DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Fotokunst: Vogue #5

Jeg har gang i en TEMA-uge her under mit daglige indslag ‘Dagens Poster’ – Jeg har plukket ikoniske foto fra Vouge gennem tiden. Fotos der er samlet i en lækker kollektion af  limited edition plakater.

Jeg lukker Tema-ugen ned med et nyere foto af lækre Kate Moss! Frækt og humoristisk foto i flotte farver. En hverdags situation sat på spidsen kan man vel nok sige, altså en typisk vaskedag og en af de dage, hvor man simpelthen ikke har mere rent tøj og jaaaa så må man vel  ty til sit badetøj mens man vasker 😉

Kate Moss er her fotograferet af Arthur Elgort

Du kan købe Kate Moss plakaten her

 

 

Fotokunst: Vogue #5
Artikel
Fotokunst: Vogue #5
Beskrivelse
Jeg har gang i en TEMA-uge her under mit daglige indslag 'Dagens Poster' - Jeg har plukket ikoniske foto fra Vouge gennem tiden. Fotos der er samlet i en læ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply