HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) RUM OG INDRETNING

“Hjemme hos nogen”

2-V
59 K V A D R A T M E T E R

I dag tager jeg dig med indenfor i en lille lejlighed på 59 kvm. Lejligheden er luftlig og let indrettet, men stadig hyggelig og personlig. Her er nogle gode opbevaringsløsninger, både synlige og mere diskrete. Jeg er bl.a. vild med de åbne hylder, som er læsset med bøger. Jeg elsker bøger i et hjem, både fordi de er dekorative og giver masser af personlighed. I den lille entré stikker stilen i en anden retning end den øvrige bolig. Her er lidt skørt med de tapetserede vægge og en sjov vintage lampe _ en sjov overraskelse. I den lille entré har man også udnyttet pladsen og ved hjælp af ophængte skabe fået en masse diskret opbevaring. I stuen finder man en typisk svensk brændeovn, du ved de der høje, hvide, runde, flisebelagte brændeovne som er så misundelsesværdige:-). Stuen er let indrettet, med masser af lys og grønne planter, og soveværelset er hyggeligt og omfavnende med de farvede vægge og det lækre sengetøj i forskellige dæmpede farver.

 

 

Kom med indenfor…

Billederne er lånt hos Alvhem.se, en spændende svensk ejendommægler, som virkelig forstår at lave lækre billeder, tjek den her

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  CuarlotteR
  maj 15, 2018 at 08:55

  Wauuh en lækker og æstetisk indrettet lejlighed,.
  Mange smukke detaljer, whats not to like..
  Jeg kendte engang en, som boede i en 7 værelses lejlighed på Østerbro med porcelæns kakkelovn.
  SÅ smuk og bjergtagende når man kom ind i stuen. Så vidt jeg husker var der 2.w
  Det må have været velhavende folk, som oprindeligt har boet der.

Leave a Reply