INTERIØR Køkkenet (Kitchen)

Luksustid i køkkenet og i hverdagen

Indlægget er sponsoreret

Kender du det med at stå i supermarkedet 10 minutter i “hentetid”, du har travlt, du ved du skulle have tre ting med hjem, som du var løbet tør for og det kan IKKE vente til i morgen, du har glemt at tage indkøbssedlen med og du er helt blank? Åhhh hvor finder jeg ofte mig selv i den situation. Min hverdag er hektisk (jeg brokker mig ikke, jeg er vild med det) og det gør at jeg havner i situationer som disse. Jeg prøver at jonglerer livet som selvstændig, arbejdsgiver og alenemor til to. Det går godt, vi mangler ikke noget…. bortset lige fra mælke til havregrynene en gang imellem 🙂

Nå ja… så skulle jeg lige agere model, til en annonce i Bolig Magasinet 🙂 Det er lidt grænseoverskridende, men sjovt!

Jeg har været ude og opleve Siemens Home Connect koncept og hold nu op…. det er jo en drøm for sådan en som jeg. Teknologien er fuldstændig vild og den imødekommer mig på alle de små irriterende ’to-do’ punkter i hverdagen, som stjæler min værdigfulde tid ,som jeg meget hellere vil bruge på mine unger og mig selv.

Jeg blev spurgt om hvad jeg forbandt med luksustid i køkkenet og skulle nævne 3 steder, hvor jeg fandt Siemens Home Connect som en kæmpe hjælp og en god “ven”

Tidsrøver 1: Indkøb

Som du kunne læse i starten af indlægget, finder jeg ofte mig selv i supermarkedet uden min indkøbsseddel og med en ret presserende bagkant ( den lille skal jo hentes fra børnehaven). Det er så irriterende og jeg forstår ikke hvordan jeg gang på gang står i den her situation, jeg lærer bare ikke af det, jeg er lidt for distræt til hverdagsindkøb.

Luksusløsning: Siemens Home Connect appen, den overvåger nemlig mit køleskab… Ja den er god nok, i Siemens køleskabet sidder et kamera og med Siemens Home Connect appen kan jeg “tjekke ind” i mit køleskab fra supermarkedet, og se om jeg mangler mælk, ost, æg osv. Selvsagt vil den her feature være guld værd for mig!

Tidsrøver 2: Madlavning

I mit hjem bruger vi faktisk det meste af vores tid sammen i køkkenet. Den tid er meget vigtig for mig, fordi jeg kun har mine børn hver anden uge. Desværre finder jeg ofte mig selv med ryggen til, stående over madlavning og opvask. Her gad jeg godt lidt mere tid.

Luksusløsning: Remote control funktionen i Siemens Home Connect appen er ret smart, med den kan jeg nemlig aktivere opvaskemaskinen, ovnen, vaskemaskinen m.m. mens jeg er på vej hjem fra job eller blot når jeg ligger på gulvet på førstesalen midt i en god leg med min søn.

Tidsrøver 3: Gæster og alenetid

Jeg er så heldig at have et køkkenalrum, og på de uger hvor jeg er alene, nyder jeg at tage fem minutter med en kop friskbrygget kaffe på køkkenbordet, mens jeg tænker min arbejdsdag igennem. Samtaler over en kop kaffe sammen med gode veninder er også værdsat, men kaffen skal selvfølgelig også lige laves, jeg skal lige i bad, have tøj på, make up og den slags…. så det ender tit med at jeg farer rundt for at få tid til mine 5 min. ro… det giver jo ingen mening 😉

Luksusløsning: Den fuldautomatiske kaffemaskine er drøn smart, den kan jeg nemlig styre via en coffeePlayliste på min mobil, jeg kan modtage ”bestillinger” på forskellige kaffedrikke fra mine veninder, sætte koppen under og trykke på start, så husker maskinen, hvem der ønsker hvad at drikke… pretty cool ikk?

Luksustid i køkkenet og i hverdagen
Artikel
Luksustid i køkkenet og i hverdagen
Beskrivelse
Indlægget er sponsoreret Kender du det med at stå i supermarkedet 10 minutter i "hentetid", du har travlt, du ved du skulle have tre ting med hjem, som du
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Torben Hestvang
    februar 17, 2017 at 20:15

    Fedt køkken og flot #DuModel 😉

Leave a Reply