DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

25% rabat lige nu på smukke kunst-print

Sponsoreret

Jeg har i samarbejde med Desenio.dk fået mulighed for at tilbyde dig en rabatkode som giver dig 25% på hele deres kæmpe udvalg af kunstprint! Tilbuddet gælder i dag og de næste 2 dage – Brug koden: BOLIGCIOUS og få 25% på hele ordren, tilbuddet gælder fra den 20/6 – 22/6 2017.

Hos Desenio har jeg selv købt en masse flotte kunstprint. Jeg har primært købt fotokunst, fordi det er det der tiltrækker mig mest lige nu. Men sortimentet hos Desenio er ufattelig stort og der er så mange flotte plakater med temaer lige fra botanik, illustrationer, naturmotiver… og sådan kan jeg blive ved med at remse op, for udvalget er stort og du skal næsten selv se det her

Her kan du se nogle af dem jeg har købt hos Desenio og hvordan de tager sig ud hjemme hos mig.

 Brug koden: BOLIGCIOUS og få 25% på hele ordren, tilbuddet gælder fra den 20/6 – 22/6 2017.
Desenio.dk

25% rabat lige nu på smukke kunst-print
Artikel
25% rabat lige nu på smukke kunst-print
Beskrivelse
Sponsoreret Jeg har i samarbejde med Desenio.dk fået mulighed for at tilbyde dig en rabatkode som giver dig 25% på hele deres kæmpe udvalg af kunstprint! Tilbuddet
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply