Uncategorized

Back to the good old days

Sponsoreret – Jeg har indgået et samarbejde med Bodum, fordi jeg er vild med deres produkter og jeg så gerne vil slå fast, at Bodum er et bæredygtigt og ansvarsfuldt brand, hvor fokus på ‘Make taste – not waste’ er det største drive og det vigtigste barometer for alt hvad de foretagers sig gennem både produktion og hos forbrugeren –Det er vigtig info! Nå ja…. Og så vil jeg gerne slå et slag for Bodums lækre slow brew bryggemetode”


 

S I P H O N   //  V A C U U M
C O F F E E   M A K E R

Kaffe er en kæmpe trend og særligt når det gælder slow-breew – altså langsom kaffebrygning der virkelig kræses om og som udnytter kaffebønnernes aroma til fulde. En antireaktion på Instant coffee, kaffekapsler m.m. vil jeg tro, noget som de fleste caféer virkelig har taget til sig. Men også hjemme i de små hjem er der stor interesse for at eksperimentere med kaffebrygning og jeg indrømmer gerne, at efter jeg indgik mit samarbejde med Bodum, har jeg virkelig fået øjnene op for den der helt suveræne kop kaffe. Jeg nyder at prøve mig frem med forskellige bønner, at kværne dem lige før brug og stræbe efter at lave den perfekt kande kaffe hver gang. Desuden elsker jeg idéen om: “Make taste not waste” som er Bodums mantra og filosofi. Når jeg laver kaffe på Bodums forskellige bryggere, så er der intet spil, intet filter og ingen kapsler.

ePEBO kaffebryggeren fra Bodum som ses herover, tog jeg med ud til i min kollegas smukke køkken, da vi skulle lave en film for Bodum (den kan du se nederst i indlægget, og den viser dig præcis, hvordan du bruger ePEBO). ePEBO er en vakuum brygger, også kaldet Siphon Coffee Maker, en gammel metode at brygge kaffe på, som er blevet meget populær igen. Indlæggets første billede af den smukke dame, er en af Bodums annoncer fra 50’erne og ePEBO blev designet af Bodum i 1956. Dengang bryggede man over gas, i dag er den lidt smartere og brygger på sin elektriske base.

ePEBO har set ud på mange måder, og i 50’erne var der en del flere dele end der er nu, se engang denne gamle annonce fra 50’erne – den gang hed ePEBO ‘MOCCA’

Jeg elsker at se selv processen, jeg er vild med det der laboratorie-agtige ePEBO har over sig, og lige meget hvor mange gange jeg har set den brygge, er det stadig med fascination og følelsen af at have gang i et fysikforsøg når der brygges kaffe hos mig.

Se her hvordan den virker, det er sjovt og fascinerende.

Du kan se og læse mere om ePEBO her – Ønsker du at købe kaffebryggeren kan du købe den med elbase her og jeg har lige opdaget at man faktisk kan købe et sæt så man til samme pris får Bodum kaffekværn med i købet! Ønske du ePEBO til gasblus i stede så er det her det sker.

 

Filmen er lavet af mig og mit seje crew hos HØEG+MØLLER

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply