DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Scottish Border

Jeg har tilbragt weekenden i min venindes sommerhus i Rørvig, og det har været dejligt. Vejret har mindet meget om vejret på dette smukke foto af Luke Gram. Diset, tåger og gråt… Ja, man ønsker jo nok lidt mere sol og smukt vejr, når man er i sommerhus, men altså dette vejr kan også noget synes jeg. Jeg bryder mig ikke om for mange grå dage, men et par stykker synes jeg er ok, for der er også noget smukt over naturen, og noget mystik når man ikke kan se vejen for sig og kun lige skimte træer og natur gennem en grå tåge – et sådan vejr giver ro indeni, og så er det altså bare så endnu mere dejligt at komme hjem og tænde op i brændeovnen.

Er du vild med det smukke print her kan du købe det her

Scottish Border
Artikel
Scottish Border
Beskrivelse
Jeg har tilbragt weekenden i min venindes sommerhus i Rørvig, og det har været dejligt. Vejret har mindet meget om vejret på dette smukke foto af Luke Gram
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply