Uncategorized

Autumn vibes

Stue med søvet pudderfarvet veloursofa fra Tine K Home

Et dejligt lunt og elegant indlæg i dag, hvor jeg omfavner efteråret med alle dets smukke farver og trangen til at at krybe op i sofaen med en lun plaid og en god bog. Jeg elsker nemlig efteråret og byder det så hjerteligt velkommen.

Jeg vil gerne smitte dig med mit strålende og ivrige efterårshumør, og det har jeg tænkt mig at gøre med særligt udvalgte billeder fra Tine K Homes nyeste katalog. Da jeg sad og bladrede kataloget igennem, fandt jeg nemlig mig selv i en tilstand af glæde over den kommende sæson med alt hvad der hører til.

Her skal du se mine favoritbilleder fra det smukke katalog

 

Smuk seng med mørk velour sengegavl

 

 

Stue med art deco stil. På gulvet smukke geometriske velour puf og flot messing skænk

 

stemningsfuldt og mørkt billede hvor enden af et spisebord anes i mørket. over bordet ligger en mørk hørdug

 

Smukt rum med langt spisebord og store flotte vinduespartier

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply