Plants

Gør plads til dine planter

Hvor gør du af dine planter? Jeg synes godt det kan være svært at få plads til rigtig mange, jeg vil nemlig ikke fylde mine vindueskarme for meget! Jeg kan godt lide hele plante-tendensen, og jeg synes det er så lækkert med masser af planter samlet i en gruppe. Jeg overvejer at får et indendørs møbel til min planter så de kan stå samlet og give mig følelsen af at bo i et lille drivhus eller orangeri.

Her kan du se hvad jeg har fundet af løsninger, måske er der nogle du også kan bruge.

Plant Box i sort fra Ferm Living, fås i flere farver.

Pot Stage af Klaus Aalto fra Gardenista

Pidestall Flowerpot fra Woud – Frække farver og form!

Endnu engang Plant Box i en lækker terracotta farve fuld af krydderurter og olier, ret smart i køkkenet eller på terrassen ved grillen. Fra Ferm Living

Masser af muligheder hos IKEA for indretning med planter. Så fint og lækkert

Er du til factory stilen så er denne her da ret cool ikk? Set hos Gardenista

Gør plads til dine planter
Artikel
Gør plads til dine planter
Beskrivelse
Hvor gør du af dine planter? Jeg synes godt det kan være svært at få plads til rigtig mange, jeg vil nemlig ikke fylde mine vindueskarme for
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply