DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Anonymous portrait

W O N D E R I N G
by Gurilla

Jeg stødte på nogle smukke nyheder forleden dag, da jeg sad og ledte efter inspiration til mine nye vægge. Den smukke anonyme kvinde af Gurilla for The Poster Club er jeg ret nysgerrig på. Jeg er vild med det drømmeagtige udviskede udtryk og jeg synes farvesammensætningen er så super fin. Den blødhed billedet udtrykker gør mig både nysgerrig og giver mig lyst til at røre billedet for at se, om det er lige så blødt som det ser ud. I serien findes der udover ‘Wondering’ herover også et billede, hvor vi kommer endnu tættere på….

P O R T R A I T   J
by Gurilla

 Hvis man godt kan lide at blande kunst som f.eks. foto, illustration, grafik og abstrakt som jeg kan, så er det en god idé at holde sig til en farvetråd og et par enkle billeder der ikke “larmer” for meget visuelt, det vil nemlig skabe ro. Her kommer et par smukke bud, som alle er nogenlunde i samme farvetråd som Gurillas men i forskellige genre. Alt er fra The Poster Club, blot til inspiration fra mig til dig – God lørdag ♥

N A I V E
by Lisa Wirentfelt

I N   T H E   SHADOWS
by Nord Projects

 

C A R T
by Christina Kayser O.

 

I  SEE  YOU
by Hein Studio

S A N T A   M O N I C A   M A N
by Christina Kayser o.

 

 

O B J E C T   B L A N C   no 25
by Atelier Cph.

 

Find flere smukke kunstprint her: theposterclub.com

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply