INTERIØR Uncategorized

Hurra for de mørke rum

Det er så fantastisk, at vi igen “må” male med farve i vores hjem! I mange år har hvide vægge været det eneste rigtige, men nu skal der farve på og de skal være mørke, dybe og dramatiske. Det er så lækkert, at vi går så radikalt fra lys mod mørk også selvom vi længe har levet efter devisen om, at mørke rum bliver mindre… altså det gør de jo ikke, men det kan føles sådan, det er rigtig, men helt ærligt hva’ så? Mørke vægge, tunge tekstiler, farver i den dybe skala, mønstre og dramatik, hvad er vi så bange for, det er jo bare noget vi leger – og det kan altid gøres om igen. Jeg synes personligt det er spændende og det med farver i rummene og på væggene, skaber jo så meget stemning og hygge – jeg er så klar!

Ferm Living viser vejen med deres nye billeder fra deres smukke forårskollektion og de inspirerede mig til at lave dette indlæg. Her får du et kig på nogle af de nyheder, der kommer fra Ferm Living foråret 2017, stylet i smukke stemningsfulde omgivelser, som jeg håber vil inspirere dig til at gå all in på farvede vægge i boligen

Smukt spisebord og stole i en lækker flaskegrøn. Både lampe, karaffel og vaser er også fra Ferm Living

Et soveværelse holdt helt i mørkegrå det er lækkert. Tjek lige den nye smukke vægstage med patineret spejl den er nemlig så fin!

Sjov detalje at lade en fyldningsdør malet i samme farve som væggen være en dekoration i rummet.

Jeg er vild med den flotte støevede grønne farve, og så er jeg vild med det nye skab med armeret glaslåge designet af drengene fra Says Who for Ferm Living.

Hvis du ikke tør de helt mørke vægge, så prøv med en lysere mat farve og pimp op med tunge velour gardiner.

Lidt overraskende i kollektionen er de meget mønstrede og farverige puder… De er altså ret flotte sammen!

Skabet her blev lanceret sidste år, jeg er stadig ret vild med det. Havde jeg dog bare et større badeværelse, så skulle det stå derude. Jeg er også ret vild med vægfarven!

Alle nyhederne fra Ferm Living kan du se her – de kommer i løbet forår!

Hurra for de mørke rum
Artikel
Hurra for de mørke rum
Beskrivelse
Det er så fantastisk, at vi igen "må" male med farve i vores hjem! I mange år har hvide vægge været det eneste rigtige, men nu skal der
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Fie
  januar 22, 2017 at 20:53

  Det værste er når man ikke får farvekoderne!!!! Hjææææælp!

 • Reply
  Ditte
  januar 24, 2017 at 16:48

  Ejjj et fint indslag:-)
  MÅ bare vide hvad den smukke mørke farve på væggen hedder-der døren også er malet i? 😉

  Vh
  Ditte

  • Reply
   Malene Marie Møller
   januar 29, 2017 at 20:15

   Åhh ville ønske jeg vidste det, jeg er sikker på at Ferm Living vil være behjælpelige, hvis du kontakter deres kundeservice.

   Kh. malene

Leave a Reply