Produkt og design (Interior design)

Art’ish: Candy Collection

C A N D Y
COLLECTION

Velkommen til den skønneste Candy Store! Jeg er solgt og forsvinder ved dette syn tilbage til barndommen, mere præcist fredag eftermiddag hos slik-mutter og med en 20’er på lommen til at blande en farverig pose fredagssnold. Helle Mardahl er kunstneren bag disse fantastisk objekter, der faktisk ikke blot er til pynt, men også har en funktion, så det er vel en slags design-kunst. Her er vaser, skåle, bonbonnierer og lamper, i den lækreste farveskala og den skønneste legesyge formgivning. Alt er mundblæst i København og laves i limited editions.

Hvad siger du? Er de ikke skønne? Jeg tænker, at det da er noget, der er værd at begynde at samle på. De farverige former tiltaler mig i den grad, og jeg ville elske at sprede smukke “farveklatter” i mine stuer designet af Helle Mardahl!

Besøg hendes site her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply