skabe og bordpladen ude på mit badeværelse… der må det godt være blåt ♥

hmmmmm … okay, så jeg slutter indlægget af med en udvidet drøm om både nyt køkken og nye møbler på badeværelset…. hvordan gik det til?

Køkkenet er fra TVIS og hedder ‘Culture’ og hold nu fast…. -man kan vælge mellem 2400 farver og masser af træsorter.

Hvilken farve ville du vælge?

01-062 01-152 01-192 01-220

01-214 01-098 01-074

I’m pretty impressed with this bright and beautiful kitchen. Julie and her daughter Lærke live in an apartment and they have just got a new kitchen. I am crazy about the feminine expression, the lovely pastels and ease in the kitchen. A really nice room to be in

The kitchen” Culture” is by TVIS  and would you believe, that one can choose between 2400 colors and lots of different types of wood? It’s amazing

What color would you choose?

About Author

(9) Readers Comments

 1. Line
  Reply →
  March 16, 2014 at 11:25 am

  Wauv, hvor er det bare et flot køkken! Rene linier og lækre nuancer - og dén der siddekrog er lige hvad jeg ønsker mig! Det er dygtig lavet, tror lige jeg skal lure på Tvis' hjemmeside ;)

 2. Sofie Skou
  Reply →
  March 16, 2014 at 11:53 am

  WOW!! Hold nu op, hvor er det bare FLOT! Hvem der bare boede der <3

 3. March 16, 2014 at 3:08 pm

  Det er jo HELT vildt smukt! Jeg ville ønske jeg havde et større køkken, så jeg havde mulighed for at få sådan et køkken <3

  • Malene Marie Møller
   Reply →
   March 17, 2014 at 12:33 pm

   jeg er også solgt:-)

 4. Marie
  Reply →
  March 16, 2014 at 5:29 pm

  Hvor mon spisebordet er fra?

  • Malene Marie Møller
   Reply →
   March 17, 2014 at 12:32 pm

   Hej Marie SPisebordet er fra MUUTO, det fås også i sort. Kan købes her: http://www.casanovafurniture.dk/shop/muuto-70-70-11056p.html Kh. Malene

 5. Gerry
  Reply →
  March 16, 2014 at 8:12 pm

  Hej Jeg ved ikke om du kender denne site... men her er jeg pt. igang med at finde inspiration www.andshufl.com Go' køkken-ideer G

  • Malene Marie Møller
   Reply →
   March 17, 2014 at 12:30 pm

   Tak for info, ret cool site:-)

 6. Kitta
  Reply →
  March 17, 2014 at 5:17 pm

  Hej! Hvor er det flot og luftigt… Og sikke nogle fine hynder der er på bænken - ved du hvor de er lavet henne? Skal selv til at få bygget en bænk under et vindue og overvejer om det skal være læder eller noget kraftigt bomuldsstof som her. Kitta:-)

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Free magazine

TILMELD NYHEDSBREVInstagram

 • Finally.... Vacation....❤️ #vscocam
 • Hun bor altså ret lækkert hende Sara fra @brandts_indoor
 • Elsker Mark Rydens kunst❤️ #markryden #art #artbook
 • Puha den er varm i dag..😁 #fatboy
 • En stabel af det bedste fea mine køkkenhyldet❤️ #alessi #anneblack #markandwaldorf #homedecor #boligciousathome #kitchengoids #vscocam
 • Så er vi næsten færdige med teenage værelset! Shit tænk at jeg har sådan en stor datter😱 #teenageroom
 • Min TUESDAY TAKEOVER hos artrebels var fantastisk⭐️ Den så sådan her ud
#tuesdaytakeover #artrebels
 • I dag er det mig der laver TUESDAY TAKEOVER på @artrebels Instagram profil! Følg med og se hvordan jeg klare den😁 Kunne godt bruge jeres altid dejlige opbakning😘
 • I morgen har jeg fået den ære at lave TUESDAY TAKEOVER på ARTREBELS Instagram profil👏 Håber I kigger forbi @artrebels #tuesdaytakeover #artrebels

Follow Us