INTERIØR

3 formfuldendte design til din bolig!

Indlægget er en del af mit ambassadørsamarbejde med Skagerak. Ord og holdninger er mine egne. 

Ting med form af skulpturel karakter er jeg vild med! Design der udover sin funktionelle opgave også skaber en fryd for øjet, en nysgerrighed og inviterer til involvering – det er et af de parametre, som jeg synes gør design ekstra interessant!

Så når jeg ser denne smukt bearbejdede ‘dims’ i egetræ, så bliver jeg nødt til lige at kigge nærmere på den, for hvad er det? hvad kan den? hvordan føles den? 

En fin lille dekorativ genstand som ved nærmere eftersyn er et lille spejl. Fin at have stående og praktisk, hvis man lige skal tjekke om håret sidder som det skal, om man har persille mellem tænderne :-)…. eller noget i den dur.

Det lille bord her er også skulpturelt med små fine messing fødder. Den støvede grønne farve er smuk sammen med messing og bordet passer ind alle steder, enten som sidebord, lille konsolbord, sofabord og natbord. Jeg synes virkelig det er så fint.

Lysestagen herunder er også et smukt skulpturelt indslag i boligen. Stagen har dobbeltfunktion og skifter derfor udtryk afhængig af om du bruger den til fyrfadslys eller stearinlys.

Stagen er også smuk uden lys i som en skulptur i en stilleben. Meget formfuld og grafisk og så fås den i helt sort og i en kombination af grøn og grå.

Disse 3 smukke formfuldendte design er fra et af mine yndlingsbrands: Skagerak.

Interesseret så kan du købe det her

3 formfuldendte design til din bolig!
Artikel
3 formfuldendte design til din bolig!
Beskrivelse
Indlægget er en del af mit ambassadørsamarbejde med Skagerak. Ord og holdninger er mine egne.  Ting med form af skulpturel karakter er jeg vild med! Design der udover
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply