BØGER

3 coffee table books jeg ønsker mig …

Dem som kender mig og kommer i mit hjem, skal nok ikke læse dette indlæg! De vil uden tvivl tænke “Ih guder, hun har jo ikke plads til flere bøger…” – men æhhh… dem kan jeg altid finde plads til, og jeg kan simpelthen ikke lade være med at falde for den ene smukke forside efter den anden.

Her kommer tre smukke Coffe talble books som jeg ønsker mig lige nu! Fundet hos New Mags

 

Helmut Newton er ikke ny, det ved jeg godt, men den har været et ønske længe og for nylig fandt jeg ud af, at der faktisk følger et lille stativ med til den…. Den SKAL jeg altså have!

3 coffee table books jeg ønsker mig …
Artikel
3 coffee table books jeg ønsker mig …
Beskrivelse
Dem som kender mig og kommer i mit hjem, skal nok ikke læse dette indlæg! De vil uden tvivl tænke "Ih guder, hun har jo ikke plads
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply