INTERIØR

B&O gør en markant og kunstnerisk entré i boligen

 

Åhhhh jeg er altså så vild med Bang & Olufsens BeoSound Shape system, som lige har høstet prisen, ‘CES 2018’ Best of Innovation Award i kategorien ’High Performance home Audio/Video’. Prisen er så velfortjent og jeg er overbevist om, at det ikke er den sidste pris de modtager. Alt ved det her design og tankerne omkring det er så innovativt og omfavner 3 stærke boligtendenser lige nu, nemlig varme dybe farver, design med skulpturelt udtryk og vægdekorationer.

 

BeoSound Shape er ikke alene det smukkeste og mest ultimative lydanlæg jeg nogensinde har set, det er også akustikdæmpende. Du kan designe fuldstændig dit eget udtryk ved at vælge, hvordan de skal hænges på væggen, hvilken form du vil skabe, antal af højetalere og farver. Prøv selv at leg dig frem med forskellige opsætninger og farver med Bang & Olufsens digitale værktøj lige her – det er sjovt og let!

 

Et band direkte på væggen

– ‘A band on the wall’ – sådan siger Bang  & Olufsen om selve lydoplevelsen fordi den unikke Bang & Olufsen upmixing-algoritme er designet til at skabe et sprødt og præcist lydbillede med vokalen i midten og instrumenterne i siderne. På den måde får man oplevelsen af at have et live-band direkte på væggen.

Streamingfunktioner

Skjult bag et af modulerne sidder tilslutningshubben, som giver mulighed for at streame trådløst fra din telefon, tablet eller computer via streamingteknologier som AirPlay, Chromecast built-in for audio og Bluetooth. Anlægget er også multiroom-kompatibel og dermed en del af familien af Bang & Olufsen og B&O PLAY produkter, som kan afspille forskellig musik i forskellige rum eller spille den samme sang i hele boligen.

Jeg er fan, hvad med dig?

 


You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply