HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES)

4 værelses lejlighed med masser af…

4 værelses lejlighed med masser af stemning og melankoli. Begreber som maximalisme og minimalisme er to modsætninger. Længe… alt for længe har vi her i Danmark levet meget minimalistisk, men tiderne er skiftet og der skal meget mere fyld på nu.
Kan man muligvis forene de to begreber i en lejlighed? Jeg synes faktisk, at lejligheden her svarer fint JA til det spørgsmål. Her er masser af luft og ret enkelt, men alligevel er her masser af nips og detaljer, de er bare arrangeret så elegant. Boligen her er meget maskulin og helt stramt holdt i sort, hvid og grå, ret gennemført, men på en lækker måde. Og så ELSKER jeg altså bare de der grå rum, der er bare noget ved det, når man tør male alle sine rum i denne lidt mørke farve. Det giver en enorm ro og masser af melankoli.

Lejligheden ligger i Stockholm, den har 4 værelser og er på 119,5 kvm. Hvis du er interesseret kan du læse mer her

4 værelses lejlighed med masser af…
Artikel
4 værelses lejlighed med masser af…
Beskrivelse
4 værelses lejlighed med masser af stemning og melankoli. Begreber som maximalisme og minimalisme er to modsætninger. Længe... alt for længe har vi her i Danmark
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply