Produkt og design (Interior design) Uncategorized

12 nye designikoner du bør kende!

sponsoreret

 

12
N Y E    I K O N E R

Warm Nordic er et sprit-nyt dansk designbrand, der stormer derudaf med masser af smukke designs, både relanceringer af gamle designklassikere og nye designs. Du kan læse meget mere om hele tanken bag, hjernen bag og se de smukke møbler i en kontekst hvis du læser mit tidligere indlæg her

Jeg har gransket den overdådige webshop der tæller over 100 varenumre og valgt mine absolut favoritter ud. Som den opmærksomme læser nok vil se, er jeg inde i en lyserød periode… ja, jeg ved ikke lige hvad der sker, men jeg er vel bare en pige med stort P 😉
Her skal du se min samling af favoritter

MOODBOARD
“Strike af Pose”

Herunder har jeg udvalgt favoritter der virkelig har et skulpturelt udtryk ud over det sædvanlig. Lamper der ikke bare er lamper, og møbler der ikke bare tjener en funktion men også forskønner og inviterer til omfavnelse. For mig er det et kæmpe plus når design er skulpturelle og kan stå alene som en smuk installation.

 1. The Orange hedder den flotte stol som er designet i 50’erne af arkitekt Hans Olsen. Stolen fås i flere træsorter, farver, poltringer og uden polstring. Se den her
 2. Gesture Chair er ligeledes designet af Hans Olsen, det kan man næsten godt se ikk? Spisebordstolen fås ligeledes i mange farver, polstret i tekstil, læder eller unden polstring… modellen jeg har vist på moodboardet her, kunne nu også være fin som kontorstol – Se dem alle her
 3. Be My Guest bænken er en nyhed og tegnet for ganske nylig af dygtige Charlotte Høncke – Jeg elsker kombinationen af det sorte tre og det smukke flettede sæde. Tjek lige hvor forskelligt den tager sig ud i disse tre variationer lige her
 4. Den bordeaux væglampe er en lille lysende skulptur, der funkler som er en perle på væggen. Lampen hedder Lightsome og er en relancering fra 50’erne designet af den gamle lysmester Svend Aage Holm-Sørensen
 5. Grace puf er et fantisk skønt møbel, som er lige til at sætte sig på og så pynter den gevaldigt i enhver stue. Grace er et nyt design af Rikke Frost. Den fås i mange tekstiler og strukturer, se dem lige her
 6. Silhouette bordlampen er meget unik i sin positur, total “Strik a pose”. Fræk lampe også designet i 50’erne af Svend Aage Holm-Sørensen, den fås også som standerlampe.
 7. Den sidste lampe (ja jeg elsker altså lamper) er fra Lightsome serien, af samme lysmester som nævnt flere gange.

 

MOODBOARD
“Velkommen til lyserød-stue”

 1. Lad os lige tale lidt om den der fuldstændig fantastiske frynse lampe der… er den ikke pragtfuld? Den hedder Fringe og fås i to farver og som bordlampe, væglampe, standerlamper og pendel. Den er designet i 60’erne også af Svend Aage Holm-Sørensen, det havde jeg ikke lige gættet. Se flere her
 2. Den højryggede sofa er skøn fordi man kan gemme sig helt væk i den, have intime samtaler i den – og så har den den flotteste form. Sofaen af Charlotte Høncke og hedder Haven
 3. Det er klart, at lyserøde puder skal der til, og jeg er vild med mønstret i puden her ved navn Nebula, designet af Warm Nordic
 4. Daisy skamlen er et helt nyt multifunktionelt design af Sabine Stougaard. Den fine taburet kan også bruges som sidebord, når hynden løftes af, og hynden kan bruges andre steder i huset, f.eks. i den brede vindueskarm. Se den her – den findes altså også i non-lyserød… just saying 🙂
 5. Den sidste lyserøde sag (fås også i flere variationer) er en enkel, smuk og klassisk loungestol, som allerede så dagens lys i 50’erne. Designet af den anerkendte danske møbeldesigner Arne Hovmand-Olsen. Nu har Warm Nordic atter sat stolen i produktion – kig med her

Det var mine favoritter, er der noget du er specielt vild med? Lad mig høre, jeg er nysgerrig… læg meget gerne en kommentar.

 

 

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply