UDENDØRS

… vil ikke forstyrres!

Indlægget er lavet som en del af mit ambassadørsamarbejde med Skagerak.

Smukke Sambito – hængekøje i canvas fra Skagerak – Kan købes her

Åhh jeg har til tider sådan et larmende hoved… jeg har også et larmende ‘Spørge-Jørgen-barn’ ( skrevet med den største kærlighed). Nogle gange trænger jeg bare til at trække stikket og flygte lidt, det kender du sikkert alt for godt. Lige nu har jeg gjort det, altså trukket stikket og jeg sidder faktisk i Deia på Mallorca, sikkert på en bjergside i yogastilling og har afsindig meget ro indeni ( indlægget her er lavet inden jeg drog afsted… jeg skulle jo trække stikket og det gjaldt i den grad også computerstikket).

Et billede fra det retreat jeg er på med Core-living.dk – Det kan varmt anbefales

Jeg skal være bedre til at trække stikket engang i mellem… meget bedre og det har jeg tænkt mig at gøre noget ved, når jeg kommer hjem. Jeg vil indrette små hemmelige kroge i min have, hvor jeg kan trække mig tilbage og nyde en halv times ro i hovedet, så jeg er klar til at svare min dejlige Spørge-Jørgen med kærlighed og overskud.

Lækker laid-back lounge chair fra Skagerak – Se mere her

En eftermiddagslur kunne sagtens nydes i skyggen på Fuori Sunbed, også fra Skagerak

 

… vil ikke forstyrres!
Artikel
… vil ikke forstyrres!
Beskrivelse
Indlægget er lavet som en del af mit ambassadørsamarbejde med Skagerak. [caption id="attachment_56293" align="aligncenter" width="600"] Smukke Sambito – hængekøje i canvas fra Skagerak - Kan
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Charlotte
    maj 17, 2017 at 11:50

    Rigtig god fornøjelse med opholdet, bare det var mig. :o)
    Jeg tror der er rigtig mange mennesker, som kunne have brug for at skabe nogle “heller” i hverdagen, til tilbagetrækning-

Leave a Reply