Hotel VÆRD AT BESØGE

‘Must see’ 2017 – Part 1: Le Roch Hotel in Paris


“MORE THAN A HOTEL,
A PLACE FULL OF LIFE”

-Le Roch Hotel


Jeg vil besøge Le Roch Hotel i Paris i 2017, det må være en af de helt særlige oplevelser, som jeg vil forsøde 2017 med. Mit 2017 skal nemlig være fuldstændig magisk og fyldes med oplevelser, rejser, samvær, aktiviteter og mennesker som gør mig glad, varm og får alt til at give mening – Store forventninger til 2017 for mit vedkommende I know, men intet mindre kan gøre det!

Le Roch Hotel & Spa må være en lille plet i himlen –  Et stemningsfuldt smukt hotel med masser af dansk design og en hyggelig, elegant og nærmest scenografisk indretning. Ligeså raffineret, som hotellet fremtoner, ligeså afslappet er følelsen, når man bor her (har jeg ladet mig fortælle, og billederne fra hotellet giver mig samme opfattelse). Le Roch Hotel & Spa opretholder en sjælden balance mellem den komfortable fornemmelse af et hjem og verdensklasse tjenesteydelser af et 5 stjernet hotel. Hotellet, der ejes af den franske interiør designer Sarah Lavoines, byder på 37 værelser og er ideelt placeret mellem Place de l’Opéra og Place Vendôme.

Med et forrygende farvevalg i dybe dramatiske farver, tunge bløde luksus tekstiler, der råber på omfavnelse og berøring  forfører Le Roch mig og giver mig lyst til at kaste mig i den første flyver med afgang til Paris. Her er masser af skønne muligheder for at fordybe sig i farverige smukke rum med flotte vægfarver og ekstravagante møbler, som man får lyst til at synke ned i. Måske ville jeg bruge en del mere tid på hotellet end jeg normalt gør, for på en eller anden måde er det her så smuk en oplevelse, at jeg ikke ville have behov for mere. Både mad og cocktails skulle eftersigende være noget af det bedste, og som kirsebærret på toppen byder Le Roch på et romantisk pool & Spa område og en vidunderlig charmerende gårdhave… What’s not to love?

En overnatning koster fra 3000 kr. så der skal lige spares lidt op! Tjek hotellet her

 

‘Must see’ 2017 – Part 1: Le Roch Hotel in Paris
Artikel
‘Must see’ 2017 – Part 1: Le Roch Hotel in Paris
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply