Uncategorized

Sådan dækker du det flotte Nytårsbord!

“Should old acquaintance be forgot, 
and never brought to mind ?
Should old acquaintance be forgot …”

– ‘To Auld Lang Syne’

Er du klar til det store brag? Klar til at sende det her fuldstændig vanvittige år afsted og tage hul på et fuldstændig magisk 2017? Måske holder du nytårsfest og skal dække et smukt bord? Personligt stikker jeg af og skal ikke pynte noget som helst bord… jeg har pyntet rigeligt med borde de sidste måneder, så jeg er done og stikker udenlandsk, men … jeg vil bestemt ikke lade dig i stikken, så jeg har samlet lidt inspiration til dig, så du kan dække et flot nytårsbord.

Sidste år dækkede jeg dette festlige nytårsbord for Rosendahl og vi lavede en lille film. Der er nogle ret fine tip at hente fra videoen, så den skal du lige have igen

Igen i år dækkede jeg nytårsbord for Rosendahl – Et meget enkelt bord med glimmer drysset tilfældigt på bordet, blomsterløg renset for jord og placeret direkte på bordet… ja det er lidt mærkeligt, men jeg synes altså at de hvide rødder er så smukke og dekorative. Jeg har spiddet løgene (som man siger ;-)) med stjernekastere, og der sidder de fast og sikkert. En lille buket til hver gæst, bloklys og blomsterkranse om lanternerne. Små lette løsninger lige til at adoptere.

I sommer dækkede jeg et festligt bord som sagtens kan danne rammer om et flot nytårsbord, du kan f.eks. lave de fine bordkort med fjer. Fjer og glimmer kan du nå at købe endnu hos Panduro Hobby!

Må du få en fuldstændig magisk aften med alle dem du holder af.

Sådan dækker du det flotte Nytårsbord!
Artikel
Sådan dækker du det flotte Nytårsbord!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply