Opbevaring (Storage)

3 x opbevaring til væggen

Vægopbevaring er genial, den optager nemlig ikke gulvplads eller bordplads, og så kan vægopbevaring altså være ret dekorativ.

Jeg er sådan en, der samler på bøger – både coffee table books og kogebøger. Jeg kunne godt tænke mig at have mine kogebøger stående, så de er lidt mere tilgængelige og måske endda ‘flashe’ dem lidt, jeg har nogle ret flotte nogen. Skageraks NORR MAGAZINE HOLDER minder lidt om en tallerkenrække, den er stram og lækker i udtrykket. Jeg tænker, at tre stk. af disse over hinanden eller i forlængelse, vil være super dekorativt, og samtidig funktionelt.

 

…– og så er der jo alt det rod, man ikke gider at have fremme, fordi det fylder og ikke er helt så pænt. Her er Anne Lindes reoler og hylder altså geniale. Jeg har selv stor glæde af hendes vægreoler, og derfor kan jeg sagtens se, at de her hylder med skjult opbevaring kunne være en super løsning. Hylden kan bruges alle steder. På badeværelset, køkkenet, ved siden af sofaen som sidebord (til at gemme fjernbetjeningen) og som natbord.

 

I entréen har jeg det med at savne plads til nøgler, lygter, fnugrulle, hundeposer og hundesnor… her er Pocket fra Normann Copenhagen genial, herunder er de brugt i køkkenet, hvilket jo også er ret funktionelt.


You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply