Boligtekstil (Textiles for the home) KIDS Produkt og design (Interior design)

Luksus til de helt små

Indlægget er lavet som en del af mit samarbejde med Georg Jensen Damask

Den allerbedste stund med sin lille baby var for mit vedkommende baderitualet… okay måske ikke liiiige badesituationen, den var mine to børn ikke fan af, den var faktisk, nu hvor jeg husker efter pænt stressende og blev (undskyld) nok et lille overgreb på de små. Nøj hvor de skreg, og nøj hvor det gik lige i maven på mig. Det var nok mest de der minutter efter badet, hvor gråden lagde sig, og man med bankende hjerte kunne trøste de små og svøbe dem lækkert ind, trøste dem og føle sig lidt som en helt igen. Et (stille) barn svøbt i et lækkert håndklæde, træt og udmattet, ren og marcipanlækker er nok det allerbedste i hele verden.

Jeg vil til hver en tid forære en nybagt mor dette lækre svøbelseshåndklæde med hætte fra Georg Jensen Damask. Smukt, enkelt og lækkert. FADE hedder det, og det findes i to farver, et til dreng og et til pige… hvis man går op i den slags, og det gør man, særligt med den først-fødte.
FADE er frotté på den ene side, der nænsomt omfavner den nyvaskede baby, og på den anden side er klædet i vævet bomuld som holder babyen varm. Det er vævet af 100% ægyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld – Mmmmmm, lækkert!

Læs mere her

 

Luksus til de helt små
Artikel
Luksus til de helt små
Beskrivelse
Indlægget er lavet som en del af mit samarbejde med Georg Jensen Damask Den allerbedste stund med sin lille baby var for mit vedkommende baderitualet... okay måske ikke
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply