Uncategorized

Påskebord?

Indlægget er en del af mit ambassadørsamarbejde med GJD – jeg vælger selv emner og produkter jeg finder relevante og som jeg selv er vild med. 

Det er lige om lidt, at vi sætter os sammen om påskebordet til festlige påskefrokoster sammen med familien eller vennerne eller begge dele! Bordet skal efter min mening selvklart være smukt og indbydende. Det er ikke alle der har en påskedug (jeg har ikke), og det er måske heller ikke nødvendigt, en hvid dug kan sagtens gøre det, man kan jo supplerer med grene, påskeblomster, æg m.m.

Men altså… der er nu noget ved at have en lejlighedsdug, ligesom juledugen… måske behøver det ikke være en hel dug, måske kunne det være en bordløber… en PÅSKE-bordløber!
Georg Jensen Damask har lige nu påsketilbud på bordløbere, som vil kunne danne grundlag for et smukt påskebord, og ja altså den kan faktisk bruges andre dage også, så “påske-agtig” er den nemlig ikke!

Den Grå Daisy bordløber her kan i hvert fald sagtens bruges året rundt, den er jo ikke “påsket” – Men billedet her viser ret fint, hvordan alle duge/bordløbere kan være i spil – altså næsten… en rød dug ville måske være lidt mærkelig til påskefrokosten… – det er selv bordopdækningen, der sætter stemningen for, hvilken fest du er til.

Samme bordløber ( Daisy ), men i en rigtig påskefarve, så er der ikke tvivl om hvilken højtid man fejrer og er man ikke til det vilde pynt på bordet, ja så kan man snildt sætte stemningen af påske med en gul dug eller løber.

Måske er du “dækserviet-typen” og med dækkeservietter kan man også lave fine opdækninger. Dækkeservietter er særligt smart hvis i ikke bliver så mange, og blot skal holde en lille intim påskefrokost. Daisy kollektionen fra Georg Jensen Damask indeholder også dug og dækkerservietter!

Påsketilbud hos Damask finder du her

Påskebord?
Artikel
Påskebord?
Beskrivelse
Indlægget er en del af mit ambassadørsamarbejde med GJD – jeg vælger selv emner og produkter jeg finder relevante og som jeg selv er vild med.  Det er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply