RUM OG INDRETNING

5 lækre sovesofaer

SOVESOFAER

Vi har brugt denne søndag på at kigge på sommerhus, og det er vi ikke ene om! Sommerhussalget er eksploderet. Mange af de sommerhuse vi har set på, som ligger i en prisklasse vi kan betale, vil vi blive udfordrede på plads, med tre hjemmeboende børn – her kan en sovesofa være genial ikke?

Sovesofaer har ry for at være nogle klodsede sataner eller et møbel, der er designet til teenagerværelset, hvor udtrykket er ungdommeligt og komforten … hmmm not so good!

I sidste uge lavede jeg en indretningsrådgivning hos en kunde, der var flyttet fra en stor lejlighed til en lille bitte lejlighed. Børnene var fløjet fra reden og kvinden her skulle skabe nye rammer i en skøn lille lejlighed. Pladsen var en stor udfordring, fordi lejligheden bød på et lille soveværelse og et alrum (stue, køkken og spisstue i et) jeg vil skyde på at alrummet inkl. køkken har været på 20 kvm. her skulle være plads til stue og spiseplads midt i køkkenet. Det var på ingen måde en umulig opgave, det her bliver den hyggeligste lejlighed, jeg skulle bare tænke kreativt og jeg glæder mig meget til at se udfaldet, når min kunde får sat vores plan i gang. I stuen var der behov for en sovesofa som datteren kunne sove på, når hun kom på besøg fra udlandet. Da der var meget lidt plads til en sofa, skulle der ledes lidt efter en sofa der ikke var for lang, ikke lignede en sovesofa og så skulle den have et voksent og lækkert udtryk. Vi valgte denne fra Boshop: klik her.

Boshop.dk reder altid min r.. når jeg mangler et bredt udvalg af sofaer, så jeg tænker, at de garanteret også kunne noget, når det gjaldt sovesofaer og det kan de altså. 23 sovesofaer findes der i sortimentet og mange af dem er faktisk super innovative, og så er der en del af dem, hvor jeg tænkte; er det virkelig en sovesofa?

Tjek lige de her:

 

Denne stol kan trylles om til en enkeltmands seng… se herunder….

Smart ikk? Der får man altså lige en lækker opredning til en overnattende gæst! Man kan måske ikke kalde den en sovesofa, det er mere en sovestol – den går under navnet; ‘Up-lift-sovesofa, og du kan se flere variationer samt en film om hvordan den virker lige her

 

Dublexo

Den her sovesofa synes jeg er super elegant. Den har et flot skandinavisk designudtryk og fremstår ret elegant. Udslået måler den 115 x 210 cm. så til det ny forelskede par kan man godt ligge to, eller hvis man har to mindre børn. Chaiselongen kan faktisk bruges seperat som en stol (se billedet herunder). Den kan også slåes ud og kobles på sofaen, så der kan ligge to personer i et ‘L’… forvirret? se illustrationsfilmen her

 

En prisvinder

‘Revolve’ sovesofa har vundet priser for det innovative design og det meget stramme og futuristisk designudtryk. Den er da ret cool ikk? Perfekt til minimalisten og meget oppe i tiden lige nu, hvor vi ser mange nye sofaer med de her runde hjørner og former. Herunder kan du se hvordan sofaen ændrer sig fra sofa til sovesofa. Du kan se mere her

 

Sofacompany – Chill by SLS

Hvis vi lige forlader Boshop.dk og kigger lidt andre veje, så har Sofacompany altså også i år lanceret nogle flotte sovesofaer. Jeg har være med til at style deres nyeste billeder og jeg synes det danske firma gør det godt, også på sovesofa-fronten. Det var en sand fornøjelse at være på shoot med Sofacompany og selveste Søren Le Schmidt.

‘Chill by SLS’ hedder sofaen herover og det er altså selveste fashion-designer Søren Le Schmid der har designet sofaen. Det er Søren der sidder på taburetten og i sofaen står en smuk model. Begge er de klædt i Søren Le Schmidt’s design, som på bæredygtigstevis er i 100 procent recycled tekstil, det samme som sofaen. Sofaens armlæn er i lækker læder, hvilket gøre sofaen ekstra lækker. En sovesofa i stramt design med et lidt maskulint udtryk. Du finder mere info om sofaen her


Vivica

‘Vivica’ er en stor flyder og den egner sit til et større hjem, der måske lige har et værelse for lidt, eller til en familie som ofte får besøg langvejs fra og har brug for at kunne tilbyde gode overnatningsforhold. 

 

Lækker ikke? ‘Vivica’ er lige blevet lanceret for et par uger siden. Tjek lige hvor smart det er, at man får et integreret natbord, når sofaen er udslået. Se mere om ‘Vivica’ her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply