Produkt og design (Interior design)

About form and function

A B O U T
F O R M   AND   F U N C T I O N

About Form and Function er et dansk designfirma som designer de fineste vaser. Vaserne er i glas, både klart glas og de fineste farver. Bordvasen består af to dele. En rund sokkel i glas og en fin kugleformet vase som placeres ovenpå soklen. Vasens øverste del kan derfor drejes så hullet til blomsten tipper lidt. About Form and Function har også designet en vase som hænger i en lædersnor fra loftet, dette giver den et smukt svævende udtryk og den smukke vase skaber en æstetisk silhouette i rummet. 

En nyhed fra Form and Function er en ligeså smuk cylinderformet vase, som også kommer i mange farver og er utrolig flotte både alene eller i en gruppe. Jeg er fan, stor fan, hold nu op hvor er de altså bare pæne!!! Du kan se alle variationer lige her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply