HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) Uncategorized

Indretning: Hvis du kun har 43 kvm. til rådighed…

Jeg tror nok, vi har været omkring min første lillebitte lejlighed på 44 kvm. et par gange. Det er godt nok mange år siden, og jeg tænker faktisk ofte på, hvor sjovt det kunne være at få lov at indrette den i dag, med al den viden og de erfaringer, som jeg har fået siden da. Jeg tror den kunne blive et helt fantastisk lille hjem. Der er mange, som ønsker at bo i de store byer og ofte må kompromiset være at købe småt første gang, så man kan komme ind på det ret dyre boligmarked. Jeg så denne 1-værelses lejlighed på kun 43 kvm. og jeg synes faktisk, at indretningen er løst ret godt. Et maskulint hjem, med en rolig og lidt melankolsk stemning.

Lejligheden ligger i Stockholm, og den er til salg, hvis du skulle være på vej derover. Hvis ikke, jamen så kan du jo lade dig inspirere til, hvordan man får plads til både dobbeltseng og sofa i samme rum… –og hey, hvor heldig er man lige, at man i så lille en lejlighed, kan blære sig med at have et walk-in-closet? – se jeg bor på 114 kvm. og jeg er ikke engang i nærheden af at få plads til et sådan skab, og det er på trods af, at jeg virkelig godt gad eje et #enhverkvindesdrøm

Du kan se salgsopstilling og flere billeder hos Fantasticfrank.se

Indretning: Hvis du kun har 43 kvm. til rådighed…
Artikel
Indretning: Hvis du kun har 43 kvm. til rådighed…
Beskrivelse
Jeg tror nok, vi har været omkring min første lillebitte lejlighed på 44 kvm. et par gange. Det er godt nok mange år siden, og jeg tænker
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply