INTERIØR

5 smukke gulvtæpper – 30% rabat

Reklame – samarbejde med Ellos

Jeg har fået lov til at give mine læsere 30% rabat på det dyreste produkt i kategorien ‘Bolig’ hos Ellos (rabatten kan ikke bruges på møbler og udsalg/tilbud) – Rabatkoden kommer her: 405408 og den kan bruges til og med på lørdag den 31/8 2019.

Jeg ved ikke med jer, men jeg kunne godt tænke mig et par nye gulvtæpper, nu hvor efteråret er på vej og vores lejlighed bliver fodkold igen. Jeg er ret vild med Ellos’ gulvtæpper, jeg har selv har et stort vamset liggende i stuen, og det er så flot, det er faktisk det, som I alle sammen spørger om, når jeg lægger billeder op af min stue på Instagram. Ellos har et stort udvalg af gulvtæpper både neutrale og mønstrede. Jeg tænker, at vi trænger til et par lækre farver derhjemme, så her kommer 5 af mine favoritter…

1. Super flot farverigt gulvtæppe, der giver lidt kant og et kunstnerisk udtryk i boligen – Tæppet kan jo også hænges på væggen som et kunstværk og som bonus, er det en genial idé, hvis man har akustik problemer. Gulvtæppet hedder Berkley og kan købes her

2. Blå er min yndlingsfarve, og det her smukke tæppe med det diskrete mønster, synes jeg er virkelig elegant og hvis man ikke er til blå, så kan det købes i flere farver lige her

3. Kvadratiske tæpper kan være ret praktiske ved sofaen, det skaber lige linjer og ro – Igen et diskret elegant mønster, et smukt tæppe der fås i flere farver – se mere her

4. Den smukke lange løber i sart rosa vil være så smuk i vores aflange entré. Hvis man ikke er til denne farve fås løberen i 11 forskellige farver så mon ikke der er en til hver smag? Vælg din her

5. Jeg bliver aldrig træt af de her tæpper i Marokkansk look. Jeg synes godt man kan kalde det en klassiker, det er et sikkert valg, hvis man ikke har lyst til at gulvtæppet skal fylde alt for meget visuelt. Tæppet er lurvet og det er så lækkert at gå på. Det kan købes her

Du behøver ikke bruge din rabat på gulvtæpper, du kan bruge den på alt i boligkategorien – Besøg Ellos bolig her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply