INTERIØR Uncategorized

News: Mine Ikea favoritter

Jeg var i Stockholm i sidste uge på Stockholm Light & Furniture Fair. Under messen var jeg et smut forbi og se en udstilling af IKEAs ny Stockholm serie, og helt ærligt… der var altså nogle super fine ting i blandt. Jeg fandt i hvert fald minimum fire favoritter som jeg vil dele med dig. Fire hotte nyheder som omfavner boligtrenden lige nu, og gør det muligt for alle, også dem med en lidt mindre pengepung at kunne være med på den hotteste mode, nemlig velour, glas og natur!

Her skal du se mine udvalgte favoritter fra Stockholm serien

Nu kender du jo (hvis du er fast læser) min begejstring for velour-sofaer og her præsenterer IKEA altså en smuk en med masser af puder. Man sidder godt i den og den fås i den smukke mørke blå her, i rød og i en flot grå. 11.999 kr. kommer den til at koste! 

Man kan tilkøbe en puf i samme tekstil og farve hvis man har brug for sådan en.

Skabet her med gennemsigtigt natur-net på siderne og i lågen er så fint synes jeg. Det skjuler lige det værste, men afslører lidt til nysgerrigheden. Perfekt størrelse og meget oppe-i-tiden materialer. Skabet måler b93 x d45 x h122 cm. og prisen er 2.999 kr.

En smuk blå solid glasskål, virkelig tung og lækker og i den flotteste blå farve.

Den lille vase bag vandkanden på billedet herover er en kombi mellem en vase og en fyrfadsstage. Vender du den om, får du en fyrfadsstage med lidt højde, og det er super godt tænkt at trække fyrfadslyssene lidt op fra borde! Priser fra 39 kr. og op efter.

Der er masser af glas i denne smukke farve i den nye Stockholm kollektion, både karafler, vaser, stager, skåle og fade. Bemærk lige den blanke bordlampe… den er også blandt nyhederne fra kollektionen og rammer også fuldstændig tidens trend med krom! Flot form den har ikk? Den koster kun 299 kr.

Kurvestolen i rotting har fået klar lak, så den holder sig pæn, og så er den håndlavet! Det er en charmerende og smuk loungestol, som er lige skøn ude og som inde.  

Det fede ved kurvestolen er, at der er lavet et hyndesæti  VELOUR til den…. det er så fræk en kombi, jeg er vild med det. Sættet passer til stolen og fås også i hvid til 800 kr. Stolen koster 1.199 kr.

News: Mine Ikea favoritter
Artikel
News: Mine Ikea favoritter
Beskrivelse
Jeg var i Stockholm i sidste uge på Stockholm Light & Furniture Fair. Under messen var jeg et smut forbi og se en udstilling af IKEAs ny Stockholm serie, og
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  venterpaavin
  februar 13, 2017 at 21:36

  Det skab ser faktisk ret lækkert ud (:

 • Reply
  Eva
  februar 14, 2017 at 21:46

  Fantastiske nyheder – skøn Kurvestol. Kan dog ikke finde nyhederne på IKEA.dk. Ved du hvornår de kan købes?
  Vh Eva

Leave a Reply